Restaurant Vesterbro

En uformel oplevelse i restauranten på Vesterbro

Blot et stenkast fra Rådhuspladsen og Axeltorv finder du vores restaurant på Vesterbro, Uformel. Her er de fine fornemmelser pakket væk, og i stedet bydes du indenfor i frie rammer med højt til loftet, når du besøger vores restaurant på Vesterbro. Uformel er med andre ord helt i tråd med sit sigende navn; en uformel restaurant, hvor du kan svinge forbi til en afslappet aften i hyggelige omgivelser, imens du får serveret god mad til overkommelige priser. Vi kalder Uformel for formel B’s lillebror og derfor finder du på vores restaurant også et personale, der kan trække på masser af erfaring og kompetencer fra branchen.

Restauranten på Vesterbro er indrettet i mørke nuancer med tæpper og filt på væggene, der i samspil med stemningen og det simple fokus på mad, er med til at skabe en hyggelig og intim stemning i restauranten.

Et frit og udskifteligt menukort

På vores restaurant på Vesterbro, Uformel, har vi et tæt samarbejde med vores leverandører. De består hovedsageligt af små, danske producenter, der arbejder med respekt for bæredygtighed og naturen og er nøje udvalgt, så kvaliteten er i overensstemmelse med vores ambitioner. På vores restaurant på Vesterbro er der ingen dogmer. Det vigtigste er, at smagen er god og kvaliteten høj. Vi henter dog meget inspiration fra det nordiske køkken, men låner også gerne fra resten af verden. Alt skal være muligt, når nye idéer i køkkenet opstår eller sæsonens udbud af råvarer skifter.

15 retter på restaurant Vesterbro

Vores menukort, der består af cirka 15 retter udskiftes derfor også løbende i takt med humøret i køkkenet og sæsonernes skiften. Menukortet på vores restaurant på Vesterbro er frit, og derfor vælger du selv, hvad og hvor meget en aften hos Uformel skal bestå af. Vi anbefaler dog vores gæster et sted mellem 4-5 retter.

Er du mere til en i forvejen sammensat menu, har vores dygtige kokke kreeret to menuer. Vælg mellem En Uformel Oplevelse, hvor du får serveret 4 serveringer eller Den Større Uformelle Oplevelse med 7 serveringer. Menuerne kan suppleres med vores vinmenu, der nøje er sammensat af vores dygtige personale.

Skal menuen være vegetarisk eller vegansk står vores dygtige kokke i køkkenet også klar til at tilberede dette, ligesom vi selvfølgelig også imødekommer fødevareallergener på vores restaurant på Vesterbro

Vores menukort, der består af cirka 15 retter udskiftes derfor også løbende i takt med humøret i køkkenet og sæsonernes skiften. Menukortet på vores restaurant på Vesterbro er frit, og derfor vælger du selv, hvad og hvor meget en aften hos Uformel skal bestå af. Vi anbefaler dog vores gæster et sted mellem 4-5 retter.

Forkærligheden for vin ses i samlingen

Uformel slægter på flere områder sin storebror på, og har derfor ligesom formel B en stor forkærlighed for vin. Både naturvin og de store klassikere er højt på listen over favoritter i vinkælderen. Vi er så heldige at kende flere af vores vinproducenter, og følger dem og deres vine meget tæt. Udover at det giver et unikt kendskab til de forskellige vine, ved vi også, at hver enkelt flaske består af kærlighed i dråbeform. En kærlighed, som vi gerne deler med så mange som muligt. Derfor finder du flasker og glas i mange forskellige prisklasser, så alle har mulighed for at være med.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uformel aften på vores restaurant på Vesterbro, Uformel. Vil du vide mere, kan du med fordel følge med på vores Facebook.

Restaurant Vesterbro