Catering fra øverste hylde

Med Chambre by formel ved roret sikre du dig gourmet catering til dit selskab.

Fra vores beliggenhed i hjertet af København kører vi til stedet for jeres selskab og levere en gastronomisk oplevelse skræddersyet til jeres ønsker og behov.

Udover maden kan vi også kommer ud med vores dygtige kokke og tjenere for at fuldende oplevelsen hos jer. Vi kan sørge for det hele lige fra vinen til opdækningen.

Som en del af formel family restauranterne er du sikret samme høje kvalitet af råvarer og håndværk som du er vant til fra vores søster restauranter; Uformel, Sletten, Palægade og Michelin restaurant formel B.  

Send os en helt uforpligtende forespørgsel på jeres selskab så kan vi sammen skabe præcis den fest I drømmer om.  

Vi glæder os til jeres arrangement.

Private Dining

Eksklusiv private dining

*

 Hjemme hos dig

*

 Vi sørger for det hele

*

Vi låner jeres køkken og bringer en gourmetrestaurant oplevelsen hjem til jer.

En Chambre Private Dining oplevelse er både eksklusiv og intim, og giver jer en fantastisk mulighed for at være vært for jeres gæster, helt uden stress.

Chambre Private Dining er den ultimative gourmet forkælelse for både private og virksomheder, til en pris der kan konkurrere med restaurantoplevelsen.

Bryllup & Fester

Bryllupper

*

Fødselsdage

*

Mærkedage i livet der skal fejres

*

Lad os skabe nye minder sammen. Uanset om I skal fejre jeres bryllup og den store kærlighed, den runde fødselsdag, konfirmationen, barnedåben, studenterfesten eller firmafesten – står Chambre klar til at gøre mærkedagen mindeværdig.

Vores toptrænede og erfarne gourmet kokke og tjenere sørger for at skabe de ultimative gastronomiske og vinøse rammer for jeres fest – så I kan nyde det gode værtskab, hinanden, jeres venner, familie eller kollegaer.