BRYLLUP & FESTER

Lad os skabe nye minder sammen. Uanset om I skal fejre jeres bryllup og den store kærlighed, den runde fødselsdag, konfirmationen, barnedåben, studenterfesten eller firmafesten – står Chambre klar til at gøre mærkedagen mindeværdig.

***

Vores toptrænede og erfarne gourmet kokke og tjenere sørger for at skabe de ultimative gastronomiske og vinøse rammer for jeres fest – så I kan nyde det gode værtskab, hinanden, jeres venner, familie eller kollegaer.

***

For selskaber med et gæsteantal på mellem 30 personer op til 150 personer.

Ved forespørgsler på selskaber over 150 personer, kontakt venligst på:

mail: info@chambre.dk, tlf. +45 92 92 40 88 eller kontaktformularen.

***

Det siger vores gæster

 • Monica Mørk - Københavns VVS- og Blikkenslagerlaug ⭐⭐⭐⭐⭐

  Et unikt sted i hjertet af København med sans for detaljer og åbenhed for justeringer i forhold til selskabets egne traditioner og ønsker. Lige fra velkomstdrink m/snack blev vi hele vejen igennem aften mødt af spændende veltilberedt mad og vine i verdensklasse, der ikke bare smagte fantastisk, men også var en fryd for øjet! Stedet indbyder til de kræsne, som ønsker value for money på hele paletten.
 • Jesper Andersen - Private dining ⭐⭐⭐⭐⭐

  Chambre får vores absolut største anbefaling. Fantastisk smagsoplevelse. Smukt tilberedt og anrettet gourmetmad af en dygtig kok i eget hjem. Har man ikke prøvet private dining, så gør det. Konceptet med at kunne sidde hjemme og nyde så fantastisk en oplevelse er genialt. Som vært skal man blot fokusere på et smukt dækket bord og ellers bare nyde aftenen.
 • Mogens Nørgaard Mogensen - CEO, PwC ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi har gentagne gange haft fornøjelsen at have Chambre ude til private dining. De leverer altid en sublim oplevelse med både mad og service, som går op i en højere enhed. Det er ikke sidste gang vi benytter os af dem.
 • Skau Reipurth & Partnere ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi havde i Skau Reipurth fornøjelsen af at besøge Chambre til vores seneste julefrokost. Her blev vi serviceret i form af en udsøgt middag og god og serviceminded betjening i flotte omgivelser. Tak for en rigtig god oplevelse.
 • Nicolai Kühl- Managing Partner, Basico ⭐⭐⭐⭐⭐

  Fantastisk oplevelse Vi havde et virksomhedsarrangement med middag for 20 personer i lokalerne på Jernbanegade. Alt forløb super godt og planmæssigt. Maden var fremragende og betjeningen super god. Vi benyttede os af muligheden for på forhånd at tilvælge nogle vine fra søsterrestauranten Uformel på "den anden side af gaden" - meget fleksibelt. Alt i alt en fantastisk aften - vi kommer helt sikkert igen.
 • Birgit Krogh Johansen - KMD vinklub ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vores vinklub i firmaet holdt vores årlige gourmet aften i lokalerne hos Chambre. Vi fik en utrolig god behandling under hele forløbet, og der var en super sød og kompetent betjening, ligeså vel som både køkkenchefen og sommelier’en havde gjort et fantastisk arbejde med at afstemme mad og vin. Der var dækket fint op med hvide duge og smukke vinglas og alt forløb til stor tilfredshed for os alle. Vi fik fine små snacks til champagnen da vi kom – og derefter en 5 retters menu med perfekt udvalgte vine til. Og der var plads til refill for de tørstige.
 • Sanne - Private dining ⭐⭐⭐⭐⭐

  TUSIND tak for en helt igennem forrygende og uforglemmelig oplevelse i lørdags. Vi kunne simpelthen ikke drømme om mere! Alt var bare perfekt - fra jeres ankomst og gode service, til den umådelig velsmagende og smukke mad, gode betjening, smukke tallerkner - til et helt rent køkken. Simpelthen fantastisk
 • Peter Sand - ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi var i trygge hænder fra planlægning til udførelse af vores bryllup den 10 juni 2023. En fantastisk oplevelse. Opdækning, mad og vin var i top klasse. betjeningen funkerede perfekt.

Kontakt os

Planlæg din særlige begivenhed hos os i dag!

Brug vores prisberegner nedenfor for at få en skræddersyet oversigt over vores tilbud til bryllups- og festarrangementer samt en idé om omkostningerne. Når du har foretaget din beregning, kan du sende os din forespørgsel 100% uforpligtende. Vi garanterer, at vi vil vende tilbage til dig indenfor to hverdage for en opfølgende samtale.

Husk, det koster ikke noget at kontakte os med din forespørgsel. Vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre din begivenhed uforglemmelig!

  Prisberegner - helt uforpligtende

  Herunder har vi gjort det muligt at få et overblik over, hvad vi tilbyde af pakker til jeres arrangement.

  Hvis I sender en forespørgsel gennem vores prisberegner, kontakter vi jer og starter en uforpligtende dialog, der har til formål at finde ud af præcis, hvordan vi sammen kan skabe jeres perfekte arrangement.

  Forespørgsel via prisberegneren her på siden, samt den efterfølgende dialog er 100% uforpligtende, og først når vi sammen er nået til enighed om jeres selskab bliver arrangementet bindende.

