Aften på Palægade

Aftentransformation på Palægade: Fra smørrebrød til en aften i særklasse

Når dagen skifter til aften, transformeres Palægade fra en travl smørrebrødsbastion til en solid og pålidelig aftenrestaurant. Her lader vi os inspirere af det klassiske køkken og nærer en dyb respekt for det gode håndværk og de stolte kulinariske traditioner, der har formet vores gastronomiske arv.

Aftensmad, som man har lyst til at nyde

Vi serverer aftensmad, som vi selv har lyst til at sætte tænderne i. Vores menu er en hyldest til den velkendte smag, som man forstår og har lyst til at spise mere af. Vi tager det klassiske og gør det til vores eget, med en passion for at udfordre smagsløgene og skabe uforglemmelige smagsoplevelser.

Aftensoplevelse med fokus på afslapning og kvalitet

Vores primære fokus er at levere et afslappet aftensmåltid fyldt med kvalitet og gode råvarer. Hver tallerken er nøje sammensat med omhu og dedikation, og vi går ikke på kompromis med eksekveringen. Vi tror på, at en sikker og professionel tilgang til madlavning er grundlaget for en ekstraordinær spiseoplevelse.

Palægade aftenrestaurant: Hvor tradition og innovation mødes

På Palægade aftenrestaurant forenes tradition og innovation. Vi tror på at ære vores kulinariske rødder, samtidig med at vi udforsker nye kulinariske horisonter. Vores mål er at skabe en aften, hvor vores gæster kan fordybe sig i smagen, nyde den afslappede atmosfære og lade sig forføre af kulinariske mesterværker. Velkommen til en aften i særklasse på Palægade, hvor madkunst og tradition mødes for at skabe uforglemmelige øjeblikke ved middagsbordet.

***

Selskaber over 7 personer kan se mere under selskaber.


Palægade store Julebord


Palægades Store Julebord

***
Gammeldags modnet hvid sild med karrysalad

Kryddersild med syltede bær, créme fraiche

 

***
Friteret Nordsø rødspætte med remoulade

Gravad Færøsk laks med rævesauce

Hummersalat med tørret tomat, purløg og peberrod

***

Dansk økologisk krogmodnet flæskesteg med rødkål og surt

Sprødstegt confiteret and med æbler og svesker

Krydder medister fra Troldgaarden med sennep, stuvet hvidkål og sort trøffel

***

Ris a la mande med Tahiti vanilje, ristede mandler og Palægades kirsebærsauce

***

– 850,-

– Julebordet skal vælges af alle ved bordet

 

 

En Aften på Restaurant Palægade

Appetitvækkere & Champagne

4-retters menu med vinmenu

Vand og kaffe med petit four

***

Menu – 750,-
Inklusiv Champagne, vin, vand og kaffe – 1500,-

 

 

Á la Carte

Små toast med trøffelcréme og modnet skinke fra Troldgaarden
-140,-

Gastro Unika “Gold Selection” caviar med svampegele, jordskokker og kelp
-195,-

Saltet sandart med grillet porre, nori tang, grønne jordbær og østers sauce
-160,-
Ristet torsk  med X.O. gulerod, grape og vallesauce
-180,-

Oksetatar fra Troldgården med pebercreme, rødbede, syltet tragtkantarel og shiso
-150,-
Pocheret blæksprutte med miso, purløg, skorzonerødder, cremet kartoffelskum og trøffel
-200,-
Stegt krondyr med gule beder, sort hvidløg, solbær, gran og sauce med røget marv
-210,-
3 / 5 Oste fra nær og fjern 
– 120 / 160,-
Palægades chokolade dessert med kaffe og hasselnød iscreme
-150,-

Solbær en surprise
-160,-

***

Alle retter serveres i forretstørrelse – vi anbefaler 3 til 5 retter pr. person

Informér gerne personalet om eventuelle allergier

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt