Frokostrestaurant med smørrebrød
Vi vil bygge bro mellem tradition og innovation!
Til frokost hylder vi smørrebrødet og de stolte traditioner der ligger heri.
Vores ambition er at vise hvad det klassiske smørrebrød kan rumme når det kombineres med mange års erfaringer fra top restauranter, godt håndværk, de bedste råvarer, moderne teknikker og nye kreative visioner.
Det danske smørrebrød er fyldt med traditioner og minder, de fleste har nok et forhold til det danske frokostbord – et yndlingsstykke, en favorit øl eller måske en helt særlig akvavit der bare hører sig til og altid har gjort det.
På Restaurant Palægade omfavner vi traditionerne og minderne, samtidigt med at vi byder vores innovative og kreative ideer velkommen.
Det hele præsenterer vi enkelt, folkeligt, kvalitetsbevidst og uden de store krumspring.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Restaurant Palægade.
Palægades Julebord
Gammeldags modnet hvid sild med karrysalat
Kryddersild med syltede bær, créme fraiche og kapers
***
Friteret Nordsø rødspætte med remoulade
Gravad Færøsk laks med rævesauce
***
Dansk krogmodnet flæskesteg med rødkål og surt
Krydder medister fra Troldgaarden med sennep, stuvet hvidkål og sort trøffel
***
Ris a la mande med Tahiti vanilje, ristede mandler og Palægades kirsebærsauce
***
650,- pr. person
Palægades smørrebrødsseddel
Sild
Karrysild med æggesalat og karse
– 120,-
– 120,-
– 120,-
– 140,-
– 140,-
Havet & Kysten
Friteret rødspættefilet fra Kystfiskerne med rørt remoulade og citron
– 155,-
Friteret rødspættefilet med håndpillede rejer, mayonnaise og citron
– 180,-
Håndpillede rejer på sprød toast med mayonnaise og citron
– 180,-
Håndpillede rejer på sprød toast med friteret æg og Gastro Unika “Gold Selection” caviar
– 275,-
– 180,-
– 250,-
Skoven & Stalden
– 140,-
Hønsesalat af kylling fra Hopballe Mølle på sprød toast med tørsaltet bacon
– 150,-
“Palægades Natmad”
Saltet kalvespidsbryst, med pate på kyllingelever og hjerte, sky, bøgehat, syltet rødbede og karse
– 160,-
Rørt tatar af okseinderlår fra Troldgaarden med kartoffelchips, peberrod og karse
– 150,-
Klassisk roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og agurkesalat
– 150,-
– 150,-
Dansk krogmodnet flæskesteg med rødkål og surt
– 190,-
– 190,-
Ost & Dessert
Tre oste fra nær og fjern
– 120,-
Friteret Camembert af råmælk med solbærsyltetøj
– 110,-
Kager & Tærter
– 110,- pr. stk.
Petit four
1 stk. – 35,- / 3 stk. – 95,-
PALÆGADES KAGEVOGN
En anden ting vi ønsker at hylde på Restaurant Palægade er konditor håndværket, en del af den danske gastronomi som vi mener passer perfekt ind som afslutningen på en god frokost.
Derfor har vi en af Danmarks bedste konditorer ansat i konditoriet som hver eneste dag laver nye vidunderlige og kreative kreationer der behager både øjet og smagsløgene.
Vi har i samarbejde med dygtige snedkere fået produceret en helt unik kagevogn til restauranten der perfekt kan showcase det smukke håndværk vores talentfulde konditor producerer.
Palægades Kagevogn står oppe i baren ved indgangen og kan rulles omkring i restauranten, således at gæsterne kan vælge deres kager på nærmeste hold – men pas på, det kan være en udfordring at skulle vælge imellem alle de smukke og smagfulde kager på vognen.
Informér gerne personalet om eventuelle allergier
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.