Selskaber

Vores stemningsfulde selskabslokale gemmer sig bagerst i restauranten og huser op til 20 gæster. Her holder vi både familiefester og forretningsmiddage i hyggelige omgivelser, hvor der er mere ro og plads til både taler og samtaler. Er I mange, kan hele restauranten reserveres med plads til 80 gæster.

Kontakt os for at reservere eller forudbestille menu.

*Er I 8 gæster eller flere, hjælper vi med at forudbestille en samlet menu til hele bordet.

Uformel selskabslokale stemning
Selskabslokale Vesterbro - Restaurant Uformel
Selskabslokale på Vesterbro hos Restaurant Uformel

Find det perfekte selskabslokale på Vesterbro

Når man bor i København, kan det ofte være lidt trængt i lejlighederne, og derfor kan det være svært at finde plads til at holde en større fødselsdag, eller middag for dine venner og din familie. Derfor kan det være oplagt at finde et selskabslokale på Vesterbro eller i nærheden, så du kan få plads til alle dine gæster. Men det kan også være svært at finde det helt rigtige, som passer til ens behov og ønsker. Heldigvis kan du bruge vores selskabslokale på Vesterbro.

Kan du lide vores restaurant Uformel, så har du mulighed for at leje et selskabslokale på Vesterbro hos Uformel. I vores selskabslokale på Vesterbro kan du nyde gode stunder, fødselsdage,  eller hyggelige middage med alle dine kære. Vores selskabslokale på Vesterbro er stemningsfuldt, og det gemmer sig bagerst i vores restaurant så I kan få det helt privat i ugeneret rammer. Det hyggelige selskabslokale på Vesterbro kan huse op 20 gæster, der er ro og masser af plads til taler og gode samtaler mellem venner. Hvis du står og skal holde et arrangement, hvor I er flere end 20 personer, så er det muligt at reservere hele restauranten, hvor der er plads til 80 gæster. Alternativt er vores søster restaurant, Chambre, som ligger lige om fra Restaurant Uformel altid klar til at afholde selskaber på op til 75 personer i deres nyistandsatte lokaler perfekt til både store og små selskaber.

 

Skal du holde en forretningsmiddag?

Står du og skal holde en forretningsmiddag, julefrokost eller sommerfest med din virksomhed eller kollegaer, så er det naturligvis også muligt at reservere og leje Uformels selskabslokale på Vesterbro, hvor vi kan stå for den fulde forplejning til din virksomheds arrangement. Når I er otte personer eller flere, så hjælper vi jer med at sammensætte og forudbestille en samlet menu til hele bordet, når I skal benytte vores selskabslokale på Vesterbro. Er I mere end 20 personer, er det ligeledes muligt for virksomheder at reservere hele restauranten.

 

Uformels Køkken?

Når man lejer vores selskabslokale på Vesterbro, klarer vi middagen for jer – så skal I kun stå for hyggen og den gode stemning. Uformels køkken emmer af kvalitet med inspiration fra formel B, har køkkenchef Frederik Alexander Rudkjøbing skabt et køkken, hvor han har videreformidlet formel B’s klassiske univers, bare i mere ”uformelle” toner med både klassiske og udfordrende retter, som hele tiden udvikler sig. På menukortet vil du finde retter med nordiske, franske og asiatiske undertoner. Vores gæster kan normalt vælge imellem vores menu på 5-serveringer eller vælge frit fra vores a la carte kort, og når du og dit selskab hygger i vores selskabslokale på Vesterbro, vil vi sammen med jer, sammensætte en menu der passer til jeres ønsker. Hvis selskabet har gæster, der er vegetarer eller veganere, kan vi naturligvis også imødekomme disse ønsker – det samme gælder allergier. Vi står også for vinen, både hvis I ønsker flasker til bordet eller en fuld vinmenu.

 

Interesseret?

Hvis I er interesseret i at høre nærmere om at leje vores selskabslokale på Vesterbro, kan I henvende jer på info@uformel.dk så vender vi tilbage, og vi kan have en dialog vedrørende ønsker og behov.

Vil I se nærmere på Uformel og lære vores mad og restaurant at kende, kan I følge os på Instagram.