Mad

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af 10-12 retter som løbende bliver udskiftet i takt med sæsonens råvarer og humøret i køkkenet. Du som gæst sammensætter selv din menu efter eget ønske.

 

 

*Selskaber på syv gæster eller derover, sammensættes menuen af køkkenchefen.

formel B menukort

Sammensæt din egen 5 retters menu, ud fra vores a la carte kort

(Ved selskaber over syv personer sammensættes menuen af køkkenchefen)

 

 

Gold Selection Caviar med asparges jordskokker og hasselnøddemælk

*

 Rå norske tejn fangede rejer med xo sauce, svampe og citrusurter

*

Ceviche af sandart med blodgrape, Umeshu-blomme og røget habenero

*

Jomfruhummer a´la Nage med spæde grønsager og syltet grøn tomat

*

Kartoffelskum med modnet ost, confiteret æggeblomme fra Varde Ådal og vintertrøffel

*

Trøffeltærte med spæde kålskud fra Kiselgården og trøffelsauce

*
Vesterhavs pighvar med braiserede oksekæber og persille-hvidløgssauce

*

Rosastegt Imperial due med rødbede, syltede brombær og pebersauce 

*

Udvalg af franske råmælksoste med Palægades smørristede rugbrød 

*

Italienske blodappelsiner med Alziari olivenolie-is og pistacie

*

Havtorn en surprise

 

 

Menu 5 retter 1200 DKK

Ekstra retter 200 DKK

Vinmenu 5 glas 1000 DKK

Alkoholfri drikkemenu 5 glas 500 DKK

 

Oplys venligst personalet om evt. allergener

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.