Frokost menukort på restaurant Sletten
JUL PÅ SLETTEN
I perioden 26. november til 21. december serverer vi vores bud på en julefrokost.
Menuen er fast og skal bestilles af minimum 2 personer ved bordet
**
Marineret sild med luftig crème fraiche & rabarber
Saltet laks med rævesauce, sprød malt & dild
Friteret rødspætte med remoulade & grillet citron
*
Stegt Iberico gris med syltet artiskok & sherry
Confiteret and med selleri & røget marv
Medister fra Troldgården med kartoffelpuré & skysauce
*
Udvalg af oste med sødt & sprødt
eller
Risalamande med Tahiti vanilje, hvid chokolade & kirsebær
**
Alt ovenstående serveret ad tre omgange. 595,- pr. person
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK
Tatar af okse med syltede kantareller, ramsløg, rødbede & sprød malt 155DKK
Hummerbisque med letrøget selleri & løvstikke 150DKK
Ristet torsk med æggeblommekartoffel, ventreche & hollandaise 170DKK
Svampetoast ”a la creme” med spejlet vagtelæg & syltet hyldeblomst 160DKK
Stegt okseterrine med syltede perleløg, porre & sauce med dukkah 170DKK
Ost & dessert
Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK
Slettens æbledessert med ristet havre, yuzu & hasselnødde iscreme 150DKK
Tærte med vilde svenske blåbær, bagt marcipan & hybenrose sorbet 150DKK
**
Alle retter serveres i forretstørrelse
Vi anbefaler 2-3 retter til frokost
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.