Maden på formel B
Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.
Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.
Menukortet er dynamisk og består af 10-12 retter som løbende bliver udskiftet i takt med sæsonens råvarer og humøret i køkkenet. Du som gæst sammensætter selv din menu efter eget ønske.
*Selskaber på syv gæster eller derover, sammensættes menuen af køkkenchefen.

formel B menukort
Sammensæt din egen 5 retters menu, ud fra vores a la carte kort
(Ved selskaber over syv personer sammensættes menuen af køkkenchefen)
Gold Selection Caviar med fermenteret asparges, grønne jordbær og Gillardeau østers
*
Grillet makrel med grønne tomater, saltede stikkelsbær og syrnet fløde
*
Dampet rødtunge med porre, hybenrose og muslingesauce med caviar og ørredrogn
*
Spæd knoldselleri fra Kiselgården, karmelliseret selleripuré, sauce på Umeshu
*
Tatar af saltet oksehøjreb, fermenteret tomat, peberrod og sennepsurter
*
Grillet spidskål fra Kiselgården med morkler, gran og syltede ramsløg
*
Vesterhavs pighvar med braiserede oksekæber og persille-hvidløgssauce
*
Stegt vagtel med kantareller, brombær, aromatisk peber og miso
*
Udvalg af franske råmælksoste med Palægades smørristede rugbrød
*
Hindbær med vaniljemousse, hindbærsorbet og havesyre
*
Havtorn en surprise
Menu 5 retter 1250 DKK
Ekstra retter 200 DKK
Vinmenu 5 glas 1000 DKK
Alkoholfri drikkemenu 5 glas 500 DKK
Oplys venligst personalet om evt. allergener


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.