Mad

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af 10-15 retter som løbende bliver udskiftet i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.

*Selskaber på otte gæster eller derover, bedes forudbestille én samlet menu.

formel B menu

Snacks

Sprød tærte med Danske blåmuslinger, porre, citron og rygeost
&
Hånddykket kammusling med malt, havesyre, glaskål og jalepeño
&
Taskekrabbe med jordskokke, piment d´espelette og peberrod

Serveringer

Kalix löjrom med courgetter, modnet ost, mandler og fermenteret græskar

*

Norske rejer med røget habanero, fingerlime, variationer af tomat og aromatiske urter

*

Blæksprutte med nye kartofler, hyldeblomst, grønne jordbær og ramsløg

*

Helleflynder med farseret morkel, syltet sandløg og morkel sauce

*

Duroc kamfilet med syltet kantareller, majs, lardo og æblesauce

*

Hybenparfait med hvid chokolade, laurbærblade, marengs og hybenrose consommé

Menu 1250 DKK

Vinmenu 1000 DKK

5-serveringers Signatur menu

Snacks

Sprød tærte med Danske blåmuslinger, porre, citron og rygeost
&
Hånddykket kammusling med malt, havesyre, glaskål og jalepeño

Serveringer

Baerii caviar med skorzonerrod, hasselnød, syltede grønne jordbær og syrnet fløde

*

Jomfruhummer med gulerod, løg, piment d´espelette og sauce nage

*

Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce

*

Havtorn en surprise

*

Menu 1000 DKK

Vinmenu 800 DKK

À la carte

Baerii caviar med skorzonerrod, hasselnød, syltede grønne jordbær og syrnet fløde

300 DKK

*

Kalix löjrom med courgetter, modnet ost, mandler og fermenteret græskar

200 DKK

*

Norske rejer med røget habanero, fingerlime, variationer af tomat og aromatiske urter

200 DKK

*

Blæksprutte med nye kartofler, hyldeblomst, grønne jordbær og ramsløg

200 DKK

*

Jomfruhummer med gulerod, løg, piment d´espelette og sauce nage

300 DKK

*

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille- og hvidløgssauce

350 DKK

*

Helleflynder med farseret morkel, syltet sandløg og morkel sauce

250 DKK

*

Duroc kamfilet med syltet kantareller, majs, lardo og æblesauce

300 DKK

Ost og dessert

Tilia Mundo med vintertrøffel, Gudenå Maestro, Nashi pære og honning

200 DKK

*

Hybenparfait med hvid chokolade, laurbærblade, marengs og hybenrose consommé

200 DKK

*

”Signatur” Havtorn en surprise

200 DKK

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.