Mad på restaurant Uformel

Hos Uformel kan du vælge vores 5 retters menu sammensat af køkkenchefen, eller selv sammensætte din menu ud fra vores a la carte kort, som består af 10 – 12 retter. Vi anbefaler mellem 4 – 6 retter, hvis I vælger a la carte.

Både menuen og a la carte kortet afspejler køkkenet på Uformel, som er retter med dybe grundsmage samt retter med ”legende” indspark, krydret og inspireret af asiatiske elementer.

Vores erfarne Sommelier, Martin Iuel-Brockdorff Bek, har skabt tilhørende vinmenu, der perfekt komplementerer hver enkelt ret og forstærker den samlede oplevelse.

I er også velkommen til at gå på opdagelse i vores store vinkort, der omfavner alt lige fra de helt store klassiske områder, som Champagne, Bourgogne og Piemonte, over de mere moderne lyse og saftige vine.

Vi arbejder med masser af grøntsager i sæson, og vi kan nemt imødekomme vegetarer eller veganere. Der er ikke nogen fast menu, men vi sammensætter en menu ud fra de råvarer, som sæsonen tilbyder. Noter det blot når I booker, så vi kan forberede os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Restaurant Uformel.

A la carte

Oliven marineret i citron og timian – 55 DKK

Sprød vesterhavsost med friskostcreme, grønt og jalapeños 85 DKK

Gillardeau østers 1 stk – 55 DKK

Gillardeau østers 6 stk – 295 DKK

Gillardeau østers 12 stk – 550 DKK

Stegt kartoffelbrød 60 DKK

Råmarineret sandart med ræddiker, lime og dashi 155 DKK

Pocheret torsk med kartoffelcrème og vesterhavsost 155 DKK

Stegt rødfisk med stikkelsbær, østerscreme og limeblade 170 DKK

Pighvar stegt på brød med hvidløg og persille 195 DKK

Stegt jomfruhummer med endive, græskarpuré og citrus 195 DKK

Friteret artiskok med lun æggeblomme og løgbouillon 175 DKK

Tatar af dansk okse med løgemulsion, syltede asier og svampekiks 160 DKK

Stegt dådyr med paradisæble, blåskimmel og rosenkål 185 DKK

Fire oste med ristet brød og figner 170 DKK

Danske pærer med vanilje, frangipane og Riesling is 165 DKK

Kaffecremeux med chokoladesorbet og ristede hasselnødder 165 DKK

***

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet

 

 

5 serveringer

1 glas Champagne med snacks 200 DKK

5 serveringer 695 DKK

4 glas vin 500 DKK

*

Råmarineret sandart med ræddiker, lime og dashi

Pocheret torsk med kartoffelcrème og vesterhavsost

Tatar af dansk okse med løgemulsion, syltede asier og svampekiks

Stegt dådyr med paradisæble, blåskimmel og rosenkål

Danske pærer med vanilje, frangipane og Riesling is

*

Der tages forbehold for ændringer i menuen.

Business Menu

Firma, møde eller middag efter bestyrelsesmødet?

Vores Business Menu er designet til at imødekomme behovene hos gæster med en travl tidsplan og en forventning om en elegant og velsmagende oplevelse.

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kreditkortkvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.