Lad os skabe minderne sammen.

Chambre  

“Uformel – Hjemme Hos Dig” er blevet til “Chambre – Private Dining & Catering” og er rykket i egne lokaler. 

Chambre er det seneste skud på formel family stammen, som inkluderer restauranterne formel B, Uformel, Sletten, Palægade, LilleB og nu Chambre.

Private Dining og catering afdeling, Uformel – Hjemme Hos Dig, er siden sin introduktion, blevet taget rigtig godt imod af vores gæster og er vokset støt og sikkert.

Konceptet nåede en størrelse hvor det måtte stå på egne ben i egne lokaler og fremadrettet også omfavner hele formel koncernens selskabs efterspørgsler og samtidig besidde den gennemgående formel DNA som på de andre restauranter i familien.

Chambre – Private dining & Catering er, som navnet antyder, en selskabs restaurant hvor vi både har egne lokaler centralt i København, hvor vi kan afholde fester og events på op til 80 personer samtidig med at vi tilbyder arrangementer ud af huset, både de mindre og intime private dining arrangementer til de store firmafester, bryllupper, konfirmationer m.m. 

Chambre -Private dining & Catering drives i samarbejde med Restaurant Uformel.

 

Kasper Correll Larsen

Køkkenchef og partner på Chambre 

I spidsen for Chambre står Kasper Correll.

Kasper er en erfaren kok fra Restaurant Uformel hvor han i en lang årrække har stået med i spidsen for Restaurant Uformels køkken som assisterende køkkenchef under Frederik Rudkjøbing og samtidig haft det overordnede ansvar for Uformel – Hjemme Hos Dig.

Hans erfaring tæller blandt andet også en del år på det danske kokkelandshold hvor han spiller en stor rolle.