AKTUELLE EVENTS OG ARRANGEMENTER PÅ CHAMBRE

Vi opfordrer dig til at holde nøje øje med denne side samt vores sociale mediekanaler for at sikre, at du forbliver opdateret om kommende events og arrangementer på restaurant Chambre by formel.

Vi stræber efter at skabe uforglemmelige oplevelser for vores gæster og vi glæder os til at byde dig velkommen til vores kommende arrangementer for at skabe uforglemmelige øjeblikke på Chambre by formel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan se følge med i de kommende events og arrangementer her:

Intimkoncert på Chambre

Dato kommer på et senere tidspunkt.

En aften med fantastisk mad, vin fra Chambre akkompagneret af den dygtige artist Josephine Philips karakteristiske og nærværende stemme.

Kom med til en unik aften hvor du kan opleve Josephine synge et udvalg af de nye sange fra hendes album og blå ballader.

Til aftenen på Chambre har hun skabt et helt særligt sæt sammen med guitaristen Silas Tinglef og violinisten Maria Jagd.


TIDLIGERE EVENTS, MIDDAGE & TEMAARRANGEMENTER

Her kan du se nogle af de events og arrangementer vi har holdt på Chambre før, som vi har haft stor success med.

Få inspiration til hvordan din næste oplevelse på Chambre kan være for dig og dine nærmeste.

FOUR HANDS DINNER - formel B X Chambre

Torsdag d. 18. april forenedes formel B og Chambre for en enestående aften til et eksklusivt arrangement med gastronomi på højeste niveau.

Gæsterne blev forkælet med ikke mindre end 10 sublime serveringer, nøje udvalgt fra både formel B’s og Chambres køkkener. Fra delikate forretter til fortryllende desserter tog vores talentfulde kokke gæsterne med på en gastronomisk rejse fyldt med overraskelser og smagsoplevelser i verdensklasse.

Vinmenuen, nøje kurateret af vores sommelier, supplerede hver ret perfekt og bidrog til en udsøgt smagsoplevelse.

Atmosfæren var fyldt med forventning og glæde, mens gæsterne nød hvert eneste øjeblik af denne aften i gastronomiens tegn.

LANGBORDSMIDDAG på Chambre

Langbordsmiddag på Chambre er en unik gastronomisk oplevelse, hvor hygge og samvær står i centrum.

Vi dækker op til en festlig aften, hvor gamle og nye bekendtskaber kan mødes over en fantastisk middag med et væld af delikate retter.

Vores kokke skaber menuer baseret på sæsonens bedste råvarer, der garanterer en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Kom og del en uforglemmelig aften med os ved vores næste langbordsmiddag på Chambre!

FOUR HANDS DINNER med AYA DINING

Til dette event fik vores helt egen stjernekok og køkkenchef, Kasper Correll, selskab i køkkenet af endnu en stjernekok.

Nicolaj Møller, som ejer og driver ”AYA Dining” et eksklusivt Private Dining foretagende, var på besøg. Nicolaj er i toppen af den danske kokkesuperliga, vinder af flere priser og har tidligere været køkkenchef for den anmelderroste top restaurant, TreeTop på Munkebjerg Hotel i Vejle.

Nytårs take away 2023

En take away menu sammensat med fokus på gode råvarer, velsmag og  på at gøre så nemt som muligt for jer derhjemme på årets sidste aften.

Alt det hårde arbejde i køkkenet sørger vi for – så I kan nyde aftenen med jeres gæster!

Med Nytårsmenuen fra Uformel X Chambre kan I nyde årets sidste aften uden stress og jag – fejre nytåret med fantastisk mad og hygge, fest og samvær!

LANGBORDSMIDDAG POP-UP

Når formel family restauranterne slår pjalterne sammen opstår der magi og i det her tilfælde opstod langbordsmiddage ud over det sædvanlige.

Afslappet stemning med mad og vin af velkendt høj formel family kvalitet da Restaurant Uformel og Chambre by formel forenede deres kreative kompetencer for at skabe et koncept der inviterede til hygge og samvær.

Nytårsfest på Chambre

Den komplette nytårsaften i København tæt ved Rådhuspladsen – alt inkluderet lige fra middag til DJ og dansegulv, uden bekymringer om oprydning efter festen, madlavning eller kø ved natklubben.

HUSK AT TILMELDE DIG VORES NYHEDSBREV

Vil du holde dig opdateret med vores spændende begivenheder og arrangementer?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få direkte adgang til kommende events, eksklusive tilbud og meget mere.

Vores nyhedsbrev holder dig orienteret om alt, hvad der sker på Chambre af aktiviteter og begivenheder. Tilmeld dig nu og gå ikke glip af noget!