Julefrokost på Restaurant Palægade

**Julen 2024 på Restaurant Palægade**

Torsdag den 14. november åbner vi dørene for årets julesæson på Restaurant Palægade, og vi glæder os til at byde dig velkommen til en tid fyldt med hygge, traditioner og udsøgt mad.

Vores julemenu følger samme princip som vores daglige menu – vi skelner mellem frokost og aften, men i julemånederne er forskellen mindre markant, så du kan opleve den autentiske julefrokoststemning uanset tidspunkt på dagen.

Vi serverer naturligvis vores klassiske julefrokost, som er sammensat af de fineste råvarer og tilberedt med kærlighed og respekt for traditionerne. Glæd dig til at nyde en række velkendte favoritter og nye fortolkninger af de bedste juleklassikere.

Vi ser frem til at skabe juleglæde og tage imod en masse feststemte gæster i hjertet af København.

Til frokost

Køkkenchefen har sammensat en klassisk julemenu med de elskede favoritter – sild, laks, flæskesteg og risalamande. Alt er tilberedt i ægte Palægade-stil, hvor fokus altid er på kvalitet og de bedste råvarer.

Vi tilbyder to seating-muligheder til frokost: ankomst mellem 11.30-12.15 eller 14.00-14.45.

OBS: Bordet er reserveret i 2 timer til frokost.

Til aften

Om aftenen udvider vi julemenuen med ekstra retter og eksklusive tilvalg, der løfter oplevelsen til et nyt niveau. De klassiske retter fra frokosten er stadig en del af menuen, men til aftenen tilføjes ekstra retter og elementer i menuen, så du får en endnu mere fuldendt gastronomisk oplevelse.

Om aftenen er der kun én seating med ankomst mellem 18.30-19.30.

OBS: Aftenmenuen skal vælges af hele bordet.

Hvad skal I drikke?

Uanset om I er til saft/vand/sodavand og alkoholfrie øl eller klassiske øl og akvavit, så har vi særligt udvalgt en række flasker og leverandører, som bestemt vil skabe glæde i ganen. F.eks:

Fantastiske øl fra bla. Ebeltoft Gårdbryggeri, ToØl, Gamma & Mikkeller – både med og uden alkohol.

Sodavand og saft fra Rebæl & Ebeltoft Gårdbryggeri.

Palægades egen akvavit udviklet i samarbejde med Radius Distillery og Juleakvavit lavet i samarbejde med Nordic EtoH.

Mere end 70 forskellige øl og akvavit fra både kendte og nye producenter.

Er man mere til vin, vil vores omfangsrige vinkort med sikkerhed skabe glæde.

*

Reservation julefrokost

Ønsker du allerede nu at være sikker på et af de eftertragtede borde til julen på Restaurant Palægade?

Book jeres bord ved at sende en mail til info@palaegade.dk for lave en reservation.

Ring til os på +45 70 82 82 88 hvis I har nogle spørgsmål.

Frokost

Vores julebord serveres i 4 serveringer på fade og i skåle med rugbrød og lyst brød ved siden af samt smør og fedt.

OBS: Til frokost har man bordet i 2 timer.

___________________________________________

Gammeldags modnet hvide sild med karrysalat

*

Kryddersild med syltede bær, creme fraiche og kapers

___________________________________________

Gravad Islandsk laks med Rævesauce

*

Friteret Nordsø rødspætte med Remoulade

___________________________________________

Dansk økologisk krogmodnet flæskesteg med rødkål & surt

*

Palægades Julemedister fra Troldgaarden med sennep, stuvet hvidkål og sort trøffel

___________________________________________

Ris a la mande med Tahiti vanilje, ristede mandler & Palægades kirsebærsauce

___________________________________________

DKK 650,- pr. person

(Prisen er med forbehold for ændringer) 

***

Hvis I ønsker kaffe efterfølgende, har vi også et udvalg af petit four lavet af vores konditor til 70,- pr. servering.

Aften

Vores julebord serveres i 4 serveringer på fade og i skåle med rugbrød og lyst brød ved siden af samt smør og fedt

OBS: Skal vælges af alle ved bordet.

___________________________________________

Gammeldags modnet hvide sild med karrysalat

*

Kryddersild med syltede bær, creme fraiche og kapers

___________________________________________

Gravad Islandsk laks med Rævesauce

*

Friteret Nordsø rødspætte med Remoulade

*

Hummersalat

(Tilkøb af Baeeri Gold selection Caviar 5g. 125,-)

___________________________________________

Dansk økologisk krogmodnet flæskesteg med rødkål og surt

*

Sprødstegt confiteret and med æble og svesker

*

Palægades Julemedister fra Troldgaarden med sennep, stuvet hvidkål og sort trøffel

___________________________________________

Ris a la mande med Tahiti vanilje, ristede mandler & Palægades kirsebærsauce

___________________________________________

DKK 850,- pr. person

(Prisen er med forbehold for ændringer) 

***

Hvis I ønsker kaffe efterfølgende, har vi også et udvalg af petit four lavet af vores konditor til 70,- pr. servering.