Four Hands Dinner
UDSOLGT
Torsdag d. 14. september får vores helt egen stjernekok og køkkenchef, Kasper Correll, selskab i køkkenet af endnu en stjernekok.
Nicolaj Møller, som ejer og driver ”AYA Dining” et eksklusivt Private Dining foretagende, kommer på besøg. Nicolaj er i toppen af den danske kokkesuperliga, vinder af flere priser og har tidligere været køkkenchef for den anmelderroste top restaurant, TreeTop på Munkebjerg Hotel i Vejle.
Sammen afholder vi et eksklusivt arrangement med et begrænset antal pladsen med start kl. 18.00 – en aften med gastronomi på højeste niveau hvor alt er inkluderet.
Hele 10 serveringer blandt andet med retten ”Helleflynder – Caviar – Dashi” som Nicolaj i 2022 vandt årets ret i kategorien ”HAV” ved De Danske Madanmeldere med.
Eksklusiv vinmenu udvalgt af Uformel’s sommelier, perfekt afstemt til de to kreative kokkes kreationer – der er mulighed for alkoholfri alternativer, noter venligst dette ved køb af billet. Vand, kaffe/te samt petit four er også med på aftenen.
10 serveringer
Malt – Krabbe – Gold selection caviar
Oste soufflé – Trøffel – Joselito
Kalvehale toast – Karseemulsion
Helleflynder – Caviar – Dashi
Knivmusling – Fingerlime – Grillet purløg
Pighvar – Kantareller – Sherrysauce
Stegte brisler – Smør – Goma
Imperial due – Kirsebær – Peber
Brombær – Mørk chokolade – Creme fraiche