Aften på Palægade

Aftentransformation på Palægade: Fra smørrebrød til en aften i særklasse

Når dagen skifter til aften, transformeres Palægade fra en travl smørrebrødsbastion til en solid og pålidelig aftenrestaurant. Her lader vi os inspirere af det klassiske køkken og nærer en dyb respekt for det gode håndværk og de stolte kulinariske traditioner, der har formet vores gastronomiske arv.

Aftensmad, som man har lyst til at nyde

Vi serverer aftensmad, som vi selv har lyst til at sætte tænderne i. Vores menu er en hyldest til den velkendte smag, som man forstår og har lyst til at spise mere af. Vi tager det klassiske og gør det til vores eget, med en passion for at udfordre smagsløgene og skabe uforglemmelige smagsoplevelser.

Aftensoplevelse med fokus på afslapning og kvalitet

Vores primære fokus er at levere et afslappet aftensmåltid fyldt med kvalitet og gode råvarer. Hver tallerken er nøje sammensat med omhu og dedikation, og vi går ikke på kompromis med eksekveringen. Vi tror på, at en sikker og professionel tilgang til madlavning er grundlaget for en ekstraordinær spiseoplevelse.

Palægade aftenrestaurant: Hvor tradition og innovation mødes

På Palægade aftenrestaurant forenes tradition og innovation. Vi tror på at ære vores kulinariske rødder, samtidig med at vi udforsker nye kulinariske horisonter. Vores mål er at skabe en aften, hvor vores gæster kan fordybe sig i smagen, nyde den afslappede atmosfære og lade sig forføre af kulinariske mesterværker. Velkommen til en aften i særklasse på Palægade, hvor madkunst og tradition mødes for at skabe uforglemmelige øjeblikke ved middagsbordet.

***

Selskaber over 7 personer kan se mere under selskaber.


EN AFTEN PÅ Restaurant Palægade

Appetitvækkere & Champagne
4-retters menu med vinmenu
Vand og kaffe med petit four

***

Asparges fra Lammefjorden med bakskuld crème, karse og tørret æggeblomme

Små toast med trøffelcrème og modnet skinke fra Troldgaarden

***

Let syltet makrel med østerscréme, tomater, citrus, dashi og løvstikke

Nye kartofler med fjordrejer, brunet smør, stikkelsbær, urter og karamelliseret valle sauce

Stegt oksehøjreb fra Troldgaarden med grønne asparges, ærter og sauce med røget marv

Rabarber fra Kiselgaarden med batak peber, hibiscus og marengs

***

Menu – 750,-

Inklusiv Champagne, vin, vand og kaffe – 1500,-

 

Business menu

4-retters menu valgt af køkkenet med 3 glas vinmenu, filtreret vand og kaffe

– 995,-

-Business menuen skal vælges af hele bordet

 

Á la Carte

Gillardeau østers med vinaigrette af hvide ribs, gran og citron timian
– pr. stk. 45,-

Små toast med trøffelcréme og modnet skinke fra Troldgaarden
-140,-

Taskekrabbe med safran, Piment d’espelette, syltet gulerod og salte vafler
-160,-
Let syltet makrel med østerscréme, tomater, citrus, dashi og løvstikke
-150,-
Oksetatar med vadouvant, radise, pebercréme, ribs og shizo
-150,-
Nye Kartofler med fjordrejer, brunet smør, stikkelsbær, urter og karamelliseret valle sauce
-170,-

Dampede hvide asparges med comté, valnødder, gran og fermenteret asparges sauce
-170,-

Glasseret kalvebrissel med nye løg, savoykål, fermenteret brombær barbeque og pebersauce
-200,-
Stegt oksehøjreb fra Troldgaarden med grønne asparges, ærter og sauce med røget marv
-225,-
Fem oste fra nær og fjern
-150,-
Rabarber fra Kiselgaarden med batak peber, hibiscus og marengs
-140,-

Solbær en surprise
-160,-

***

Alle retter serveres i forretstørrelse – vi anbefaler 3 til 5 retter pr. person

Informér gerne personalet om eventuelle allergier

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt