Mad på restaurant Uformel
Hos Uformel kan du vælge vores 5 retters menu sammensat af køkkenchefen, eller selv sammensætte din menu ud fra vores a la carte kort, som består af 10 – 12 retter. Vi anbefaler mellem 4 – 6 retter, hvis I vælger a la carte.
Både menuen og a la carte kortet afspejler køkkenet på Uformel, som er retter med dybe grundsmage samt retter med ”legende” indspark, krydret og inspireret af asiatiske elementer.
Vores erfarne Sommelier, Martin Iuel-Brockdorff Bek, har skabt tilhørende vinmenu, der perfekt komplementerer hver enkelt ret og forstærker den samlede oplevelse.
I er også velkommen til at gå på opdagelse i vores store vinkort, der omfavner alt lige fra de helt store klassiske områder, som Champagne, Bourgogne og Piemonte, over de mere moderne lyse og saftige vine.
Vi arbejder med massere af grøntsager i sæson, og vi kan nemt imødekomme vegetarer eller veganer. Der er ikke nogen fast menu, men vi sammensætter en menu ud fra de råvarer, som sæsonen tilbyder. Noter det blot når I booker, så vi kan forberede os.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Restaurant Uformel.
A la carte
Oliven marineret i citron og timian – 55 DKK
Sprød vesterhavsost med friskostcreme, grønt og jalapeños 65 DKK
Gillardeau østers 1 stk – 50 DKK
Gillardeau østers 6 stk – 270 DKK
Gillardeau østers 12 stk – 500 DKK
Stegt kartoffelbrød 55 DKK
Ceviche af havbars med blomme, tomat og dashi 125 DKK
Rå kammusling med syrnet fløde, estragon og hvide ribs 145 DKK
Blæksprutte med agurk, røget muslingesauce og X.O 140 DKK
Stegt rødfisk med stikkelsbær, østerscreme og limeblade 150 DKK
Pighvar stegt på brød med hvidløg og persille 180 DKK
Sprød tærte med kantareller, æggeblomme og Vesterhavsost 165 DKK
Tatar af dansk okse med tomat og sort peber 150 DKK
Stegt dådyr med karamelliseret jordskok, æbler og ume kosho 175 DKK
Fire oste med ristet brød og figner 170 DKK
Bagte blommer med hibiscus og kardemommeiscrème 130 DKK
Mørk chokolade, ristede græskarkerner og abrikos 150 DKK
***
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet
5 serveringer
1 glas Champagne med snacks 200 DKK
5 serveringer 695 DKK
4 glas vin 500 DKK
*
Rå kammusling med syrnet fløde, estragon og hvide ribs
Sprød tærte med kantareller og Vesterhavsost
Tatar af dansk okse med tomat og sort peber
Stegt dådyr med karamelliseret jordskok, æbler og ume kosho
Bagte blommer med hibiscus og kardemommeiscrème
*
Der tages forbehold for ændringer i menuen.
Business Menu
Firma, møde eller middag efter bestyrelsesmødet?
Vores Business Menu er designet til at imødekomme behovene hos gæster med en travl tidsplan og en forventning om en elegant og velsmagende oplevelse.
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kreditkortkvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.