Nytår på Palægade
Nytårsmenu 2022
***
Gillardeau østers med hvide ribs og gran
Gillardeau oyster with white currant, and pine
Sprød kartoffel med hummersalat og karse
Crispy potato with lobster salad, and cress
***
Karamelliseret blomkål med knivmusling, valnøddeolie og Gastro Unika ”Gold” caviar
Caramelized cauliflower with razor clams, walnut oil, and Gastro Unika “Gold” caviar
***
Hamachi tun med X.O., citrusfrugter og limeblads olie
Hamachi tuna with X.O., citrus fruits, and lime leaf oil
Stegt kammusling med græskar, vadouvan og sauce med yuzu
Roasted scallop with pumpkin, vadouvan, and sauce with yuzu
Pighvar stegt på brød med morkler, snegle, hvidløg og persille
Turbot fried on bread with morels, snails, garlic, and parsley
Oksefilet med selleri, tyttebær og sauce med røget marv og trøffel
Filet of beef with celeriac, winter truffle, lingonberries, and sauce with smoked bone marrow, and truffles
Solbær en surprise
Blackcurrant en surprise
Kransekage
Danish marzipan cake
***
– 1100,-
Nytårsaften på Restaurant Palægade vil være bestående af en luksuriøs 5 rettes menu.
Menuen koster 1100,- DKK pr. person. (ekskl. billetgebyr)
Denne pris skal forudbetales ved reservation, der er derved allerede betalt for menuen og denne skal derfor ikke betales på selve aftenen.
Vores menu er baseret på de bedste råvarer til rådighed i sæsonen, derfor løfter vi først sløret for menuens indhold en uge før den store aften.
Dog hører vi gerne fra jer, hvis I har nogen allergier eller andre madrestriktioner og laver en speciel menu til jer.
Det vil ikke være muligt og bestille a la carte Nytårsaften.
Vi vil tilbyde en vinmenu på aftenen til 995,- DKK
Men vores vinkort, vil naturligvis også være til jeres rådighed.
Drikkevarer afregnes på aftenen.
Restauranten åbner kl. 18.00 og det er muligt, at booke bord i tidsrummet fra kl. 18.00 til kl. 19.00.
Restauranten lukker og ønsker vores gæster et glædeligt nytår Kl. 23.00.
Vi håber på at se jer.
Venlig hilsen
Restaurant Palægade
