Four Hands Dinner

Sublim Four Hands Dinner med Philippe Houdet & Kasper Correll

Den legendariske franske kok Philippe Houdet, tidligere køkkenchef og ejer af den Michelin-stjernede restaurant Pierre André, genforenes med sin tidligere elev og souschef, Kasper Correll (i dag køkkenchef & medejer af Chambre) til en eksklusiv four hands dinner.

En historisk aften i gastronomiens tegn

Philippe Houdet satte i 90’erne sit præg på den københavnske madscene med Pierre André – en af byens mest ikoniske franske restauranter, hvor bl.a. René Redzepi blev udlært. Siden da har Philippe fortsat sin kulinariske rejse og inspireret utallige kokke – herunder Kasper Correll, som arbejdede under ham på Skovshoved Hotel. Nu, 10 år senere, mødes de igen for at skabe en ekstraordinær aften.

Dato: Fredag d. 9. maj kl. 18:30

Sted: Chambre Private Dining

Menu: 4 snacks & 6 retters menu, inkl. vinmenu, vand og kaffe

Pris: 2.200,- pr. person

 

Begrænset antal pladser

Gå ikke glip af en unik aften, hvor håndværk, nostalgi og innovation mødes i en eksklusiv 4-hands middag – en oplevelse for sande feinschmeckere!

Menu & Vine

10 serveringer
Snacks
Krustade med gold caviar og tun.
Gougéres med 24 mdr Iberico skinke
Østers & perler
Kaninryg & foie gras
2020 Champagne Les Massales Extra Brut, Champagne Tellier
*
Ceviche af hiramasa med hvide asparges, stikkelsbær og grønne jordbær
2016 Riesling, 390’eme Anniversaire, F. E. Trimbach
*
Dansk hummer med ærter, gulerod & sort peber
2019 Savigny Les Beaune Blanc, Domaine Pierre Guillemot
*
Pighvar terrine med artiskokker, bakskuld og ramsløg
2017 Franc de Pied Saumur Rouge, Domaine Roches Neuves
*
Selleri ravioli med kalvebrisler og consommé
2019 Gevrey-Chambertin “Les Corvées”, Domaine Pierre Naigeon, Bourgogne
*
Fransk vagtel med morkel, trøffel og grøn asparges
2022 Vosne-Romanée, Faiveley, Bourgogne
*
Rabarber & Hibiscus
2008 Castelnau de Suduiraut, Sauternes