Mad

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af to menuer, en 7-retters og en 5-retters menu som løbende bliver udskiftet i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.

*Selskaber på otte gæster eller derover, bedes forudbestille én samlet menu.

Store B menu

Snacks

Sprød tærte med Danske blåmuslinger, porre, citron og rygeost

*

Hånddykket kammusling med malt, havesyre, glaskål og jalepeño

*

Taskekrabbe med jordskokke, piment d´espelette, peberrod og baerii caviar

 

 

Serveringer

Kalix löjrom med courgetter, modnet ost, mandler og fermenteret græskar

*

Norske rejer med røget habanero, glaskål, citrongræs og tomat bouillon

*

Blæksprutte med nye kartofler, hyldeblomst, grønne jordbær og estragon

*

Jomfruhummer med gochujang, gulerod, løg og sauce nage

*

Pighvar med braiserede oksekæber og persille- og hvidløgssauce

*

Fransk gråand med rødbede, solbær, honning og szechuan

*

Hybenparfait med hvid chokolade, laurbærblade, marengs og hybenrose consommé

*

Menu 1500 DKK

Vinmenu 1250 DKK

 

Osteservering som tilvalg

Trefold med trøffel, Gudenå Maestro, Nashi pære og honning

200 dkk

*

Oplys venligst personalet om evt. allergener

NB! Alle retter kan serveres a la carte såfremt det ønskes

Lille B menu

Snacks

Sprød tærte med Danske blåmuslinger, porre, citron og rygeost

*

Hånddykket kammusling med malt, havesyre, glaskål og jalepeño

*

Taskekrabbe med jordskokke, piment d´espelette, peberrod og baerii caviar

 

 

Serveringer

Kalix löjrom med courgetter, modnet ost, mandler og fermenteret græskar

*

Jomfruhummer med gochujang, gulerod, løg og sauce nage

*

Pighvar med braiserede oksekæber og persille- og hvidløgssauce

*

Fransk gråand med rødbede, solbær, honning og szechuan

*

Hybenparfait med hvid chokolade, laurbærblade, marengs og hybenrose consommé

*

Menu 1250 DKK

Vinmenu 1000 DKK

 

Osteservering som tilvalg

Trefold med trøffel, Gudenå Maestro, Nashi pære og honning

200 dkk

*

Oplys venligst personalet om evt. allergener

NB! Alle retter kan serveres a la carte såfremt det ønskes

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.