Maden på formel B
Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.
Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.
Menukortet er dynamisk og består af 11-13 retter som løbende bliver udskiftet i takt med sæsonens råvarer og humøret i køkkenet. Du som gæst sammensætter selv din menu efter eget ønske.
*Selskaber på seks gæster eller derover, sammensættes menuen af køkkenchefen.

formel B menukort
Sammensæt din egen 5 retters menu, ud fra vores a la carte kort
(Ved selskaber over fem personer sammensættes menuen af køkkenchefen)
Gold Selection caviar med aspargesflan, agurkejus og solbærblade
*
Saltet hiramasa med citrusfrugter, glaskål og wasabi
*
Dansk sort hummer med aromatiske urter, piment og persillesauce med limeblade
*
Grillet dansk jomfruhummer med spæde grøntsager og sauce nage
*
Hvide asparges med confiteret æggeblomme, vadouvan og gran
*
Nye danske kartofler med syltet trøffel og Vin Jaune sauce
*
Tatar af dansk okseinderlår med palmekål, syltede ribs, sprød surdej og sauce på oliven
*
Vesterhavs pighvar stegt på brød med braiserede oksehaler og persille-hvidløgssauce
*
Stegt kalvebrissel glaseret i sort peber med grønne asparges og magnoliablomst
*
Udvalg af franske råmælksoste med Palægades smørristede rugbrød
*
Danske rabarber og jordbær med fermenteret honning, mascarpone og jasmin te
*
Havtorn en surprise
Menu 5 retter 1250 DKK
Ekstra retter 200 DKK
Vinmenu 5 glas 1000 DKK
Alkoholfri drikkemenu 5 glas 500 DKK
Oplys venligst personalet om evt. allergener


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.