Gør din reception mindeværdig med eksklusive Kanapéer fra Chambre.

Skab et uforglemmeligt indtryk ved din næste reception med vores luksuriøse kanapéer fra Chambre! Vi er stolte af at præsentere en smagfuld oplevelse af kulinarisk håndværk, der vil fortrylle dine gæster og tilføre en ekstraordinær dimension til enhver begivenhed.

Kanapéer fra Chambre er perfekte til lejligheder hvor maden skal kunne spises stående uden kniv & gaffel, som perfekt kan nydes med et glas bobler på siden.

Vores dygtige køkkenchef på Chambre, Kasper, har sammensat et eksklusivt udvalg af smukke og smagfulde kanapéer, der kombinerer sæsonens bedste råvarer og innovative smagskombinationer.

Du sammensætter selv seks eksklusive kanapeér fra vores brede udvalg til jeres arrangement for kun 595,- DKK pr. person.

Vi kommer med kokke der tilberede og anrette de udvalgte kanapéer på vores egne medbragte tallerkner. På den måde kan vi garanterer at menuen præsenteres på den bedst mulige måde for jeres gæster.

*

Se vores udvalg af kanapéer her

Hvorfor vælge vores kanapéer til jeres reception?

Kreativitet og kvalitet:

Alle vores kanapéer er skabt med nøje udvalgte ingredienser for at sikre den højeste kvalitet og smag- præcis som Chambre er kendt for.

*

Personlig tilpasning:

Skræddersy din receptions menu med vores brede udvalg. Vi tilpasser menuen for at imødekomme dine specifikke ønsker og behov.

*

Professionel service:

Vores dedikerede personale sikrer, at maden til din reception forløber gnidningsfrit. Fra planlægning til servering stræber vi efter at levere en service i verdensklasse.

*

Gør din reception til et mindeværdigt øjeblik med Chambres udsøgte kanapéer.

Kontakt os i dag for at tage det første skridt mod en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige!

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at skrive til os i formularen herunder med spørgsmål eller for at få et helt uforpligtende tilbud på netop jeres arrangement.