Mad på restaurant Uformel
Hos Uformel kan du vælge vores 5 retters menu sammensat af køkkenchefen, eller selv sammensætte din menu ud fra vores a la carte kort, som består af 10 – 12 retter. Vi anbefaler mellem 4 – 6 retter, hvis I vælger a la carte.
Både menuen og a la carte kortet afspejler køkkenet på Uformel, som er retter med dybe grundsmage samt retter med ”legende” indspark, krydret og inspireret af asiatiske elementer.
Vores erfarne Sommelier, Martin Iuel-Brockdorff Bek, har skabt tilhørende vinmenu, der perfekt komplementerer hver enkelt ret og forstærker den samlede oplevelse.
I er også velkommen til at gå på opdagelse i vores store vinkort, der omfavner alt lige fra de helt store klassiske områder, som Champagne, Bourgogne og Piemonte, over de mere moderne lyse og saftige vine.
Vi arbejder med masser af grøntsager i sæson, og vi kan nemt imødekomme vegetarer eller veganere. Der er ikke nogen fast menu, men vi sammensætter en menu ud fra de råvarer, som sæsonen tilbyder. Noter det blot når I booker, så vi kan forberede os.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Restaurant Uformel.

A la carte
Oliven marineret i citron og timian – 55 DKK
Sprød jordskok med dådyrtatar og Karl Johan creme / Stegt surdej med cremefraiche og Kalix löjrom 100 DKK
Gillardeau østers 1 stk – 55 DKK
Gillardeau østers 6 stk – 295 DKK
Gillardeau østers 12 stk – 550 DKK
Stegt kartoffelbrød 60 DKK
Hiramasa med mandarin, sake og ristet sesam 155 DKK
Ristet torsk med pocheret østers, blåmusling og rygeost 185 DKK
Stegt sandart med stikkelsbær, østerscreme og limeblade 170 DKK
Pighvar på brød med persille, grillet citron og hvidløg 195 DKK
Stegt jomfruhummer med endive, græskarpuré og citrus 195 DKK
Tatar af dansk okse med ansjos, artiskok og vild karse 160 DKK
Pighvar stegt på brød med lun æggeblomme, kyllingesky og bitre salater 175 DKK
Stegt lammeryg fra Vibygård med ramsløg, selleri og lammesauce 225 DKK
Fire oste med ristet brød og tranebær 170 DKK
Blodappelsin med pistacieganache og olivenolie 135 DKK
Kaffecremeux med chokoladesorbet og ristede hasselnødder 165 DKK
***
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet
5 serveringer
1 glas Champagne med snacks 200 DKK
5 serveringer 695 DKK
4 glas vin 500 DKK
*
Hiramasa med mandarin, sake og ristet sesam
Stegt sandart med stikkelsbær, østerscreme og limeblade
Tatar af dansk okse med ansjos, artiskok og vild karse
Pighvar stegt på brød med lun æggeblomme, kyllingesky og bitre salater
Blodappelsin med pistacieganache og olivenolie
*
Der tages forbehold for ændringer i menuen.
Business Menu
Firma, møde eller middag efter bestyrelsesmødet?
Vores Business Menu er designet til at imødekomme behovene hos gæster med en travl tidsplan og en forventning om en elegant og velsmagende oplevelse.

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kreditkortkvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.