KØB ET GAVEKORT TIL LUKSUS OG GOURMET I HJERTET AF DANMARK

At købe et gavekort til Formel Family er ikke blot at give en gave. Det er at give en oplevelse, en gastronomisk rejse gennem nogle af Danmarks mest eksklusive restauranter.

Et gavekort til Formel Family åbner døren til en verden af kulinariske oplevelser. Gavekortet giver adgang til en række restauranter, der hver især tilbyder noget unikt. Dette netværk af spisesteder inkluderer formel B, Uformel, Sletten, PalægadeChambre og lilleB.

Det er en vidunderlig måde at forkæle dig selv eller en elsket på. Uanset om du er en erfaren foodie, eller bare elsker at prøve nye ting, vil et Formel Family gavekort sikre en uforglemmelig madoplevelse. Her kan du nemlig få en unik kulinarisk oplevelse, med alt fra Michelin-stjernede retter til smørrebrød fra øverste hylde.


GAVEKORT INKL. SIGNATUR BOGEN

Ønsker du at købe et gavekort til formel restauranterne inkl. vores nye SIGNATUR bog, kan dette gøres på vores webshop via knappen herunder.

SIGNATUR er bogen om Rune, Kristian og de 6 succesfulde restauranter de sammen har brugt de sidste to årtier på at skabe; formel B, Sletten, Uformel, Palægade, Chambre og lilleB.

Forordet er skrevet af Adam Price og der er bidrag fra Helle Brønnum Carlsen, samt en række personligheder, der har været med på hele rejsen. Bogen er først og fremmest en bog om de signaturretter, der har defineret restauranterne og været med til at placere spisestederne solidt på det kulinariske landkort. Om kærligheden til den enkle og ærlige madlavning, hvor råvarerne får lov til at skinne.

Din kulinariske rejse begynder med et gavekort her

Som tidligere nævnt, består Formel Family af seks forskellige restauranter. Hver restaurant har sit eget særpræg og stil, hvilket betyder, at det er muligt at finde noget for enhver smag med et gavekort fra os.

formel B: Definitionen af førsteklasses gastronomi

Siden åbningen i 2003, og stjernen i Michelin-guiden siden 2004, har Restaurant formel B fastholdt sin position som en af Danmarks førende restauranter. Menukort med 10-12 retter ændres løbende i takt med sæsonen og køkkenets humør, det vil altid være muligt at finde en god blanding af formel B klassikere samt nye spændende retter på menukortet.

Sletten: En perle ved havnen

Beliggende i den maleriske by Sletten finder du Restaurant Sletten. Med sin enestående beliggenhed ved havnen og sin menu, der afspejler det lokale køkken, er Sletten et besøg værd for enhver madentusiast.

Uformel: Afslappet stil med fokus på kvalitet

Uformel, som navnet antyder, tilbyder en mere afslappet atmosfære, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uformel er det perfekte sted for dem, der ønsker at nyde udsøgt mad i en mere uformel atmosfære.

Palægade: Tradition møder det moderne køkken

Restaurant Palægade er Danmarks bedste frokostrestaurant og kendt for at tilbyde et spændende mix af klassisk dansk madlavning og moderne gastronomiske teknikker. Hvis du er på udkig efter smørrebrød fra øverste hylde med et moderne twist og sikker solid aftensmads, er Palægade stedet for dig.

Chambre: Et unikt rum for gourmetoplevelser

Med en intim atmosfære og en række unikke smagsoplevelser er Chambre by formel et must for alle, der sætter pris på høj gastronomi til deres selskab. I de stemningsfulde lokaler i Jernbanegade kan der afholdes alt fra små hyggelige gourmet arrangementer, fortrolige møder samt større fester og events.  Vi kan også levere vores gourmet retter som catering til jeres valgte lokation, eller som en private dining oplevelse hjemme hos jer.

lilleB: Mad lavet over åben ild

Mellem strand og skov ligger lysningen med plads til teltet der huser Restaurant lilleB. Et fristed hvor de lokale råvarer får lov at skinne og hvor skuldrene bliver sænket så snart man som gæst træder ind i de afslappede rammer ved Høve Strand i Odsherred. Drevet af stærke kræfter, de fleste med en baggrund fra formel B.