Maden på formel B

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af 11-13 retter som løbende bliver udskiftet i takt med sæsonens råvarer og humøret i køkkenet. Du som gæst sammensætter selv din menu efter eget ønske.

 

 

*Selskaber på syv gæster eller derover, sammensættes menuen af køkkenchefen.

formel B menukort

Sammensæt din egen 5 retters menu, ud fra vores a la carte kort

(Ved selskaber over syv personer sammensættes menuen af køkkenchefen)

 

 

Gold Selection Caviar med fermenteret asparges, syltet grøn tomat og østers

*

Dansk hummer med græskar, tørrede tomater og merian

*

Norske kammuslinger, XO Sauce, syltede svampe, svampe jus og chili

*

Dampet rødtunge med porre, hybenrose, muslingesauce med caviar og ørredrogn

*

Selleri fra Kiselgården med syltede kantareller, gran og karamelliseret valle

*

Kartoffelskum med modnet ost, confiteret æggeblomme fra Hegnsholt og efterårstrøffel

*

Bagte rødbeder fra Gotland med fermenteret hvidløg, sprøde æbler og basilikum

*

Vesterhavs pighvar med braiserede oksekæber og persille-hvidløgssauce

*

Dyreryg fra Nordvildt med kålrabi, citronpuré og sauce Blanquette

*

Udvalg af franske råmælksoste med Palægades smørristede rugbrød 

*

Danske æbler og kvæder med shiso, granité og ristet korn

*

Havtorn en surprise

 

 

Menu 5 retter 1250 DKK

Ekstra retter 200 DKK

Vinmenu 5 glas 1000 DKK

Alkoholfri drikkemenu 5 glas 500 DKK

 

Oplys venligst personalet om evt. allergener

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.