GOURMET NYTÅRS TAKE AWAY MENU 2023

OBS: afsluttet event

Vi forener kræfterne på årets sidste aften

Restaurant Uformel og Chambre har igen i år slået sig sammen for at skabe en uforglemmelig nytårsaften for jer.

Vi har sammensat en menu, der sætter fokus på førsteklasses råvarer, udsøgt smag og samtidig har gjort det så enkelt som muligt for jer derhjemme.

Lad os stå for alt det hårde arbejde i køkkenet, så I kan nyde aftenen i godt selskab og med god mad.

Med nytårsmenuen fra Uformel X Chambre kan I fejre årets sidste aften uden stress og jag, og i stedet forkæle jer selv med fantastisk mad, hygge og festligheder.

Afhentning af menuen finder sted centralt i København, på vores adresse, Jernbanegade 4, 1608 Kbh V.

Se menuen nedenfor på denne side.

4-retters Nytårsmenu

Ceviche af dansk Hiramasa, grønne jordbær, peberrodscreme og stikkelsbær vinaigrette

*

Bagt torsk med XO, spæde kålskud fra Søren Wiuff og skummende vallesauce

*

Oksemørbrad med kartoffelpure mættet med trøffel, skovens svampe og klassisk sauce Bordelaise med røget marv

*

Chokolademousse lavet på mørk chokolade fra Valhrona fyldt med fermenterede brombær og ristede hasselnødder fra Piemonte.

*

Inkluderet i menuen er også surdejsboller & smør.

*

Pris DKK 795,- pr. menu.

Allergener – Menuen indeholder bla. laktose, gluten og hasselnødder. Vi kan desværre ikke tage forbehold for allergier eller diæter.

Retter lavet fra bunden

Vores gourmet-nytårsmenu er skabt med omhu og kærlighed til madlavning. Vi bruger kun de bedste, sæsonbestemte råvarer og sørger for, at hvert måltid er en sand smagsoplevelse. Alle detaljer er nøje gennemtænkt for at give dig den bedst mulige nytårsfest.

Gourmetoplevelse til nytårsaften i dit hjem

Forkæl dig selv og dine gæster på årets sidste dag med Uformel og Chambre’s nytårsmenu. Slip for besværet med indkøb og madlavning, og lad os tage os af det hårde arbejde. Vores nytårsmenu er nem at varme og anrette.

På den måde kan du nyde en restaurantlignende oplevelse derhjemme, bruge mere tid sammen med dine gæster og stadig imponere dem med lækker mad i topklasse.

NYTÅRSFEST PÅ CHAMBRE – EN AFTEN AF ELEGANCE OG UNDERHOLDNING:

Alternativt kan du vælge at deltage i vores eksklusive nytårsfest på Chambre. Fra den fortryllende velkomst med champagne og Dronningens nytårstale til den pulserende atmosfære i vores private natklub – hver detalje er nøje planlagt for at sikre, at du og dine gæster skaber minder, der varer livet ud.

På Chambre ser vi frem til at dele disse særlige øjeblikke med dig, uanset om du vælger at nyde vores kulinariske lækkerier derhjemme eller deltage i vores nytårsfest. Velkommen til en aften af luksus, glæde og uforglemmelige minder.

BOOK DIN NYTÅRSAFTEN NU:

Sikre dig din plads til en uforglemmelig nytårsaften ved at booke vores eksklusive take away-menu eller deltage i vores nytårsfest. Pladserne er begrænsede, så tøv ikke med at kontakte os og start planlægningen af din nytårsfejring med Chambre.

Det siger vores gæster

 • Monica Mørk - Københavns VVS- og Blikkenslagerlaug ⭐⭐⭐⭐⭐

  Et unikt sted i hjertet af København med sans for detaljer og åbenhed for justeringer i forhold til selskabets egne traditioner og ønsker. Lige fra velkomstdrink m/snack blev vi hele vejen igennem aften mødt af spændende veltilberedt mad og vine i verdensklasse, der ikke bare smagte fantastisk, men også var en fryd for øjet! Stedet indbyder til de kræsne, som ønsker value for money på hele paletten.
 • Jesper Andersen - Private dining ⭐⭐⭐⭐⭐

  Chambre får vores absolut største anbefaling. Fantastisk smagsoplevelse. Smukt tilberedt og anrettet gourmetmad af en dygtig kok i eget hjem. Har man ikke prøvet private dining, så gør det. Konceptet med at kunne sidde hjemme og nyde så fantastisk en oplevelse er genialt. Som vært skal man blot fokusere på et smukt dækket bord og ellers bare nyde aftenen.
 • Mogens Nørgaard Mogensen - CEO, PwC ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi har gentagne gange haft fornøjelsen at have Chambre ude til private dining. De leverer altid en sublim oplevelse med både mad og service, som går op i en højere enhed. Det er ikke sidste gang vi benytter os af dem.
 • Skau Reipurth & Partnere ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi havde i Skau Reipurth fornøjelsen af at besøge Chambre til vores seneste julefrokost. Her blev vi serviceret i form af en udsøgt middag og god og serviceminded betjening i flotte omgivelser. Tak for en rigtig god oplevelse.
 • Nicolai Kühl- Managing Partner, Basico ⭐⭐⭐⭐⭐

  Fantastisk oplevelse Vi havde et virksomhedsarrangement med middag for 20 personer i lokalerne på Jernbanegade. Alt forløb super godt og planmæssigt. Maden var fremragende og betjeningen super god. Vi benyttede os af muligheden for på forhånd at tilvælge nogle vine fra søsterrestauranten Uformel på "den anden side af gaden" - meget fleksibelt. Alt i alt en fantastisk aften - vi kommer helt sikkert igen.
 • Birgit Krogh Johansen - KMD vinklub ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vores vinklub i firmaet holdt vores årlige gourmet aften i lokalerne hos Chambre. Vi fik en utrolig god behandling under hele forløbet, og der var en super sød og kompetent betjening, ligeså vel som både køkkenchefen og sommelier’en havde gjort et fantastisk arbejde med at afstemme mad og vin. Der var dækket fint op med hvide duge og smukke vinglas og alt forløb til stor tilfredshed for os alle. Vi fik fine små snacks til champagnen da vi kom – og derefter en 5 retters menu med perfekt udvalgte vine til. Og der var plads til refill for de tørstige.
 • Sanne - Private dining ⭐⭐⭐⭐⭐

  TUSIND tak for en helt igennem forrygende og uforglemmelig oplevelse i lørdags. Vi kunne simpelthen ikke drømme om mere! Alt var bare perfekt - fra jeres ankomst og gode service, til den umådelig velsmagende og smukke mad, gode betjening, smukke tallerkner - til et helt rent køkken. Simpelthen fantastisk
 • Peter Sand - ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi var i trygge hænder fra planlægning til udførelse af vores bryllup den 10 juni 2023. En fantastisk oplevelse. Opdækning, mad og vin var i top klasse. betjeningen funkerede perfekt.