Frokost menukort på restaurant Sletten

Frokostmenu

Ceviche af helleflynder med grillet citronvinaigrette & havesyre

Confiteret perlehøne med hasselnødder, løvstikke & blanquette sauce

Hindbær med hybenrose, letpisket fløde, bitter kakao & hindbærsorbet

**

Ovenstående 3 retter, mineralvand & kaffe/te med petit four

525,- pr. person

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK

Ceviche af helleflynder med grillet citronvinaigrette & havesyre 155DKK

Tatar af okse med grillet kål, drueagurk & østersemulsion 150DKK

Hummerbisque med tørret tomat, mynte & kimchi 150DKK

Stegt torsk med spæde spidskål, oliven & sauce Vierge 160DKK

Ristet surdejsbrød med svampe “a la crème” & syltet grønt 150DKK

Confiteret perlehøne med hasselnødder, løvstikke & blanquette sauce 150DKK

Lam fra Vibygård med porre, saltet citron & sauce med røget marv 165DKK

Ost & dessert  

Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK

Vilde blåbær med saltet karamel, yoghurtsorbet & sprød malt 150DKK

Hindbær med hybenrose, letpisket fløde, bitter kakao & hindbærsorbet 150DKK

**

Alle retter serveres i forretstørrelse

Vi anbefaler 2-3 retter til frokost


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.