Frokostrestaurant med smørrebrød
Vi vil bygge bro mellem tradition og innovation!
Til frokost hylder vi smørrebrødet og de stolte traditioner der ligger heri.
Vores ambition er at vise hvad det klassiske smørrebrød kan rumme når det kombineres med mange års erfaringer fra top restauranter, godt håndværk, de bedste råvarer, moderne teknikker og nye kreative visioner.
Det danske smørrebrød er fyldt med traditioner og minder, de fleste har nok et forhold til det danske frokostbord – et yndlingsstykke, en favorit øl eller måske en helt særlig akvavit der bare hører sig til og altid har gjort det.
På Restaurant Palægade omfavner vi traditionerne og minderne, samtidigt med at vi byder vores innovative og kreative ideer velkommen.
Det hele præsenterer vi enkelt, folkeligt, kvalitetsbevidst og uden de store krumspring.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Restaurant Palægade.

Palægades frokostmenu
Friteret rødspættefilet fra Kystfiskerne med remoulade og citron
***
Stegt Pariserbøf af oksekød fra Troldgaarden med klassisk garniture
***
Dessert fra vognen
– 395,-
Palægades smørrebrødsseddel
Sild
2 slags sild fra køkkenet
140,-
Karrysild med æggesalat og karse
120,-
Gammeldags modnet kryddersild med mørke bær, crème fraiche og løg
120,-
Sennepssild med æggeblommecreme, syltet hvidløg og tørsaltet bacon fra Troldgaarden
130,-
Lun stegt sild med bløde løg, ramsløg og æble
140,-
Friteret sild med porre soubise, syltet gran og fermenteret asparges sauce
140,-
Havet & Kysten
Friteret rødspættefilet fra Kystfiskerne med rørt remoulade og citron
155,-
Friteret rødspættefilet med håndpillede rejer, mayonnaise og citron
180,-
Håndpillede rejer på sprød toast med mayonnaise og citron
180,-
Håndpillede rejer på sprød toast med friteret æg og Gastro Unika “Gold Selection” caviar
275,-
Varmrøget laks med ramsløgskapers, syltet tomat, radicchio og hollandaisesauce
190,-
Torsk stegt på brød med braiseret oksetværreb og luftig persille crème
200,-
Skoven & Stalden
“Fuglekvidder” – Rørt rehydreret selleri på ristet rugbrød med mayonnaise, peberrod og karse
130,-
Kartoffelmad med purløgsmayonnaise, kartoffelchips og Vesterhavsost
140,-
Hønsesalat af kylling fra Hopballe Mølle på sprød toast med tørsaltet bacon
150,-
Sprængt kalvetunge med svampe remoulade, syltede tyttebær, ristede løg og peberrod
160,-
Rørt tatar af okseinderlår fra Troldgaarden med kartoffelchips, peberrod og karse
150,-
Klassisk roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og agurkesalat
150,-
Tartelet med kylling fra Hopballe Mølle med grønt fra Kieselgaarden og persille
190,-
Schnitzel af gris fra Troldgaarden med kålskud, nye hvidløg, brunet smør sauce med ramsløg og stikkelsbær
200,-
Stegt Pariserbøf af oksekød fra Troldgaarden med klassisk garniture
190,-
Ost & Dessert
Tre oste fra nær og fjern
120,-
Friteret Camembert af råmælk med solbærsyltetøj
110,-
Kager & Tærter
110,- pr. stk.
Petit four
1 stk. – 35,- / 3 stk. – 95,-
Fyldte chokolader
2 stk. – 50,-

PALÆGADES KAGEVOGN
En anden ting vi ønsker at hylde på Restaurant Palægade er konditor håndværket, en del af den danske gastronomi som vi mener passer perfekt ind som afslutningen på en god frokost.
Derfor har vi en af Danmarks bedste konditorer ansat i konditoriet som hver eneste dag laver nye vidunderlige og kreative kreationer der behager både øjet og smagsløgene.
Vi har i samarbejde med dygtige snedkere fået produceret en helt unik kagevogn til restauranten der perfekt kan showcase det smukke håndværk vores talentfulde konditor producerer.
Palægades Kagevogn står oppe i baren ved indgangen og kan rulles omkring i restauranten, således at gæsterne kan vælge deres kager på nærmeste hold – men pas på, det kan være en udfordring at skulle vælge imellem alle de smukke og smagfulde kager på vognen.

Informér gerne personalet om eventuelle allergier
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.