Restaurant København

På vores restaurant i København serverer vi det bedste smørrebrød. Vi åbnede dørene til vores restaurant i København i 2017, og siden da har vi i Palægade serveret klassisk smørrebrød af en vis kvalitet til frokost. Og til dit besøg hos os om aftenen serverer vi mad i et klassisk dansk og fransk udtryk. Siden vores åbning af restauranten i København har vi udmærket os på den Københavnske frokostscene – og det vil vi blive med.

 

Klassisk smørrebrød

Hos Palægade serverer vi klassisk smørrebrød, som både gør os elsket af udenlandske turister, københavnere og besøgende fra resten af landet. Turisterne kommer på besøg hos vores restaurant i København, fordi de vil smage det verdensberømte smørrebrød, og vi hos Palægade gør en dyd ud af at servere Danmarks bedste smørrebrød. Danskerne besøger os for at få en bid godt smørrebrød, som de kender det fra deres barndom og Københavnerne besøger os til frokost med deres forretningsforbindelser. Til hvert besøg serverer vi det velkendte danske højtbelagte smørrebrød på et højt gastronomisk niveau. I 2019 vandt vi Byens Bedste Frokost, og hver dag beviser vi vores titel værdig på vores restaurant i København.

 

 

Adresse

Palægade 8

1261 København K

 

 

 

 

En restaurant for en hver smag

Med et besøg på vores restaurant i København lover vi, at jeres selskab får en god oplevelse med god mad. På Palægade har vi forenet de klassiske dyder med det de moderne. Den stemning vil I tydeligt kunne mærke, når I træder ind på restauranten i København. Når vi serverer vores smørrebrød, vil I opdage de velkendte smage fra klassisk smørrebrød, men hos Palægade serverer vi vores smørrebrød i moderne anretninger, hvor både smag og råvarer kommer til sin ret. Hos os er alle velkommen, når vi serverer et vellavet stykke smørrebrød, og hver dag serverer vi frokost til både forretningsfolk og private. Til frokosten kan I altid vælge at få serveret en øl, snaps eller vin ligesom det er muligt at få drikkevarer uden alkohol.

Vores restaurant i København holder naturligvis også åben til aften, og her serverer vi en solid aftenmenu, som tager udgangspunkt i det klassiske danske og det verdensberømte franske køkken.

Besøg os i det historiske København

Vores restaurant i København ligger i det historiske og gamle Frederiksstaden i Indre København. Vi er placeret på en af Københavns ældste gader og derfor har vi også navngivet vores restaurant i København derefter, nemlig Palægade. De sirlige deltaljer i bygningsværket er en royal værdig, og vi er da også kun en kort spadseretur fra Amalienborg. Vores placering og omgivelserne på vores restaurant i København, gør at du mærker den autentiske stemning, som skaber de hyggelige og gode madoplevelser. Når I besøger os vil I smage en lille bid af Danmark i mere end én forstand – både i vores klassiske smørrebrød, men også i vores historiske omgivelser.

Følg vores restaurant i København og få de seneste nyheder på vores Facebookside.