Mad på restaurant Uformel
Hos Uformel kan du vælge vores 5 retters menu sammensat af køkkenchefen, eller selv sammensætte din menu ud fra vores a la carte kort, som består af 10 – 12 retter. Vi anbefaler mellem 4 – 6 retter, hvis I vælger a la carte.
Både menuen og a la carte kortet afspejler køkkenet på Uformel, som er retter med dybe grundsmage samt retter med ”legende” indspark, krydret og inspireret af asiatiske elementer.
Vores erfarne Sommelier, Martin Iuel-Brockdorff Bek, har skabt tilhørende vinmenu, der perfekt komplementerer hver enkelt ret og forstærker den samlede oplevelse.
I er også velkommen til at gå på opdagelse i vores store vinkort, der omfavner alt lige fra de helt store klassiske områder, som Champagne, Bourgogne og Piemonte, over de mere moderne lyse og saftige vine.
Vi arbejder med masser af grøntsager i sæson, og vi kan nemt imødekomme vegetarer eller veganere. Der er ikke nogen fast menu, men vi sammensætter en menu ud fra de råvarer, som sæsonen tilbyder. Noter det blot når I booker, så vi kan forberede os.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Restaurant Uformel.

A la carte
Oliven marineret i citron og timian – 55 DKK
Sprød jordskok med cremefraiche og Kalix löjrom / Stegt surdej med tomat, vadouvan og Vesterhavsost 100 DKK
Gillardeau østers 1 stk – 55 DKK
Gillardeau østers 6 stk – 295 DKK
Gillardeau østers 12 stk – 550 DKK
Stegt kartoffelbrød 75 DKK
Hiramasa med mandarin, sake og ristet sesam 155 DKK
Ristet torsk med pocheret østers, blåmusling og rygeost 185 DKK
Pocheret blæksprutte med fermenteret græskar, salsa macha og hummersauce 150 DKK
Stegt sandart med hønsebouillon, karl johan og frisk wasabi 165 DKK
Tatar af dansk okse med tomat og sort peber 150 DKK
Pighvar stegt på brød persille, hvidløg og grillet citron 195 DKK
Stegt lammeryg fra Vibygård med ramsløg, selleri og lammesauce 225 DKK
Fire oste med ristet brød og kvæde 170 DKK
Syltede rabarber med saltkaramel, yoghurt sorbet og sprød Sablé 125 DKK
Pistacieis med citron creme og bergamotte 165 DKK
***
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet
5 serveringer
1 glas Champagne med snacks 200 DKK
5 serveringer 695 DKK
4 glas vin 500 DKK
*
Hiramasa med mandarin, sake og ristet sesam
Pocheret blæksprutte med fermenteret græskar, salsa macha og hummersauce
Tatar af dansk okse med sort peber og tomat
Stegt lammeryg med artiskok, ramsløg og lammesauce
Syltede rabarber med saltkaramel, yoghurt sorbet og sprød Sablé
*
Der tages forbehold for ændringer i menuen.
Business Menu
Firma, møde eller middag efter bestyrelsesmødet?
Vores Business Menu er designet til at imødekomme behovene hos gæster med en travl tidsplan og en forventning om en elegant og velsmagende oplevelse.

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kreditkortkvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.