Julefrokost på Restaurant Palægade

Torsdag d. 16. november starter julen 2023 på Restaurant Palægade.

Ligesom til hverdag differentierer vi frokosten med aftenen, det gør sig også gældende i julemånederne, men i mindre udpræget grad end vanligt.

Restaurant Palægades udsøgte julebord består, som altid, af de bedste råvarer og vi glæder og til at tage imod en masse glade julegæster i restauranten.

Til frokost-

har køkkenchefen sammensat en julemenu med de genkendelige gæster – Sild, Laks, Flæskesteg og Ris a la mande, alt sammen i tro Palægade stil med fokus på kvalitet og gode råvarer.

Vi har to muligheder til frokost med ankomst mellem 11.30-12.15 eller 14.00-14.45.

OBS: Til frokost har man bordet i 2 timer

Til aften-

giver køkkenet den yderligere gas.

Lig julemenuen til frokost består aftenens julemenu af de samme gode klassikere, men til forskel bliver der til aften givet ekstra gas med flere og mere eksklusive retter menuen igennem.

Om aftenen er der kun et seat med ankomst mellem 18.30-19.30.

OBS: Aften julemenuen skal vælges af alle ved bordet.

Hvad skal I drikke?

Uanset om I er til saft/vand/sodavand og alkoholfrie øl eller klassiske øl og akvavit, så har vi særligt udvalgt en række flasker og leverandører, som bestemt vil skabe glæde i ganen. F.eks:

Fantastiske øl fra bla. Ebeltoft Gårdbryggeri, ToØl, Gamma & Mikkeller – både med og uden alkohol.

Sodavand og saft fra Rebæl & Ebeltoft Gårdbryggeri.

Palægades egen akvavit udviklet i samarbejde med Radius Distillery og Juleakvavit lavet i samarbejde med Nordic EtoH.

Mere end 70 forskellige øl og akvavit fra både kendte og nye producenter.

Er man mere til vin, vil vores omfangsrige vinkort med sikkerhed skabe glæde.

*

Reservation julefrokost 2023

Ønsker du allerede nu at være sikker på et af de eftertragtede borde til julen 2023 på Restaurant Palægade?

Book her på siden eller send en mail til info@palaegade.dk for lave en reservation.

Ring til os på +45 70 82 82 88 hvis I har nogle spørgsmål.

Frokost

Vores julebord serveres i 4 serveringer på fade og i skåle med rugbrød og lyst brød ved siden af samt smør og fedt.

OBS: Til frokost har man bordet i 2 timer.

___________________________________________

Gammeldags modnet hvide sild med karrysalat

*

Gammeldags modnet kryddersild med syltede bær, creme fraiche og kapers

___________________________________________

Gravad Islandsk laks med Rævesauce

*

Friteret Nordsø rødspætte med Remoulade

___________________________________________

Dansk økologisk krogmodnet flæskesteg med rødkål & surt

*

Palægades Julemedister fra Troldgaarden med sennep, stuvet hvidkål og sort trøffel

___________________________________________

Ris a la mande med Tahiti vanilje, ristede mandler & Palægades kirsebærsauce

___________________________________________

DKK 650,- pr. person

(Prisen er med forbehold for ændringer) 

***

Aften

Vores julebord serveres i 4 serveringer på fade og i skåle med rugbrød og lyst brød ved siden af samt smør og fedt

OBS: Skal vælges af alle ved bordet.

___________________________________________

Gammeldags modnet hvide sild med karrysalat og løg

*

Gammeldags modnet kryddersild med syltede bær, creme fraiche og kapers

___________________________________________

Gravad Islandsk laks med Rævesauce

*

Friteret Nordsø rødspætte med Remoulade

*

Håndpillede rejer med friteret æg

(Tilkøb af Baeeri Gold selection Caviar 5g. 125,-)

___________________________________________

Dansk økologisk krogmodnet flæskesteg med rødkål og surt

*

Sprødstegt confiteret and med æble og svesker

*

Palægades Julemedister fra Troldgaarden med sennep, stuvet hvidkål og sort trøffel

___________________________________________

Ris a la mande med Tahiti vanilje, ristede mandler & Palægades kirsebærsauce

___________________________________________

DKK 850,- pr. person

(Prisen er med forbehold for ændringer) 

***