Nyd en autentisk frokost i København

I hjertet af København blot et stenkast fra Kongens Nytorv, Nyhavn og byens pulserende liv har vores smørrebrødsrestaurant til huse i en ældre arkitektonisk bygning på Palægade. Fra de smukke lokaler i det centrale København har vi siden 2017 serveret frokost i København med fokus på kvalitetssmørrebrød. Et fokus vi siden begyndelsen har taget yderst seriøst, med det mål at servere den bedste frokost i København samt Danmarks bedste smørrebrød. Med et besøg til frokost i København på Restaurant Palægade kan du derfor forvente smørrebrød på et gastronomisk højere niveau, end du hidtil har prøvet, når vi serverer vores klassiske smørrebrød og detaljeorienterede anretninger.

 

Forbinder de klassiske dyder med moderne tænkning

Vores ambition er at sammenbinde de klassiske dyder med moderne tænkning. En ambition, der tydeligt kan mærkes, når du besøger vores restaurant i Palægade og får serveret vores klassiske frokost i København. Det er dermed ikke alene menukortet, der er præget af vores klassiske og nytænkende tilgang til smørrebrød, men også indretningen du mødes af i vores hyggelige restaurant. Vi vil nemlig være det foretrukne sted at nyde en vellavet frokost i København i byens hyggeligste omgivelser. Vi er et sted, hvor forretningsforbindelser såvel som private kan mødes til frokost og aften og tilbringe en hyggelig stund, hvor den gode mad og stemning er i fokus.

Frokost København

Adresse

Palægade 8

1261 København K

Frokost i København af højeste kvalitet

Vores frokost i København er inspireret af klassisk smørrebrød, som du kender den. Vi vægter håndværket og kvaliteten højt, og det kan smages, når vi tilbereder og serverer vores frokost i København. Kun de bedste råvarer er gode nok, og af samme årsag er alt lige fra vores ristede løg til vores smagfulde remoulade hjemmelavet. Det mener vi nemlig skaber den bedste mad- og smagsoplevelse, når du nyder din frokost i København på Restaurant Palægade. Klassisk smørrebrød kommer i mange forskellige former og fortolkninger, hvorfor du på vores menukort kan finde en række forskellige variationer af den klassiske danske spise. Menukortet opdateres løbende, så det er tilpasset køkkenets nytænkende påfund og sæsonens bedste råvarer.

Et solidt aftenkoncept

Udover vores klassiske og vellavede frokost i København, kan du også nyde en skøn aften på vores restaurant. Om aftenen byder vi på et solidt aftenkoncept, der tager udgangspunkt i det klassiske danske køkken og den overdådige franske kogekunst. Der er kræset for detaljen, og ganske enkelt tør vi godt love, at dine smagsløg vil blive forkælet ned til mindste detalje, når du nyder en aftenret eller frokost i København på Restaurant Palægade. Er du interesseret i at lære os lidt bedre at kende, og komme med behind the scenes, kan du følge med på vores Facebook-side, hvor vi løbende holder jer opdateret med seneste nyt.