Four Hands Dinner
Sublim Four Hands Dinner med Philippe Houdet & Kasper Correll
Den legendariske franske kok Philippe Houdet, tidligere køkkenchef og ejer af den Michelin-stjernede restaurant Pierre André, genforenes med sin tidligere elev og souschef, Kasper Correll (i dag køkkenchef & medejer af Chambre) til en eksklusiv four hands dinner.
En historisk aften i gastronomiens tegn
Philippe Houdet satte i 90’erne sit præg på den københavnske madscene med Pierre André – en af byens mest ikoniske franske restauranter, hvor bl.a. René Redzepi blev udlært. Siden da har Philippe fortsat sin kulinariske rejse og inspireret utallige kokke – herunder Kasper Correll, som arbejdede under ham på Skovshoved Hotel. Nu, 10 år senere, mødes de igen for at skabe en ekstraordinær aften.


Dato: Fredag d. 9. maj kl. 18:30
Sted: Chambre Private Dining
Menu: 4 snacks & 6 retters menu, inkl. vinmenu, vand og kaffe
Pris: 2.200,- pr. person
Begrænset antal pladser
Gå ikke glip af en unik aften, hvor håndværk, nostalgi og innovation mødes i en eksklusiv 4-hands middag – en oplevelse for sande feinschmeckere!
Menu & Vine
2020 Champagne Les Massales Extra Brut, Champagne Tellier
2016 Riesling, 390’eme Anniversaire, F. E. Trimbach
2019 Savigny Les Beaune Blanc, Domaine Pierre Guillemot
2017 Franc de Pied Saumur Rouge, Domaine Roches Neuves
2019 Gevrey-Chambertin “Les Corvées”, Domaine Pierre Naigeon, Bourgogne
2022 Vosne-Romanée, Faiveley, Bourgogne
2008 Castelnau de Suduiraut, Sauternes
