Mad
Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.
Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.
Menukortet er dynamisk og består af 10-12 retter som løbende bliver udskiftet i takt med sæsonens råvarer og humøret i køkkenet. Du som gæst sammensætter selv din menu efter eget ønske.
*Selskaber på syv gæster eller derover, sammensættes menuen af køkkenchefen.

formel B menukort
Sammensæt din egen 5 retters menu, ud fra vores a la carte kort
(Ved selskaber over syv personer sammensættes menuen af køkkenchefen)
Gold Selection Caviar med nye ærter og persille
*
Sorthummer med tomater, sprød tang, olivenolie og fermenteret tomat jus
*
Tatar af saltet oksehøjreb, fermenteret kartofler, kefir og østers emulsion
*
Jomfruhummer a´la Nage med spæde grøntsager
*
Nye kartofler med løvstikke emulsion, gran, modnet ost vallesauce
*
Hvid asparges, morkeltærte, confiteret æggeblomme og fermenteret asparges
*
Vesterhavs pighvar med braiserede oksekæber og persille-hvidløgssauce
*
Gris fra Troldgaarden med grønne asparges og ramsløg
*
Udvalg af franske råmælksoste med Palægades smørristede rugbrød
*
Rabarber, batak peber, hvid chokolade og mælkeis
*
Havtorn en surprise
Menu 5 retter 1250 DKK
Ekstra retter 200 DKK
Vinmenu 5 glas 1000 DKK
Alkoholfri drikkemenu 5 glas 500 DKK
Oplys venligst personalet om evt. allergener


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.