NYTÅRSAFTEN PÅ PALÆGADE

Nytårsaften på Restaurant Palægade vil være bestående af en luksuriøs 5 retters menu.

*

Palægades nytårsmenu

***
Vandbakkelse fyldt med crème fraiche, Löjrom og karse
Krokette med confiteret andelår, tyttebær og Karl Johan crème
***
Helleflynder med dampede porrer, grønne jordbær, persille stilk, Gastro Unika ”Gold selection” caviar og sauce med østers
*
Saltet kammusling med grape, fermenteret tomat og X.O. olie
*
Slethvar stegt på brød med selleri, havesyre og vinter trøffel
*
Oksefilet med fermenteret hvidløg, rehydreret rødbede, farseret løg
og sauce med røget marv og syltede bøgehatte
*
Solbær en Surprise
***
Menuen koster 1100,- DKK pr. person. (ekskl. billetgebyr)
Denne pris skal forudbetales ved reservation, der er derved allerede betalt for menuen og denne skal derfor ikke betales på selve aftenen.
Vi høre gerne fra jer, hvis I har nogen allergier eller andre madrestriktioner
Det vil ikke være muligt og bestille a la carte Nytårsaften.
Vi vil tilbyde en vinmenu på aftenen til 995,- DKK
Men vores vinkort, vil naturligvis også være til jeres rådighed.
Restauranten åbner kl. 18.00 og det er muligt, at booke bord i tidsrummet fra kl. 18.00 til kl. 19.00.
Restauranten lukker og ønsker vores gæster et glædeligt nytår Kl. 23.00.

Vi håber på at se jer.

Venlig hilsen

Restaurant Palægade