Frokost menukort på restaurant Sletten

Frokostmenu

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & puffede vilde ris

Confiteret kylling med pistacie, grillet salat, hindbær & blanquette sauce

Danske jordbær med hybenrose, mazarin & mynte

*

525,- pr. gæst

- For de ovenstående 3 retter + mineralvand & kaffe/te -

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & puffede vilde ris 160DKK

Rørt tatar af okse med ærter, syltet granskud og sprød kartoffel 160DKK

Muslingesuppe med vadouvan, persille & syltede stikkelsbær 160DKK

Dampet filet af rødspætte med spidskål, løvstikke & hummerbearnaise 170DKK

Confiteret kylling med pistacie, grillet salat, hindbær & blanquette sauce 175DKK

Grillet okse med kantareller, nye løg, kirsebær & sort peber 225DKK

Ost & dessert  

Udvalg af oste med sødt & sprødt 160DKK

Danske jordbær med hybenrose, mazarin & mynte 150DKK

Stikkelsbær med olivenolie sorbet, sablé breton, skovmærke & dobbelt fløde 150DKK

**

Alle retter serveres i forretstørrelse

Vi anbefaler 2-3 retter til frokost


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.