Velkommen til Chambre, en del af formel family

Chambre er en del af formel family gourmet univers som inkluderer restauranterne formel B, Uformel, Sletten, Palægade, lilleB og Chambre.

Hos Chambre vil du derfor få den velkendte madoplevelse i topklassen, som på vores andre restauranter i formel family.

Prøv vores gourmet catering lavet i København

 

Inviter dine venner og familie med på Private Dining

Få den ultimative og intime gourmet oplevelse i dit eget hjem med Chambre’s Private Dining. I dit køkken vil vores kok stå for maden, hvor du imens kan fokusere på at være til stede med din familie og venner, når du f.eks. har dem på besøg til en festlig lejlighed.

Med Chambre får du samme gourmet oplevelse som kendetegner alle restauranterne i formel family med samme store fokus på kvalitet og øje for detaljen. Det gastronomiske univers på Chambre tager sit udgangspunkt i det nordiske køkken og de nordiske råvarer med inspiration og indspark fra resten af verden.

Indbydende lokaler i København

Vores fantastiske selskabslokaler midt i København giver os et væld af muligheder for at imødekomme netop jeres ønsker og behov til det perfekte arrangement.

Bryllup, gourmet middag, møder, fødselsdage, receptioner og events – vi kan klare det hele i hyggelige omgivelser, centralt beliggende i København.

Tag et kig indenfor ved at trykke på knappen herunder.

 

Portræt af Køkkenchefen på Chambre

I spidsen for Chambre står Kasper Correll.

 Kasper er en erfaren kok fra Restaurant Uformel.

Her har  han i en årrække har stået med i spidsen for Uformels køkken som assisterende køkkenchef under Frederik Rudkjøbing, og samtidig haft det overordnede ansvar for Uformel Private Dining afdeling.

 Derfor er du garanteret at få et fantastisk restaurant eventyr   – hjemme hos dig.