AFHOLD JERES ARRANGEMENT I VORES SELSKABSRESTAURANT, CHAMBRE

Kun et stenkast fra Restaurant Uformel ligger Chambre, vores nyrenoverede lokaler i Jernbangade 4, hvor vi kan huse selskaber på op til 75 siddende gæster og 110 stående gæster til receptioner eller lign.

Vores nye fantastiske lokaler giver os et væld af muligheder for at imødekomme netop jeres ønsker og behov til det perfekte arrangement.

Alle arrangementer i Jernbanegade slutter senest kl. 00.00 medmindre andet er aftalt.

*

Bryllup, gourmet middag, møder, fødselsdage, receptioner og events – vi kan klare det hele i hyggelige omgivelser i vores selskabsrestaurant, centralt beliggende i København.

På Chambre vil du altid opleve samme høje kvalitet samt øje for detaljen som kendetegner alle restauranterne i formel family.

Det gastronomiske univers på Chambre tager sit udgangspunkt i det nordiske køkken og de nordiske råvarer med inspiration og indspark fra resten af verden.

*

Lige overfor Chambre, Jernbanegade 4, ligger der parkeringshus med god mulighed for parkering for gæster til jeres selskab.

Det siger vores gæster

 • Monica Mørk - Københavns VVS- og Blikkenslagerlaug ⭐⭐⭐⭐⭐

  Et unikt sted i hjertet af København med sans for detaljer og åbenhed for justeringer i forhold til selskabets egne traditioner og ønsker. Lige fra velkomstdrink m/snack blev vi hele vejen igennem aften mødt af spændende veltilberedt mad og vine i verdensklasse, der ikke bare smagte fantastisk, men også var en fryd for øjet! Stedet indbyder til de kræsne, som ønsker value for money på hele paletten.
 • Jesper Andersen - Private dining ⭐⭐⭐⭐⭐

  Chambre får vores absolut største anbefaling. Fantastisk smagsoplevelse. Smukt tilberedt og anrettet gourmetmad af en dygtig kok i eget hjem. Har man ikke prøvet private dining, så gør det. Konceptet med at kunne sidde hjemme og nyde så fantastisk en oplevelse er genialt. Som vært skal man blot fokusere på et smukt dækket bord og ellers bare nyde aftenen.
 • Mogens Nørgaard Mogensen - CEO, PwC ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi har gentagne gange haft fornøjelsen at have Chambre ude til private dining. De leverer altid en sublim oplevelse med både mad og service, som går op i en højere enhed. Det er ikke sidste gang vi benytter os af dem.
 • Skau Reipurth & Partnere ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi havde i Skau Reipurth fornøjelsen af at besøge Chambre til vores seneste julefrokost. Her blev vi serviceret i form af en udsøgt middag og god og serviceminded betjening i flotte omgivelser. Tak for en rigtig god oplevelse.
 • Nicolai Kühl- Managing Partner, Basico ⭐⭐⭐⭐⭐

  Fantastisk oplevelse Vi havde et virksomhedsarrangement med middag for 20 personer i lokalerne på Jernbanegade. Alt forløb super godt og planmæssigt. Maden var fremragende og betjeningen super god. Vi benyttede os af muligheden for på forhånd at tilvælge nogle vine fra søsterrestauranten Uformel på "den anden side af gaden" - meget fleksibelt. Alt i alt en fantastisk aften - vi kommer helt sikkert igen.
 • Birgit Krogh Johansen - KMD vinklub ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vores vinklub i firmaet holdt vores årlige gourmet aften i lokalerne hos Chambre. Vi fik en utrolig god behandling under hele forløbet, og der var en super sød og kompetent betjening, ligeså vel som både køkkenchefen og sommelier’en havde gjort et fantastisk arbejde med at afstemme mad og vin. Der var dækket fint op med hvide duge og smukke vinglas og alt forløb til stor tilfredshed for os alle. Vi fik fine små snacks til champagnen da vi kom – og derefter en 5 retters menu med perfekt udvalgte vine til. Og der var plads til refill for de tørstige.
 • Sanne - Private dining ⭐⭐⭐⭐⭐

  TUSIND tak for en helt igennem forrygende og uforglemmelig oplevelse i lørdags. Vi kunne simpelthen ikke drømme om mere! Alt var bare perfekt - fra jeres ankomst og gode service, til den umådelig velsmagende og smukke mad, gode betjening, smukke tallerkner - til et helt rent køkken. Simpelthen fantastisk
 • Peter Sand - ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi var i trygge hænder fra planlægning til udførelse af vores bryllup den 10 juni 2023. En fantastisk oplevelse. Opdækning, mad og vin var i top klasse. betjeningen funkerede perfekt.

Se vores menuer og pakker til jeres selskab

4 SERVERINGER MED VINMENU

DKK 995,- per. person

Se den aktuelle menu her

Prisberegner

7 SERVERINGER MED VINMENU

DKK 1595,- per. person

Se den aktuelle menu her

Prisberegner

DEN STORE PAKKE MED ALT

DKK 1995,- per. person

Se den aktuelle menu her

Prisberegner

Prisberegner - helt uforpligtende

Herunder har vi gjort det muligt at få et overblik over, hvad vi tilbyde af pakker til jeres arrangement.

Hvis I sender en forespørgsel gennem vores prisberegner, kontakter vi jer og starter en uforpligtende dialog, der har til formål at finde ud af præcis, hvordan vi sammen kan skabe jeres perfekte arrangement.

Forespørgsel via prisberegneren her på siden, samt den efterfølgende dialog er 100% uforpligtende, og først når vi sammen er nået til enighed om jeres selskab bliver arrangementet bindende.

Skulle I have ønsker udover det, vi har beskrevet her på siden, er I meget velkomne til at skrive det i kommentarfeltet nederst i prisberegneren.

I er også altid velkomne til at skrive til os gennem kontaktformularen, til info@chambre.dk eller ringe på tel:+45 92 92 40 88 med spørgsmål eller forespørgsler.

*

Vi glæder os til at afholde jeres arrangement og skabe minder for livet.

Kontakt os

  Vælg Dato

  Forrige
  Næste

  Gæster

  Vælg Menu

  Vælg Tilkøb

  Velkomstdrink samt snacks

  Vælg enten Champagne ell. en af vores mange drinks til jeres velkomst.

  2 udvalgte snacks, der er perfekte til stående snacks –

  f.eks.

  *******
  Syltede franske oliven og saltede mandler.

  &

  Svampechips med Karl-Johan creme.

  ell.

  Kartoffel chips med creme fraiche og purløg.

  DKK 250,- per. person

  *

  Ovenstående er et eksempel på en menu til jeres arrangement. Den endelige menu til netop jeres selskab vil blive sammensat på baggrund af grundig dialog mellem os og jer og vil afspejle den aktuelle sæson samt jeres ønsker og behov.

  Ved spørgsmål om allergene kontakt os her eller noter det i jeres forespørgsel. 

  Dine oplysninger

  Vælg Dato
  Gæster
  Pris Alle priser er inkl. moms
  Min. beløb
  Min. beløb ikke opnået
  Vis forespørgsel Pris: