Aktuelle events på Chambre

FOUR HANDS DINNER med AYA DINING

Til dette event får vores helt egen stjernekok og køkkenchef, Kasper Correll, selskab i køkkenet af endnu en stjernekok.

Nicolaj Møller, som ejer og driver ”AYA Dining” et eksklusivt Private Dining foretagende, kommer på besøg. Nicolaj er i toppen af den danske kokkesuperliga, vinder af flere priser og har tidligere været køkkenchef for den anmelderroste top restaurant, TreeTop på Munkebjerg Hotel i Vejle.

Læs mere om eventet herunder.


Afsluttede events

Nytårs take away 2022

En take away menu sammensat med fokus på gode råvarer, velsmag og  på at gøre så nemt som muligt for jer derhjemme på årets sidste aften.

Alt det hårde arbejde i køkkenet sørger vi for – så I kan nyde aftenen med jeres gæster!

Med Nytårsmenuen fra Uformel X Chambre kan I nyde årets sidste aften uden stress og jag – fejre nytåret med fantastisk mad og hygge, fest og samvær!

LANGBORDSMIDDAG POP-UP

Når formel family restauranterne slår pjalterne sammen opstår der magi og i det her tilfælde opstod langbordsmiddage ud over det sædvanlige.

Afslappet stemning med mad og vin af velkendt høj formel family kvalitet da Restaurant Uformel og Chambre by formel forenede deres kreative kompetencer for at skabe et koncept der inviterede til hygge og samvær.

Læs mere herunder.