Frokost menukort på restaurant Sletten

Frokostmenu

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre

Stegt & braiseret lam med grønne asparges, aubergine & sauce med dukkah

Danske jordbær med hyldeblomst, lakrids & friskost iscreme med vanilje

Pris 525,-

- for de ovenstående 3 retter + mineralvand & kaffe/te -

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK

Rørt tatar af okse med tørret tomat, kimchi & friteret perlebyg 150DKK

Slettens hummerbisque med mynte, ærter & syltet puntarelle 150DKK

Dampet rødspætte med blomkål, hvidløg, macadamianødder & brunet smør 160DKK

Dampede hvide asparges med saltede valnødder, druer & hollandaise 160DKK

Stegt & braiseret lam med grønne asparges, aubergine & sauce med dukkah 175DKK

Ost & dessert  

Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK

Danske jordbær med hyldeblomst, lakrids & friskost iscreme med vanilje 150DKK

Chokoladetærte med appelsin, sort sesam & olivenolie sorbet 150DKK

**

Alle retter serveres i forretstørrelse

Vi anbefaler 2-3 retter til frokost


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.