Mad

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af 10-15 retter som løbende bliver udskiftet i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.

*Selskaber på otte gæster eller derover, bedes forudbestille én samlet menu.

formel B menu

Snacks

Svampekiks med karl johan remoulade. Morkel te med koji og hvid soya

Serveringer

Hamachi med æbler, syltet tang, aromatiske frø og boullion på dashi og valle

*

Tatar af okseinderlår med surkål, citrontimian, østersemulsion og punzu

*

Hasselback selleri med gran, creme på Fyrmester ost og sauce på fermenteret selleri og æble

*

Rosastegt gråand med grillede blommer, mjødurt og blomme jus med brunet smør

*

Stegt krondyrryg med blomkål og koji puré, røget marv, crouton og trøffel sauce

*

Pære med flødekaramel, sukkersyltede fyrkogler, valnøddesnaps og granité

Menu 1100 DKK

Vinmenu 1000 DKK

5-serveringers Signatur menu

Snacks

Svampekiks med karl johan remoulade. Morkel te med koji og hvid soya

Serveringer/servings

Baerii caviar med kålskud, persille, syltede grønne jordbær og bakskuld fløde

*

Lun kartoffelskum med modnet ost, confiteret æggeblomme og efterårstrøffel

*

Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce

*

Havtorn en surprise

*

Menu 950 DKK

Vinmenu 750 DKK

À la carte

Baerii caviar med kålskud, persille, syltede grønne jordbær og bakskuld fløde

250 DKK

*

Hamachi med æbler, syltet tang, aromatiske frø og boullion på dashi og valle

150 DKK

*

Tatar af okseinderlår med surkål, citrontimian, østersemulsion og punzu

150 DKK

*

Lun kartoffelskum med modnet ost, confiteret æggeblomme og efterårstrøffel

250 DKK

*

Hasselback selleri med gran, creme på Fyrmester ost og sauce på fermenteret selleri og æble

150 DKK

*

”Signatur” Pighvar med braiserede oksekæber og persille/hvidløgssauce

300 DKK

*

Rosastegt gråand med grillede blommer, mjødurt og blomme jus med brunet smør

250 DKK

*

Stegt krondyrryg med blomkål og koji puré, crouton og trøfffel sauce

300 DKK

Ost og dessert

4 økologiske oste med sprødt og sødt

200 DKK

*

Pære med flødekaramel, sukkersyltede fyrkogler, valnøddesnaps og granité

150 DKK

*

”Signatur” Havtorn en surprise

150 DKK

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.