Frokost menukort på restaurant Sletten
Frokostmenu
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre
Rosastegt lam med grøn asparges, piment, violet artiskok & lammeskysauce
Rabarber med hyldeblomst, lakrids & hvid chokolade
*
525,- pr. gæst
- For de ovenstående 3 retter + mineralvand & kaffe/te -
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK
Rørt tatar af okse med grillet sølvbede, syltet grønt & Cognac 155DKK
Hummerbisque med abrikos, spinat & grillet porre 155DKK
Dampede hvide asparges med hollandaise, valnødder & stenbiderrogn 185DKK
Ristet torsk med karotter, ventreche, dild & sauce nage 170DKK
Stegt vagtelbryst & confiteret lår med stikkelsbær, oliven & ramsløg 180DKK
Rosastegt lam med grøn asparges, piment, violet artiskok & lammeskysauce 195DKK
Ost & dessert
Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK
Rabarber med hyldeblomst, lakrids & hvid chokolade 150DKK
Tærte med mørk chokolade, hasselnødder & blodappelsin 150DKK
Havtorn en Surprise 165DKK
**
Alle retter serveres i forretstørrelse
Vi anbefaler 2-3 retter til frokost
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.