Aften på Palægade

Til aften transformeres Palægade fra travl smørrebrøds bastion til solid og sikker aften restaurant.

Her drager vi inspiration fra det klassiske køkken med stor respekt for det gode håndværk og de stolte traditioner der ligger heri.

Vi serverer aftensmad som man forstår og har lyst til at spise mere af.

Vores fokus ligger på det afslappede aftensmåltid fyldt med kvalitet, gode råvarer og sikker eksekvering.

Selskaber over 7 personer kan se mere under selskaber.


EN AFTEN PÅ Restaurant Palægade

Snacks & Champagne, 4-retters menu med vinmenu,
vand og kaffe med petit four

***

Gillardeau østers med soya, ingefær og limebladsolie
&
Toast med trøffelcréme og modnet skinke fra Troldgaarden

*

Saltet kammusling med ærter, persille, hvid kimchi og fermenteret tomatbouillon med wasabi

*

Fjordrejer med hvide asparges, granskud, macadamianødder og sauce blanquette

*

Stegt dansk lam med violette Lammefjords asparges, tomater, løvstikke og sauce med Batak peber

*

Rabarbersorbet med mousse, anis og consommé med Alziari olivenolie

***

Menu – 750,-

Inklusiv Champagne, vin, vand og kaffe – 1500,-

 

– Der tages forbehold for ændringer i menuen

 

 

Business menu

4-retters menu valgt af køkkenet med 3 glas vinmenu, filtreret vand og kaffe

– 995,-

-Business menuen skal vælges af hele bordet

Á la Carte

Snacks

Gillardeau østers med soya, ingefær og limebladsolie
-45,-

Tærter med saltet helleflynder, let røget peberrodscréme og ørredrogn
-100,-

Toast med trøffelcréme og modnet skinke fra Troldgaarden

-125,-

 Gastro Unika “Gold” caviar med crémet artiskok, ristede solsikkekerner og valnøddeolie

– 160,-

 

Á la Carte

Saltet kammusling med ærter, persille, hvid kimchi og fermenteret tomatbouillon med wasabi
-160,-

Let syltet makrel med agurk, X.O. og stikkelsbærsaft med ramsløgsolie
-150,-
Fjordrejer med hvide asparges, granskud, macadamianødder og sauce blanquette
-195,-
Nye danske kartofler med taskekrabbe, piment d’Espelette og safran sauce
-180,-
Oksetatar med svampecréme, røde ribs og syltede sennepskorn
-150,-

Stegt havtaske med grønne asparges, nye løg, fermenteret hvidløg, grillet olie og citrus urter
-200,-

Stegt dansk lam med violette Lammefjords asparges, tomater, løvstikke og sauce med Batak peber
-225,-

Fem oste fra nær og fjern
-150,-

Rabarbersorbet med mousse, anis og consommé med Alziari olivenolie
-140,-

Signatur – Solbær en surprise
-160,-

Alle retter er mellemrets størrelse – vi anbefaler 3 til 5 retter pr. person

Informér gerne personalet om eventuelle allergier

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt