Smørrebrød

Vi vil bygge bro mellem tradition og innovation!

Til frokost hylder vi smørrebrødet og de stolte traditioner der ligger heri.

Vores ambition er at vise hvad det klassiske smørrebrød kan rumme når det kombineres med mange års erfaringer fra top restauranter, godt håndværk, de bedste råvarer, moderne teknikker og nye kreative visioner.

Det danske smørrebrød er fyldt med traditioner og minder, de fleste har nok et forhold til det danske frokostbord – et yndlingsstykke, en favorit øl eller måske en helt særlig akvavit der bare hører sig til og altid har gjort det.

På Restaurant Palægade omfavner vi traditionerne og minderne, samtidigt med at vi byder vores innovative og kreative ideer velkommen.

Det hele præsenterer vi enkelt, folkeligt, kvalitetsbevidst og uden de store krumspring.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Restaurant Palægade.

PALÆGADES KAGEVOGN

En anden ting vi ønsker at hylde på Restaurant Palægade er konditor håndværket, en del af den danske gastronomi som vi mener passer perfekt ind som afslutningen på en god frokost.

Derfor har vi to af Danmarks bedste konditorer ansat i konditoriet og de laver hver eneste dag nye vidunderlige og kreative kreationer der behager både øjet og smagsløgene.

Vi har i samarbejde med dygtige snedkere fået produceret en helt unik kagevogn til restauranten der perfekt kan showcase det smukke håndværk vores talentfulde konditorer producerer.

Palægades Kagevogn står oppe i baren ved indgangen og kan rulles omkring i restauranten, således at gæsterne kan vælge deres kager på nærmeste hold – men pas på, det kan være en udfordring at skulle vælge imellem alle de smukke og smagfulde kager på vognen.

Palægades Frokostmenu

Karrysild med æggesalat og karse
***
Friteret rødspættefilet fra Nordsøen med rørt remoulade og citron
***
Stegt Pariserbøf af oksekød fra Grambogård med klassisk garniture
***
Dessert fra vognen

495,-

Palægades smørrebrødsseddel

Sild

Karrysild med æggesalat og karse
– 110,-

Gammeldags modnet kryddersild med rabarber, hybenrose og crème fraiche
– 110,-

Grillet norsk sild med æggeblommecréme, ærter, agurk og citrusurter
-130,-

Hvid marineret sild med rørt tomat, fermenteret chili og grillet fersken
– 110,-

Røget sild med kartoffelkompot, urter, æggeblomme og løg
– 120,-

Lun stegt sild med cremede løg og svampe
– 120,-

Havet

Friteret rødspættefilet fra Nordsøen med rørt remoulade og citron
145,-

Friteret rødspættefilet med håndpillede rejer, mayonnaise og citron
– 170,-

Håndpillede rejer på sprød toast med dildmayonnaise og citron
– 165,-

Håndpillede rejer på sprød toast med friteret æg og Gastro Unika “Gold” caviar
– 225,-

Røget dansk laks med hyldeblomst ”remoulade”, agurk, havesyre
og friteret æg
-195,-

Fiskefrikadeller med kartoffelkompot, rygeost og spæde salater
– 150,-

Vesterhavspighvar med braiseret oksekæbe på crouton og persilleemulsion
– 250,-

Skoven & Marken

“Fuglekvidder” – Rørt rehydreret selleri på ristet rugbrød med mayonnaise peberrod og karse
– 130,-

Nye danske kartofler fra Torup Bakkegaard med løvstikke, løg og vesterhavsost
– 140,-

“Røg i køkkenet” – Tomater på ristet rugbrød med rygeost, purløgsmayonaise og flæskesvær
– 150,-

”Hønsesalat” af kylling fra Hopballe på sprød toast med tørsaltet bacon
– 150,-

Rørt tatar af okseinderlår fra Grambogård med creme på grillede løg, tomat,
crouton og karse
– 150,-

Klassisk roastbeef med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat
– 150,-

Rullepølse med italiensk salat og urter
– 150,-

Tartelet med kylling fra Hopballe, Lammefjords asparges og ærter
– 190,-
Schnitzel af mørbrad med kantareller, majs, kapers og brunet smør
– 200,-
Pariserbøf af oksekød fra Grambogård med klassisk garniture
– 190,-

Palægades kagevogn

I konditoriet står to af Danmarks dygtigste konditorer og laver det smukkeste håndværk set på den danske smørrebrødsscene.

Deres daglige kreationer kan ses på Palægades kagevogn som står oppe i baren ved indgangen eller når den bliver rullet rundt i restauranten – velbekomme

***

Kager & Tærter
– 110,- pr. stk.

Petit four
– 35,- pr. stk.

4 stk. petit four
– 120,- pr. stk.

 

Oste

Tre oste fra nær og fjern
– 120,-

Friteret Camembert af råmælk med solbærsyltetøj
– 110,-


Informér gerne personalet om eventuelle allergier

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.