Frokost

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 150DKK

Dansk ørred med syltede asier, hasselnødder, dild & peberrodsfløde 150DKK

Råmarineret helleflynder, grillet citron, ingefær & havesyre 150DKK

Tatar af okse, pebercreme, tomat, brændt porre & Vesterhavsost 150DKK

Bisque af hummer & muslinger med citrongræs & fermenteret chili 150DKK

Stegt torsk, spæde porre, XO, Hokkaido græskar & muslingesauce 150DKK

Braiseret oksespidsbryst med syltede svampe, grillet kål & Szechuan peber 150DKK

Ost & dessert  

Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK

Vilde svenske blåbær med "Biskelia" chokolade, brioche & citrontimian 150DKK

Stikkelsbær, pistacie-iscreme, olivenolie & hvid chokolade 150DKK

Havtorn en Surprise - En klassiker fra restaurant Sletten 160DKK

-

Alle retter serveres i forretstørrelse

Vi anbefaler 2-3 retter til frokost


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.