PRIVATE DINING

Lad os låne jeres køkken og bringe gourmetrestaurant oplevelsen hjem til jer. En Chambre Private Dining oplevelse er både eksklusiv og intim, og giver jer en fantastisk mulighed for at være vært for jeres gæster, helt uden stress.

***

Chambre Private Dining er den ultimative gourmet forkælelse for både private og virksomheder, til en pris der kan konkurrere med restaurantoplevelsen.

***

Kontakt os pr. mail eller tryk på knappen for at komme til vores kontaktformular

Det siger vores gæster

 • Monica Mørk - Københavns VVS- og Blikkenslagerlaug ⭐⭐⭐⭐⭐

  Et unikt sted i hjertet af København med sans for detaljer og åbenhed for justeringer i forhold til selskabets egne traditioner og ønsker. Lige fra velkomstdrink m/snack blev vi hele vejen igennem aften mødt af spændende veltilberedt mad og vine i verdensklasse, der ikke bare smagte fantastisk, men også var en fryd for øjet! Stedet indbyder til de kræsne, som ønsker value for money på hele paletten.
 • Jesper Andersen - Private dining ⭐⭐⭐⭐⭐

  Chambre får vores absolut største anbefaling. Fantastisk smagsoplevelse. Smukt tilberedt og anrettet gourmetmad af en dygtig kok i eget hjem. Har man ikke prøvet private dining, så gør det. Konceptet med at kunne sidde hjemme og nyde så fantastisk en oplevelse er genialt. Som vært skal man blot fokusere på et smukt dækket bord og ellers bare nyde aftenen.
 • Mogens Nørgaard Mogensen - CEO, PwC ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi har gentagne gange haft fornøjelsen at have Chambre ude til private dining. De leverer altid en sublim oplevelse med både mad og service, som går op i en højere enhed. Det er ikke sidste gang vi benytter os af dem.
 • Skau Reipurth & Partnere ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi havde i Skau Reipurth fornøjelsen af at besøge Chambre til vores seneste julefrokost. Her blev vi serviceret i form af en udsøgt middag og god og serviceminded betjening i flotte omgivelser. Tak for en rigtig god oplevelse.
 • Nicolai Kühl- Managing Partner, Basico ⭐⭐⭐⭐⭐

  Fantastisk oplevelse Vi havde et virksomhedsarrangement med middag for 20 personer i lokalerne på Jernbanegade. Alt forløb super godt og planmæssigt. Maden var fremragende og betjeningen super god. Vi benyttede os af muligheden for på forhånd at tilvælge nogle vine fra søsterrestauranten Uformel på "den anden side af gaden" - meget fleksibelt. Alt i alt en fantastisk aften - vi kommer helt sikkert igen.
 • Birgit Krogh Johansen - KMD vinklub ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vores vinklub i firmaet holdt vores årlige gourmet aften i lokalerne hos Chambre. Vi fik en utrolig god behandling under hele forløbet, og der var en super sød og kompetent betjening, ligeså vel som både køkkenchefen og sommelier’en havde gjort et fantastisk arbejde med at afstemme mad og vin. Der var dækket fint op med hvide duge og smukke vinglas og alt forløb til stor tilfredshed for os alle. Vi fik fine små snacks til champagnen da vi kom – og derefter en 5 retters menu med perfekt udvalgte vine til. Og der var plads til refill for de tørstige.
 • Sanne - Private dining ⭐⭐⭐⭐⭐

  TUSIND tak for en helt igennem forrygende og uforglemmelig oplevelse i lørdags. Vi kunne simpelthen ikke drømme om mere! Alt var bare perfekt - fra jeres ankomst og gode service, til den umådelig velsmagende og smukke mad, gode betjening, smukke tallerkner - til et helt rent køkken. Simpelthen fantastisk
 • Peter Sand - ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi var i trygge hænder fra planlægning til udførelse af vores bryllup den 10 juni 2023. En fantastisk oplevelse. Opdækning, mad og vin var i top klasse. betjeningen funkerede perfekt.

EN CHAMBRE OPLEVELSE

Pris er 895 DKK inkl. kok

Se den aktuelle menu her

Prisberegner

DEN STORE CHAMBRE OPLEVELSE

Pris er 1295 DKK inkl. kok

Se den aktuelle menu her

Prisberegner

DEN ULTIMATIVE VÆRTSOPLEVELSE

I private rammer er der ofte bedre tid, plads og ro til at fejre både de små og store dage i livet. Vi gør det nemt for jer at nyde tiden sammen med jeres gæster, mens vi tilbereder og serverer mad og vin – og tilmed tager opvasken, inden vi går.

