GOURMET NYTÅRS TAKE AWAY MENU 2022
OBS: afsluttet event
Restaurant Uformel og Chambre har i år forenet kræfterne og sammensat menuen til årets sidste aften.
Vi har igen i år sammensat en menu med fokus på gode råvarer, velsmag og ikke mindst gjort det så nemt som muligt for jer derhjemme.
I år har vi skruet op for detaljerne samt det lille “ekstra” der bringer restauranten endnu tættere på jeres spisebord.
Alt det hårde arbejde i køkkenet sørger vi for – så I kan nyde aftenen med jeres gæster!
Med Nytårsmenuen fra Uformel X Chambre kan I nyde årets sidste aften uden stress og jag – fejre nytåret med fantastisk mad og hygge, fest og samvær!
Afhentning af menuen sker på Chambre centralt i København, nærmere bestemt Jernbanegade 4, 1608 Kbh V.
Se menuen længere nede på siden her.

4-retters Nytårsmenu
Råmarineret Hamachi, grillet aubergine creme, dashi og tomat vinaigrette
*
Pocheret torsk, XO-sauce og fermenteret asparges.
*
Rosastegt Duebryst, farseret morkel, rødbede og sichuanpeber.
*
Mørk chokolade, syltede brombær og ristede hasselnødder fra Piemonte
*
Inkluderet i menuen er også surdejsboller & smør.
*
Pris DKK 795,- pr. menu.
Allergener – Menuen indeholder gluten og hasselnødder. Vi kan desværre ikke tage forbehold for allergier eller diæter.
Få gourmetmad til en nytårsaften hjemme
Få en smagsoplevelse i dit eget hjem på årets sidste dag med Uformel og Chambre’s nytårsmenu. I stedet for, at der skal bruge en masse tid og energi på at tonse rundt med indkøbene og madlavningen, kan du lade os gøre det til en nem og rolig dag. Vi har sammensat en nytårsmenu, hvor I kun skal varme og anrette den.
På den måde kan I få restaurantoplevelsen ind i stuen hos jer selv, have overskud til at hygge jer med jeres gæster, og stadig imponere jeres gæster med en 1. klasses madoplevelse.
Gourmetretter tænkt helt fra bunden
I vil igen med årets gourmet take away nytårsmenu opleve, at maden bliver lavet fra bunden, med årstidens bedste og lækreste råvarer. Vores mål er at I får en kulinariske oplevelse, hvor der er kælet for detaljerne. Vi har tænkt alle dele af menuen ned til mindste detalje.
Vi har også sammensat vores forslag til en eventuel vinmenu, der vil være med til at løfte hele smagsoplevelsen.

