Frokost menukort på restaurant Sletten
Frokostmenu
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre
Ribeye af dansk kalv med padrons, pommes Anna & sauce bearnaise
Susannes kvæder med vaniljeis, tonkabønne, jordskok & shiso
*
525,- pr. gæst
- For de ovenstående 3 retter + mineralvand & kaffe/te -
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK
Tatar af okse med syltede kantareller, ramsløg & sprød malt 155DKK
Hummerbisque med letrøget selleri & løvstikke 150DKK
Stegt torsk med spæde kål, ventreche & blanquette 170DKK
Svampetoast ”a la creme” med spejlet vagtelæg & syltet hyldeblomst 160DKK
Ribeye af dansk kalv med padrons, pommes Anna & sauce bearnaise 185DKK
Ost & dessert
Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK
Susannes kvæder med vaniljeis, tonkabønne, jordskok & shiso 150DKK
Tærte med mørk chokolade, hasselnødder & blodappelsin 150DKK
**
Alle retter serveres i forretstørrelse
Vi anbefaler 2-3 retter til frokost
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.