Bryllup i Nordsjælland

På Restaurant Sletten i Nordsjælland har vi flere års erfaring med afvikling af selskaber i alle størrelser og anledninger. Vi sørger for en dag i skønne omgivelser, med udsøgt mad og sublim service, så I blot skal fokusere på at nyde de gode tider sammen. På Restaurant Sletten er der plads til de mindre, men også de større forsamlinger, som kan samles på vores 1. sal, med plads til cirka 90 spisende gæster. Afholder du dit bryllup i Nordsjælland, står vi for alt fra at byde dine gæster på velkomstdrinks på terrassen til at stille sulten igen i de sene nattetimer, når musikken spiller og festen er i fuld gang i det naturskønne Nordsjælland.

Bryllup med de bedste råvarer

Ligesom du kender det fra resten af menuen, så kæler vi for vores bryllupsretter og benytter os kun af de bedste råvarer, så både servering og smag går op i en højere enhed. Vi ved, at bryllupsfesten er noget helt særligt og skaber minder, der varer resten af livet, og derfor går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.  Afhold jeres bryllup i Nordsjælland og vælg mellem vores forskellige pakker, der passer til lige netop jeres dag. Har I nogle specielle ønsker i forhold til afviklingen, maden eller lignende, så er vi også mere end åbne for at være fleksible, så I får en dag, I sent vil glemme.

Selskab no. 3 – Bryllup

Vores bryllupspakke no. 3, der er gældende fra 25 personer og op indeholder blandt andet Aperitif og snacks, 4-retters menu, hvor alle retter serveres i forrets-størrelse, vinmenu i hus-niveau og så meget I kan drikke under middagen, vand med- og uden brus, petit four med dertilhørende kaffe samt te og til slut natmad. Prisen for denne pakke er 1.400 pr. couvert. Har I specielle ønsker eller vil I gerne tilføje ekstra pynt, mere mad eller lignende til pakken, så kan vi i fællesskab finde en løsning, så dagen bliver nøjagtigt, som I drømmer om. Vi baserer vores menu på sæsonens bedste råvarer, derfor tilpasset menuen også løbende, så den passer til netop den årstid, som I vælger at afholde jeres bryllup i Nordsjælland på.

Bryllup Nordsjælland

Bryllup Nordsjælland i perfekte rammer

Vores lokaler finder du i hjertet af Sletten Havn omgivet af lokale små fiskerhytter, der skaber en hyggelig og nostalgisk atmosfære, når du holder bryllup i Nordsjælland. Mens du kan høre bølgerne slå mod havnen i baggrunden, sørger vi for både drikke og spise, så I får et uforglemmeligt bryllup i fantastiske Nordsjælland. Er I stadig i tvivl, om hvor I skal holde jeres bryllup eller vil I gerne vide mere om maden, og hvad der foregår bag kulisserne, så kig med på vores Facebook-side.