Maden på formel B

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af 11-13 retter som løbende bliver udskiftet i takt med sæsonens råvarer og humøret i køkkenet. Du som gæst sammensætter selv din menu efter eget ønske.

 

 

*Selskaber på syv gæster eller derover, sammensættes menuen af køkkenchefen.

formel B menukort

Sammensæt din egen 5 retters menu, ud fra vores a la carte kort

(Ved selskaber over syv personer sammensættes menuen af køkkenchefen)

 

Pocheret Roumégous østers med Gold Selection caviar, grønne rabarber og solbærgrenolie

*

Nye ærter med Gold Selection caviar og hvid chokolade

*

Norsk hånddykket kammusling med stikkelsbær, solbærblade og koji

*

Løgtærte med grillet ost, courgette fleur og ramsløg

*

Romainesalat fra Kiselgården med melanosporum trøffel, brunet smør og knust tempeh

*

Grillet jomfruhummer med spæde grøntsager og sauce nage

*

Dansk blæksprutte med puré af nye kartofler, grøn tomat, strandkarse og bouillon

*

Vesterhavs pighvar stegt på brød med persille-hvidløgssauce

*

Farseret Kyllingevinge fra Hopballe Mølle med aromatisk peber, kirsebær og confiteret æggeblomme

*

Udvalg af franske råmælksoste med Palægades smørristede rugbrød 

*

Danske rabarber med karamelliseret vaffel, Timutpeber og syrnet fløde

*

Havtorn en surprise

 

 

Menu 5 retter 1250 DKK

Ekstra retter 200 DKK

Vinmenu 5 glas 1000 DKK

Alkoholfri drikkemenu 5 glas 500 DKK

 

Oplys venligst personalet om evt. allergener

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.