Frokost menukort på restaurant Sletten
Frokostmenu
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & puffede vilde ris
Confiteret kylling med pistacie, grillet salat, hindbær & blanquette sauce
Danske jordbær med hybenrose, mazarin & mynte
*
525,- pr. gæst
- For de ovenstående 3 retter + mineralvand & kaffe/te -
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & puffede vilde ris 160DKK
Rørt tatar af okse med ærter, syltet granskud og sprød kartoffel 160DKK
Muslingesuppe med vadouvan, persille & syltede stikkelsbær 160DKK
Dampet filet af rødspætte med spidskål, løvstikke & hummerbearnaise 170DKK
Confiteret kylling med pistacie, grillet salat, hindbær & blanquette sauce 175DKK
Grillet okse med kantareller, nye løg, kirsebær & sort peber 225DKK
Ost & dessert
Udvalg af oste med sødt & sprødt 160DKK
Danske jordbær med hybenrose, mazarin & mynte 150DKK
Stikkelsbær med olivenolie sorbet, sablé breton, skovmærke & dobbelt fløde 150DKK
**
Alle retter serveres i forretstørrelse
Vi anbefaler 2-3 retter til frokost
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.