Restaurant Nordsjælland

Naturskøn restaurant i Nordsjælland

På Øresunds kyst, som perler på en snor, ligger de naturskønne områder og hyggelige havne i Nordsjælland langs Strandvejen. Omgivet af små, hyggelige fiskerhuse og med direkte udsigt til Øresund finder du vores lille perle af en restaurant i Nordsjælland, Restaurant Sletten. Her har du rig mulighed for at indånde den friske luft, finde roen og nyde udsigten til Øresund og Sletten havn, der huser alt fra store sejlbåde til små optimistjoller.

Nyd en klassisk frokost eller en hyggelig aftenstund på vores solrige terrasse eller indendøre i den hyggelige og afslappede atmosfære på vores restaurant i Nordsjælland.

Et klassisk måltid i skønne omgivelser

Afsættet i alt vi serverer på Restaurant Sletten tages i det klassiske køkken med stort fokus på hver enkelt råvare. Vores råvarer findes fortrinsvist fra de bedste leverandører i Danmark, men suppleres også med de bedste europæiske specialiteter som trøfler, oste og den spanske sortfodsskinke. Alle leverandører er nøje udvalgt og samarbejdet nært, så vi kan sikre at kvaliteten følger de ambitioner, vi har på vores restaurant i Nordsjælland.

 

Vores menukort er klassisk og består af cirka 20 retter, der udskiftes i takt med sæsonernes aktualitet og årstidens bedste råvarer. På vores restaurant i Nordsjælland byder vi på både frokost og aftensmad i naturskønne omgivelser. Til frokost serverer vi et lækkert udvalg af klassiske retter Á la carte samt vores frokostmenu. På kortet finder du blandt andet vores, af nogle, meget berømmede fiskesuppe på pighvar, jomfruhummer, fennikel, safran og tomat. Vores frokostmenu består af tre retter inklusiv mineralvand og petit four med dertilhørende kaffe eller te.

Til aften serverer vi klassiske retter Á la carte. Retterne serveres i forrets-størrelse, hvorfor vi anbefaler vores gæster et sted mellem 3-5 retter til en aften på vores restaurant i Nordsjælland. Foretrækker du, at vi vælger aftenens menu, har vores dygtige kokke sammensat en Sletten Menu, der består at et alsidigt og lækkert udvalg af specialiteter fra det klassiske køkken. Menuen kan suppleres med en dertilhørende vinmenu. Alle skal kunne være med. Derfor er priserne overkommelige og mulighederne på menukortet mange.

 

 

 

 

Åbningstider

Mandag-Søndag
12:00-15:00
Søndag-Torsdag
18:00-23:00
Fredag-Lørdag
18:00-24:00

Adresse

Gl. Strandvej 137

3050 Humlebæk

+45 49 19 13 21

info@sletten.dk

 

Restaurant Nordsjælland

Et ambitiøst vinkort med vin for enhver smag

På vores restaurant i Nordsjælland er vores kærlighed til vin stor. Faktisk elsker vi vin. Både dem, med svovl og de “naturlige” uden. Dem der er produceret af den lille og ukendte vinbonde til de helt store og velkendte klassikere. En kærlighed vi naturligvis gerne vil dele med vores gæster. Barren er således også sat højt og vores målsætning er at tilbyde et ambitiøst vinkort, hvor vores gæster har mulighed for at finde noget, der passer til netop deres smag.

Bag restauranten i Nordsjælland

Vores restaurant i Nordsjælland, Restaurant Sletten ejes af Kristian Arpe-Møller og Rune Amgild Jochumsen og drives af Jacob Thorning Christiansen og Kasper Klitten Byrsing. Sammen har de fire ildsjæle en fælles passion for mad og vin, som er drivkraften bag de høje ambitioner og det store fokus på kvalitet i hver enkelt detalje. På Restaurant Sletten har de fundet vejen til enkel, ærlig og uprætentiøs restaurant, hvor vores gæster kan forvente en velsmagende stund i smukke og rolige omgivelser. Se menuen nu eller følg med bag scenen på Facebook.