Smørrebrød København

Klassiske dyder med smørrebrød i København

Smørrebrød kommer i mange former og kvaliteter og det er én af de retter, der definerer klassisk dansk mad. Hos Restaurant Palægade benytter vi os udelukkende af de bedste råvarer og alt fra vores ristede løg til vores remoulade er hjemmelavet, når du får serveret vores smørrebrød i København. På vores menukort kan du finde forskellige variationer af det klassiske danske smørrebrød, som kan nydes i vores restaurant i København. Vi går op i de klassiske dyder, og vægter derfor håndværket og kvaliteten højt, når vi tilbereder og serverer vores smørrebrød i København.

Kvalitets smørrebrød i København

Hos restaurant Palægade har vi siden vores åbning i 2017 haft fokus på at servere klassisk kvalitets smørrebrød i København. Dette fokus tager vi meget seriøst, og vi har tilmed det mål at servere Danmarks bedste smørrebrød, der er på et gastronomisk højere niveau end de velkendte klassikere. Vi er hertil også stolte af at nævne, at vi i 2019 vandt Byens Bedste Frokost, hvor vi beviste at vores højtbelagte smørrebrød i København, har et vist niveau. Til vores frokostmenu har vi udarbejdet et vinkort, der går hånd i hånd med det vidunderlige smørrebrød. Vi serverer også øl og akvavit, som hører til den danske frokost, som man kender den.

En restaurant til alle selskaber

På restaurant Palægade møder og forbinder klassiske dyder den moderne tænkning. Noget der tydeligt vil kunne mærkes, når du træder ind i restauranten og får serveret vores klassiske smørrebrød i København. Vores ambition er at være et af de fortrukne steder i det centrale København, hvor både forretningsfolk og private kan mødes over en god og vellavet bid mad med dertilhørende drikke, uanset om vores gæster er tørstige efter øl, snaps eller vin. Restauranten er åbent til både frokost og aften. Frokostkortet består af klassiske retter, som man kender det. Om aftenen byder vi på et solidt aftenkoncept, der tager udgangspunkt i det klassiske danske og franske køkken.

Palægade Interior

Autentisk madoplevelse

Vores lækre frokostanretninger og smørrebrød i København, samt vores aftenkort kan nydes i hyggelige omgivelser på vores restaurant. Restauranten er placeret på en af Københavns ældste gader og restauranten bærer også præg af disse sirlige detaljer i bygningsværket, der danner ramme for de hyggelige og autentiske madoplevelser. Ganske enkelt vil en frokost hos Palægade forkæle dine smagsløg ned til mindste detalje, mens du vil drages tilbage i tiden, når du besøger vores restaurant til smørrebrød i København. Husk at følge med på vores Facebook-side og hold jer opdateret.