Frokost menukort på restaurant Sletten
Frokostmenu
Ceviche af helleflynder med grillet citronvinaigrette & havesyre
Confiteret perlehøne med hasselnødder, løvstikke & blanquette sauce
Hindbær med hybenrose, letpisket fløde, bitter kakao & hindbærsorbet
**
Ovenstående 3 retter, mineralvand & kaffe/te med petit four
525,- pr. person
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK
Ceviche af helleflynder med grillet citronvinaigrette & havesyre 155DKK
Tatar af okse med grillet kål, drueagurk & østersemulsion 150DKK
Hummerbisque med tørret tomat, mynte & kimchi 150DKK
Stegt torsk med spæde spidskål, oliven & sauce Vierge 160DKK
Ristet surdejsbrød med svampe “a la crème” & syltet grønt 150DKK
Confiteret perlehøne med hasselnødder, løvstikke & blanquette sauce 150DKK
Lam fra Vibygård med porre, saltet citron & sauce med røget marv 165DKK
Ost & dessert
Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK
Vilde blåbær med saltet karamel, yoghurtsorbet & sprød malt 150DKK
Hindbær med hybenrose, letpisket fløde, bitter kakao & hindbærsorbet 150DKK
**
Alle retter serveres i forretstørrelse
Vi anbefaler 2-3 retter til frokost
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.