Four Hands Dinner

UDSOLGT

Torsdag d. 18. april forenes formel B og Chambre for en aften.

Sammen afholder de et eksklusivt arrangement til et begrænset antal gæster med start kl. 18.00 – en aften med gastronomi på højeste niveau hvor alt er inkluderet.

Kristian fra formel B og Kasper fra Chambre har kreeret en overdådig menu i 10 serveringer med det bedste fra begge restauranter.

Eksklusiv vinmenu udvalgt af vores sommelier, perfekt afstemt til de to kreative køkkeners kreationer – der er mulighed for alkoholfri alternativer, noter venligst dette ved køb af billet.  Vand, kaffe/te samt petit four er også med på aftenen.

MENU

Snacks
Maltpude med krabbe & Gold selection caviar
Tærte med fjordrejer, gulerod og yuzu
Gillardeau østers med Champagne vinaigrette og Jalapenos
Rå sandart, havesyre, hvid asparges og fingerlime
Champagne til snacks
S.A. Champagne Brut Réserve, Vieilles Vignes, Bérêche et Fils

6 retters menu

Rå reje med kimchi, wasabi og syrnet fløde
2020 Wiengut Nigel, Alte Reben, Grüner Veltliner 
*
Rødbede med Gold Selection Caviar og mandelmælk
2022 Les Mangeux d’Pierre, Berlance, Bugey 
*
Karamelliseret jordskok med morkel á la crème og aromatisk bouillon
2020 Terroir de Bry, Claude Buchat, Jura
*
Stegt havtaske med spæde grønkål, bergamotte, grøn chili og brunet smør
2017 Mount Veeder Chardonnay, Mayacamas Vineyard, Napa Valley
*
Fransk vagtel med morkel, grøn asparges og sherrysauce
2017 Vosne-Romanée, Faiveley, Bourgogne
*
Pistacie mousse med blodappelsin og yuzu.
2021 Cuvée Auslese, Hans Tschida, Neuseedlersee
*
Ved fødevareallergier, informer venligst herom ved bestilling eller kontakt os og hør nærmere.