Frokost menukort på restaurant Sletten

Frokostmenu

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre

Ribeye af dansk kalv med padrons, pommes Anna & sauce bearnaise

Susannes kvæder med vaniljeis, tonkabønne, jordskok & shiso

*

525,- pr. gæst

- For de ovenstående 3 retter + mineralvand & kaffe/te -

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK

Tatar af okse med syltede kantareller, ramsløg & sprød malt 155DKK

Hummerbisque med letrøget selleri & løvstikke 150DKK

Stegt torsk med spæde kål, ventreche & blanquette 170DKK

Svampetoast ”a la creme” med spejlet vagtelæg & syltet hyldeblomst 160DKK

Ribeye af dansk kalv med padrons, pommes Anna & sauce bearnaise 185DKK

Ost & dessert  

Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK

Susannes kvæder med vaniljeis, tonkabønne, jordskok & shiso 150DKK

Tærte med mørk chokolade, hasselnødder & blodappelsin 150DKK

**

Alle retter serveres i forretstørrelse

Vi anbefaler 2-3 retter til frokost


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.