  Skulle I have ønsker udover det, vi har beskrevet her på siden, er I meget velkomne til at skrive det i kommentarfeltet nederst i prisberegneren.

  I er også altid velkomne til at skrive til os i kontaktformularen eller til info@chambre.dk med spørgsmål eller forespørgsler.

  *

  Vi glæder os til at afholde jeres arrangement og skabe minder for livet.

  Vælg Dato

  Forrige
  Næste

  Gæster

  Tast postnummer for transportberegning.

  Vælg Menu

  Vælg Tilkøb

  Opdækning

  Mangler du opdækning til dit arrangement? Vi kan komme med det hele så du blot skal tænke på dig selv og dine gæster.

  I alle vores arrangementer er tallerkner inkluderet i prisen, Chambre opdækning indeholder derudover: Vinglas, Vandglas, Bestik, Kompottallerkner, Servietter, Vandkarafler.

  Når vi forlader arrangementet tager vi det med som ikke skal bruges mere og resten skal afleveres til restauranten i Jernbanegade indenfor tre dage.

  Skader eller mangler vil blive efterfaktureret – se mere i handelsbetingelserne

  Snacks

  2 Udvalgte snacks, der skyder jeres middag i gang som er perfekte til stående snacks – f.eks.

  *******
  Syltede franske oliven og saltede mandler.

  &

  Svampechips med Karl-Johan creme.

  ell.

  Kartoffel chips med creme fraiche og purløg.

  Vinmenu

  Chambre vinmenu kan inkludere både velkomstbobler, rosé, hvidvin, rødvin og dessertvin – alt udvalgt af vores sommelier.

  Der er rigeligt med vin til alle gæster under middagen.

  Vinmenu Ekslusiv

  Chambre eksklusive vinmenu kan inkludere både Champagne, rosé, hvidvin, rødvin og dessertvin – eksklusive vine fra klassiske områder udvalgt af vores sommelier.

  Der er rigeligt med vin til alle gæster under middagen.

  Natmad

  Natmad til jeres arrangement.

  Petit four 2 stk

  Sødt til kaffen efter en god middag er altid en god ting.

  Vores Petit Four tilkøb består altid af to elementer og kan eksempelvis være af fyldt chokolade og cannelés.

  Tjenere

  Tjenere

  For den fulde oplevelse anbefaler vi altid at tilkøbe vores tjenere til servering og bordafrydning, så I blot skal tænke på at hygge om jeres gæster.

  Medmindre andet er aftalt slutter tjenernes arbejde når kokkene er færdige i køkkenet og kaffen er serveret.

  Efter kl. 00.00 påregnes ekstra tillæg pr. tjener på 499,- pr. påbegyndt time.

  Dine oplysninger

  Vælg Dato
  Gæster
  Pris Alle priser er inkl. moms
  Min. beløb
  Min. beløb ikke opnået
  Vis forespørgsel Pris:

  Prøv vores prisberegner

  Her på siden har vi gjort det let for jer at udregne prisen på mad & vin til jeres kommende selskab og få et uforpligtende tilbud indenfor 2 hverdage. Vi går som udgangspunkt ud fra, at I selv har styr på lokation for jeres bryllup eller fest – alternativt kan vi foreslå unikke lokationer hos vores samarbejdspartnere.

  ***

  Ved forespørgsler på selskaber over 150 personer, kontakt venligst på:

  mail: info@chambre.dk eller tlf. +45 92 92 40 88

   ***

  DEN GASTRONOMISKE OPLEVELSE

  ***

  Vores menu er altid baseret på årstidens friske råvarer – og skifter derfor i takt med sæsonerne. Vi skaber altid den endelige menu efter jeres særlige ønsker. Menuen, der ses herunder, er derfor tænkt som inspiration, til hvordan en menu kunne se ud i øjeblikket.

  ***

  For den fulde oplevelse anbefaler vi altid at tilkøbe vores tjenere til servering og bordafrydning, så I blot skal tænke på at hygge om jeres gæster.

  ***

  Vores personale ankommer ca. 1 time før jeres gæster og kører først igen, når sidste ret er serveret og køkkenet er gjort rent.

  ***

  Vi medbringer selv vores egne tallerkner, dette gør vi for at maden bliver bedst muligt præsenteret, så du og dine gæster får den fulde oplevelse.

  Det er også muligt at tilkøbe en eksklusiv opdækning af bordet til jeres selskab.
  Se hvad der indebære under tilkøb.

  ***

  Menu forslag

  Chambre Selskabsmenu 2023

  4 retters menu

  ****

  Dansk hiramasa med æble, friskost og muslinge vinaigrette.

  Tatar af dansk okse med ramsløg, syltet sennepskorn og perleløg.

  Iberico gris med spæde gulerødder, porrer blomst og pebersauce. 

  Danske brombær med mørk chokolade, Piemonte hasselnødder og kefir iscreme. 

  ****

  Ovenstående menu er tænkt som et eksempel på en menu til jeres arrangement. Den endelige menu til netop jeres selskab vil blive sammensat på baggrund af grundig dialog mellem os og jer og vil afspejle den aktuelle sæson samt jeres ønsker og behov.

  Bryllupsfest midt i København

  Ønsker du at afholde din bryllupsfest eller anden fejring i vores stemningsfyldte lokaler midt i København?

  Så klik på linket herunder og se hvad vi kan tilbyde til netop jeres arrangement.