Mad

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af 10-15 retter som løbende bliver udskifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.

*Selskaber på otte gæster eller derover, bedes forudbestille én samlet menu.

formel B menu

Snacks

La petit Gamén østers med wasabi, karse og fingerlime. Tærte med sort hummer, broccoli og jalapenos

Serveringer

Knivmusling med spæde porrer, hørøget muslinge emulsion, syrnet valle og aromatiske urter

*

Tatar af dådyr med syltet hyldeblomst, østersemulsion, ponzu og purløg

*

Hasselback selleri med gran, creme på Fyrmester ost og sauce på fermenteret selleri og æble

*

*2 serveringer af alt det bedste fra imperial due

*

*Stegt duebryst med grillede blommer, mjødurt og blomme jus med brunet smør

*

*Confiteret duelår med bøgehatte, trøffel, æbler og sansho peber sauce

*

Pære med flødekaramel, sukkersyltede fyrkogler, valnøddesnaps og granité

Menu 995 DKK

Vinmenu 995 DKK

5-serveringers Signatur menu

Snacks

La petit Gamén østers med wasabi, karse og fingerlime. Tærte med sort hummer, broccoli og jalapenos

Serveringer/servings

Baerii caviar med kålskud, persille, syltede grønne jordbær og bakskuld fløde

*

Lun kartoffelskum med modnet ost, confiteret æggeblomme og efterårstrøffel

*

Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce

*

Havtorn en surprise

*

Menu 850 DKK

Vinmenu 750 DKK

À la carte

Baerii caviar med kålskud, persille, syltede grønne jordbær og bakskuld fløde

250 DKK

*

Knivmusling med spæde porrer, hørøget muslinge emulsion, syrnet valle og aromatiske urter

150 DKK

*

Tatar af dådyr med syltet hyldeblomst, østersemulsion, ponzu og purløg

150 DKK

*

Lun kartoffelskum med modnet ost, confiteret æggeblomme og efterårstrøffel

250 DKK

*

Hasselback selleri med gran, creme på Fyrmester ost og sauce på fermenteret selleri og æble

150 DKK

*

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce

250 DKK

*

*2 serveringer af alt det bedste fra imperial due, vi anbefaler at spise begge serveringer

*

*Stegt duebryst med grillede blommer, mjødurt og blomme jus med brunet smør

250 DKK

*

*Confiteret duelår med bøgehatte, trøffel, æbler og sansho peber sauce

250 DKK

Ost og dessert

4 økologiske oste med sprødt og sødt

200 DKK

*

Pære med flødekaramel, sukkersyltede fyrkogler, valnøddesnaps og granité

150 DKK

*

”Signatur” Havtorn en surprise

150 DKK

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.