Frokost på Palægade

Vi bygger bro mellem tradition og innovation!

Til frokost hylder vi smørrebrød, vores ambition er at vise hvad det klassiske smørrebrød kan rumme når det kombineres med års erfaringer fra top restauranter, godt håndværk, de bedste råvarer og moderne teknikker.

Alt sammen præsenteret enkelt, folkeligt, kvalitetsbevidst og uden de store krumspring.

Palægades Store Julebord

Gammeldags modnet hvid og kryddersild med behørig garniture

***
Friteret rødspættefilet med rørt remoulade og citron

Gravad islandsk laks med rævesauce

***
Dansk krogmodnet flæskesteg med rødkål og surt

Sprødstegt confiteret andelår med løg og svesker

***
Ris á la mande med Tahiti vanille, ristede mandler og Palægades kirsebærsauce

550,-

Palægades smørrebrødsseddel

Sild

Karrysild med blødkogt æg og karse
– 110,-

Grillet norsk sild med friskostcrème, fermenteret asparges,
grillet kål og dild
– 110,-

Gammeldags modnet kryddersild med blomme og solbær,
crème fraiche og løg
– 110,-

Røget sild med kartoffelkompot, urter,
æggeblomme og løg
– 120,-

Lun stegt sild med bløde løg, æble og ramsløg
– 120,-

Havet

Friteret rødspættefilet fra Nordsøen med rørt remoulade og citron
140,-

Friteret rødspættefilet med håndpillede rejer, mayonnaise og citron
– 165,-

Håndpillede rejer på sprød toast med mayonnaise og citron
– 165,-

Håndpillede rejer på sprød toast med friteret æg og caviar
– 225,-

Koldrøget laks fra Vestfjord på ristet toast med flødestuvet spinat og friteret æg
– 175,-

Stegt slethvar på sprød toast med braiserede oksekæber og persille emulsion
– 200,-

Skoven & Marken

“Fuglekvidder” – Rørt rehydreret selleri på ristet rugbrød med mayonnaise peberrod og karse
– 130,-

Kartoffelmad med løvstikkemayonnaise, modnet ost og ristede løg
– 130,-

“Hønsesalat” af skovkylling fra Gothenborg på sprød toast med tørsaltet bacon
– 150,-

Rørt tatar af okseinderlår fra Grambogård med sprød crouton og æggeblomme
– 140,-

Klassisk roastbeef med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat
– 150,-

Hr. Møllers sylte med syltet rødbede, Karl Johan remoulade, grov sennep og karse
– 150,-

Tartelet med skovkylling fra Gothenborg, gulerødder, selleri og persille
– 175,-

Medisterpølse med stuvet hvidkål og efterårstrøffel
– 190,-

Dansk krogmodnet flæskesteg med rødkål og surt
– 190,-

Pariserbøf af oksekød fra Grambogård med klassisk garniture
– 190,-

Oste & Sødt

Tre oste fra nær og fjern
– 120,-

Friteret Camembert af råmælk med solbærsyltetøj
– 110,-

Søblå fra Søtoftes Gårdmejeri mættet med portvin på ristet rugbrød med æggeblomme og løg
– 125,-

Ris á la mande med Tahiti vanille, ristede mandler og Palægades kirsebærsauce
– 90,-

Vælg en dessert fra dessertvognen
– 110,- pr. stk.

Vælg petit four fra dessertvognen
– 25,- pr. stk.


Informér gerne personalet om eventuelle allergier

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.