Aften på Palægade

Til aften transformeres Palægade fra travl smørrebrøds bastion til solid og sikker aften restaurant.

Her drager vi inspiration fra det klassiske køkken med stor respekt for det gode håndværk og de stolte traditioner der ligger heri.

Vi serverer aftensmad som man forstår og har lyst til at spise mere af.

Vores fokus ligger på det afslappede aftensmåltid fyldt med kvalitet, gode råvarer og sikker eksekvering.

Selskaber over 7 personer kan se mere under selskaber.

4-retters Menu

Saltet kammusling med macadamianød, kål, danske æbler og citron timian

***
Stegt torsk med selleri, vesterhavsost, ramsløgskapers og citrusurter

***
Krogmodnet nakke af gris med trompet svamp, blomme og aromatisk hønsesky med brunet smør

***
Dansk pære med marengs, kærnemælkssorbet og citron verbena

– 550
,-
– Inklusiv vinmenu 995,-

*

5-retters Prestige Menu

Saltet helleflynder med østersemulsion, blomkål, dild og yuzu

***
Oksetatar med hengemte kantareller, Karl Johan emulsion, kastanje, sprød crouton og syltet gran

***
Rødtunge stegt på brød med skorzonerrod, løg og muslinge sauce med löjrom

***
Stegt Vibygaard lam med gulerod, havtorn, græskar, karry og confiteret æggeblomme

***
Svenske blåbær med saltet karamel iscreme og chokolademazarin

– 800
,-
– Inklusiv vinmenu 1450,- 

*

A la carte

Friterede østershatte med crème af svampe og ramsløgskapers
– 65,-
Grillet toast med trøffelsmør og modnet comté
-100,-
50g Gastro Unika caviar “Gold selection” med vandbakkelse, créme fraiche og purløg
– 600,-
Saltet helleflynder med østersemulsion, blomkål, dild og yuzu
150,-
Saltet kammusling med macadamianød, kål, danske æbler og citron timian
– 150,-

Oksetatar med hengemte kantareller, Karl Johan emulsion, kastanje, sprød crouton og syltet gran
– 150,-
Stegt torsk med selleri, vesterhavsost, ramsløgskapers og citrusurter
– 150,-
Rødtunge stegt på brød med skorzonerrod, løg og muslinge sauce med löjrom
– 225,-
Krogmodnet nakke af gris med trompet svamp, blomme og aromatisk hønsesky med brunet smør
– 175,-
Stegt Vibygaard lam med gulerod, havtorn, græskar, karry og confiteret æggeblomme
– 200,-
Peberbøf af oksemørbrad med løg, kartofler og pebersauce
– 275,-

Fem oste fra nær og fjern
– 150,-

Dansk pære med marengs, kærnemælkssorbet og citron verbena
– 125,-

Svenske blåbær med saltet karamel iscreme og chokolademazarin
– 125,-

*

Alle retter er mellemrets størrelse – vi anbefaler 3 til 5 retter pr. person


Informér gerne personalet om eventuelle allergier

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt