Mad på restaurant Uformel

Hos Uformel kan du vælge vores 5 retters menu sammensat af køkkenchefen, eller selv sammensætte din menu ud fra vores a la carte kort, som består af 10 – 12 retter. Vi anbefaler mellem 4 – 6 retter, hvis I vælger a la carte.

Både menuen og a la carte kortet afspejler køkkenet på Uformel, som er retter med dybe grundsmage samt retter med ”legende” indspark, krydret og inspireret af asiatiske elementer.

Vores erfarne Sommelier, Martin Iuel-Brockdorff Bek, har skabt tilhørende vinmenu, der perfekt komplementerer hver enkelt ret og forstærker den samlede oplevelse.

I er også velkommen til at gå på opdagelse i vores store vinkort, der omfavner alt lige fra de helt store klassiske områder, som Champagne, Bourgogne og Piemonte, over de mere moderne lyse og saftige vine.

Vi arbejder med massere af grøntsager i sæson, og vi kan nemt imødekomme vegetarer eller veganer. Der er ikke nogen fast menu, men vi sammensætter en menu ud fra de råvarer, som sæsonen tilbyder. Noter det blot når I booker, så vi kan forberede os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Restaurant Uformel.

A la carte

Oliven marineret i citron og timian – 55 DKK

Sprød vesterhavsost med friskostcreme, grønt og jalapeños 65 DKK

Gillardeau østers 1 stk – 50 DKK

Gillardeau østers 6 stk – 270 DKK

Gillardeau østers 12 stk – 500 DKK

Stegt kartoffelbrød 55 DKK

Ceviche af havbars med blomme, tomat og dashi 125 DKK

Rå kammusling med syrnet fløde, estragon og hvide ribs 145 DKK

Blæksprutte med agurk, røget muslingesauce og X.O 140 DKK

Stegt rødfisk med stikkelsbær, østerscreme og limeblade 150 DKK

Pighvar stegt på brød med hvidløg og persille 180 DKK

Sprød tærte med kantareller, æggeblomme og Vesterhavsost 165 DKK

Tatar af dansk okse med tomat og sort peber 150 DKK

Stegt dådyr med karamelliseret jordskok, æbler og ume kosho 175 DKK

Fire oste med ristet brød og figner 170 DKK

Bagte blommer med hibiscus og kardemommeiscrème 130 DKK

Mørk chokolade, ristede græskarkerner og abrikos 150 DKK

***

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet

 

 

5 serveringer

1 glas Champagne med snacks 200 DKK

5 serveringer 695 DKK

4 glas vin 500 DKK

*

Rå kammusling med syrnet fløde, estragon og hvide ribs

Sprød tærte med kantareller og Vesterhavsost

Tatar af dansk okse med tomat og sort peber

Stegt dådyr med karamelliseret jordskok, æbler og ume kosho

Bagte blommer med hibiscus og kardemommeiscrème

*

Der tages forbehold for ændringer i menuen.

Business Menu

Firma, møde eller middag efter bestyrelsesmødet?

Vores Business Menu er designet til at imødekomme behovene hos gæster med en travl tidsplan og en forventning om en elegant og velsmagende oplevelse.

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kreditkortkvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.