***

Vi anbefaler altid tilkøb af tjener for den fulde oplevelses skyld. Vores trænede tjenere har opmærksomhed på gæsterne fra de ankommer til de går, fylder løbende vin i glassene og sikrer en god koordinering mellem jer som værter og kokkens serveringer. Hvis I fravælger tjener, skal I forvente selv at skænke vin, servere maden og tage af bordet mellem retterne.

***

Kontakt os

Skriv til os herunder eller prøv vores prisberegner længere nede på siden her.

I vores prisberegner kan du nemt få et overblik over hvad vi kan tilbyde til jeres arrangement og hvad det kommer til at koste, herefter kan du helt uforpligtende sende din forespørgsel til os og vi vil kontakt dig indenfor to hverdage med en opfølgende samtale.

Og husk det er helt uforpligtende at kontakte os med en forespørgsel.

  HVAD KOSTER PRIVATE DINING?

  Private dining er for selskaber med et gæsteantal fra 4 gæster og op til 30 gæster, er jeres selskab over 30 gæster skal i kigge på vores catering afdeling bryllup & fester her.

  Nedenfor har vi gjort det let for dig at udregne prisen på dit kommende selskab og få et uforpligtende tilbud indenfor 2 hverdage.

  NB: Når du bestiller Private Dining kræver det et minimumskøb på DKK 10.000 (Søndag-Torsdag) og et minimumskøb på DKK 12.000 (Fredag-Lørdag) .

  Du kan se den samlede pris på din bestilling i beregneren nedenfor.

  Bliv inspireret

  Se med på videoen her og få en fornemmelse for hvordan et Private Dining arrangement i eget hjem kan se ud.

  På denne video er Kasper hjemme i et privat hjem sammen med en tjener og bringer den fulde gastronomiske oplevelse med sig, lige fra opdækning af bordet, snacks og champagne på terrassen til middagen fyldt med smagfulde serveringer.

  Prisberegner

  Vælg Dato

  Forrige
  Næste

  Gæster

  Tast postnummer for transportberegning.

  Vælg Menu

  Vælg Tilkøb

  Snacks

  2 Udvalgte snacks, der skyder jeres middag i gang som er perfekte til stående snacks – f.eks.

  *******
  Syltede franske oliven og saltede mandler.

  &

  Svampechips med Karl-Johan creme.

  ell.

  Kartoffel chips med creme fraiche og purløg.

  Opdækning

  Mangler du opdækning til dit arrangement? Vi kan komme med det hele så du blot skal tænke på dig selv og dine gæster.

  I alle vores arrangementer er tallerkner inkluderet i prisen, Chambre opdækning indeholder derudover: Vinglas, Vandglas, Bestik, Kompottallerkner, Servietter, Vandkarafler.

  Når vi forlader arrangementet tager vi det med som ikke skal bruges mere og resten skal afleveres til restauranten i Jernbanegade indenfor tre dage.

  Skader eller mangler vil blive efterfaktureret – se mere i handelsbetingelserne

  Vinmenu

  4 perfekt afstemt glas vin til jeres “En Chambre oplevelse” menu.

  Vine udvalgt af vores sommelier i perfekt harmoni med jeres menu.

  Den større vinmenu

  Champagne, 5 glas vin perfekt afstemt til jeres “Den større Chambre oplevelse” menu.

  Eksklusive vine fra klassiske områder udvalgt af vores sommelier.

  Chambre Caviar Prestige

  Skal den have ekstra gas til jeres arrangement? Med vores Caviar Prestige servering er der garanteret luksus følelse for alle pengene.

  Chambres Caviar Prestige er en ekstra ret, som tager udgangspunkt i oscietra caviar med sæsonens råvare.

  Osteanretning

  Brillat Saverin med brioche, valnødder og friske trøfler.

  Petit four 2 stk

  Sødt til kaffen efter en god middag er altid en god ting.

  Vores Petit Four tilkøb består altid af to elementer og kan eksempelvis være af fyldt chokolade og cannelés.

  Tjenere

  Tjenere

  For den fulde oplevelse anbefaler vi altid at tilkøbe vores tjenere til servering og bordafrydning, så I blot skal tænke på at hygge om jeres gæster.

  Medmindre andet er aftalt slutter tjenernes arbejde når kokkene er færdige i køkkenet og kaffen er serveret.

  Efter kl. 00.00 påregnes ekstra tillæg pr. tjener på 499,- pr. påbegyndt time.

  Dine oplysninger

  Vælg Dato
  Gæster
  Pris Alle priser er inkl. moms
  Min. beløb
  Min. beløb ikke opnået
  Vis forespørgsel Pris: