Velkommen til Chambre, en del af formel family

Selskaber – Private Dining – Catering – Events

Chambre er en del af formel family gourmet univers som inkluderer restauranterne formel B, Uformel, Sletten, Palægade, lilleB og Chambre.

Hos Chambre vil du derfor få den velkendte madoplevelse i topklassen, som på vores andre restauranter i formel family.

Prøv vores gourmet catering lavet i København

 

Inviter dine venner og familie med på Private Dining

Få den ultimative og intime gourmet oplevelse i dit eget hjem med Chambre’s Private Dining. I dit køkken vil vores kok stå for maden, hvor du imens kan fokusere på at være til stede med din familie og venner, når du f.eks. har dem på besøg til en festlig lejlighed.

Med Chambre får du samme gourmet oplevelse som kendetegner alle restauranterne i formel family med samme store fokus på kvalitet og øje for detaljen. Det gastronomiske univers på Chambre tager sit udgangspunkt i det nordiske køkken og de nordiske råvarer med inspiration og indspark fra resten af verden.

Indbydende lokaler i København

Vores fantastiske selskabslokaler midt i København giver os et væld af muligheder for at imødekomme netop jeres ønsker og behov til det perfekte arrangement.

Bryllup, gourmet middag, møder, fødselsdage, receptioner og events – vi kan klare det hele i hyggelige omgivelser, centralt beliggende i København.

Tag et kig indenfor ved at trykke på knappen herunder.

 

I spidsen for Chambre står Kasper Correll.

 Kasper er en erfaren kok fra Restaurant Uformel.

Her har  han i en årrække har stået med i spidsen for Uformels køkken som assisterende køkkenchef, og samtidig haft det overordnede ansvar for Uformel Private Dining afdeling.

Derudover har Kasper været en del af det Danske kokkelandshold i 10 år, hvor han har høstet store roser for sin tid som holdkaptajn, men også da han som landstræner i 2022 kom hjem som samlet bronze vinder ved VM for landshold.

 Derfor er du garanteret at få et fantastisk restaurant eventyr   – hjemme hos dig.

Det siger vores gæster

 • Monica Mørk - Københavns VVS- og Blikkenslagerlaug ⭐⭐⭐⭐⭐

  Et unikt sted i hjertet af København med sans for detaljer og åbenhed for justeringer i forhold til selskabets egne traditioner og ønsker. Lige fra velkomstdrink m/snack blev vi hele vejen igennem aften mødt af spændende veltilberedt mad og vine i verdensklasse, der ikke bare smagte fantastisk, men også var en fryd for øjet! Stedet indbyder til de kræsne, som ønsker value for money på hele paletten.
 • Jesper Andersen - Private dining ⭐⭐⭐⭐⭐

  Chambre får vores absolut største anbefaling. Fantastisk smagsoplevelse. Smukt tilberedt og anrettet gourmetmad af en dygtig kok i eget hjem. Har man ikke prøvet private dining, så gør det. Konceptet med at kunne sidde hjemme og nyde så fantastisk en oplevelse er genialt. Som vært skal man blot fokusere på et smukt dækket bord og ellers bare nyde aftenen.
 • Mogens Nørgaard Mogensen - CEO, PwC ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi har gentagne gange haft fornøjelsen at have Chambre ude til private dining. De leverer altid en sublim oplevelse med både mad og service, som går op i en højere enhed. Det er ikke sidste gang vi benytter os af dem.
 • Skau Reipurth & Partnere ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi havde i Skau Reipurth fornøjelsen af at besøge Chambre til vores seneste julefrokost. Her blev vi serviceret i form af en udsøgt middag og god og serviceminded betjening i flotte omgivelser. Tak for en rigtig god oplevelse.
 • Nicolai Kühl- Managing Partner, Basico ⭐⭐⭐⭐⭐

  Fantastisk oplevelse Vi havde et virksomhedsarrangement med middag for 20 personer i lokalerne på Jernbanegade. Alt forløb super godt og planmæssigt. Maden var fremragende og betjeningen super god. Vi benyttede os af muligheden for på forhånd at tilvælge nogle vine fra søsterrestauranten Uformel på "den anden side af gaden" - meget fleksibelt. Alt i alt en fantastisk aften - vi kommer helt sikkert igen.
 • Birgit Krogh Johansen - KMD vinklub ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vores vinklub i firmaet holdt vores årlige gourmet aften i lokalerne hos Chambre. Vi fik en utrolig god behandling under hele forløbet, og der var en super sød og kompetent betjening, ligeså vel som både køkkenchefen og sommelier’en havde gjort et fantastisk arbejde med at afstemme mad og vin. Der var dækket fint op med hvide duge og smukke vinglas og alt forløb til stor tilfredshed for os alle. Vi fik fine små snacks til champagnen da vi kom – og derefter en 5 retters menu med perfekt udvalgte vine til. Og der var plads til refill for de tørstige.
 • Sanne - Private dining ⭐⭐⭐⭐⭐

  TUSIND tak for en helt igennem forrygende og uforglemmelig oplevelse i lørdags. Vi kunne simpelthen ikke drømme om mere! Alt var bare perfekt - fra jeres ankomst og gode service, til den umådelig velsmagende og smukke mad, gode betjening, smukke tallerkner - til et helt rent køkken. Simpelthen fantastisk
 • Peter Sand - ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi var i trygge hænder fra planlægning til udførelse af vores bryllup den 10 juni 2023. En fantastisk oplevelse. Opdækning, mad og vin var i top klasse. betjeningen funkerede perfekt.