Selskaber på Palægade

Jeres selskab i historiske rammer – Velkommen til Restaurant Palægade

Drømmer I om at arrangere jeres selskab i hjertet af det gamle historiske København, omgivet af charmerende og stilfulde omgivelser og på en restaurant, der værdsætter en enkel, folkelig tilgang til mad, drikkevarer og service? Så er Restaurant Palægade det rette valg for jer.

Fleksible selskabsmuligheder for alle behov

Vi tilbyder muligheden for at afholde selskaber i forskellige størrelser. Vores restaurant kan rumme store selskaber med op til 75 gæster, hvis I vælger at reservere hele restauranten. For mindre selskaber på op til 35 gæster kan vi tilbyde en afskærmet del af restauranten, der giver jer en mere intim atmosfære.

Selskabsmenuer inspireret af kvalitet og tradition

Vores selskabsmenuer er skabt med udgangspunkt i vores a la carte-menu, der byder på førsteklasses smørrebrød til frokost og en moderne dansk og klassisk fransk inspireret menu til aften. Vi lægger stor vægt på at servere mad af høj kvalitet, der afspejler vores kærlighed til god smag og kulinarisk håndværk.

Så lad os være værter for jeres selskab i en historisk atmosfære, hvor kvalitet og enkelhed går hånd i hånd. Restaurant Palægade er stedet, hvor jeres begivenhed får den opmærksomhed og den stemning, den fortjener. Velkommen til en uforglemmelig selskabsoplevelse i hjertet af København.

Kontakt os for at reservere eller forudbestille menu.

 

*Er I 8 gæster eller flere, hjælper vi med at forudbestille en samlet menu til hele bordet.