Frokost menukort på restaurant Sletten
Frokostmenu
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & puffede vilde ris
Sommerbuk med kantareller, grøn asparges, kirsebær & sort peber
Rabarber med hyldeblomst, lakrids & hvid chokolade
*
550,- pr. gæst
- For de ovenstående 3 retter + mineralvand & kaffe/te -
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & puffede vilde ris 160DKK
Rørt tatar af okse med ærter, syltet granskud og sprød kartoffel 160DKK
Hummerbisque med abrikos, spinat & grillet porre 160DKK
Dampede hvide asparges med hollandaise, valnødder & fjordrejer 195DKK
Dampet filet af rødspætte med løvstikke, X.O & muslingesauce 170DKK
Stegt vagtelbryst & confiteret lår med stikkelsbær, oliven & estragon 180DKK
Sommerbuk med kantareller, grøn asparges, kirsebær & sort peber 225DKK
Ost & dessert
Udvalg af oste med sødt & sprødt 160DKK
Rabarber med hyldeblomst, lakrids & hvid chokolade 150DKK
Luftig citronfromage med saltet karamel is & havesyregranulat 150DKK
**
Alle retter serveres i forretstørrelse
Vi anbefaler 2-3 retter til frokost
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.