Frokost menukort på restaurant Sletten

Frokostmenu

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & puffede vilde ris

Confiteret kylling med pistacie, grillet salat, hindbær & blanquette sauce

Danske jordbær med hybenrose, mazarin & mynte

*

525,- pr. gæst

- For de ovenstående 3 retter + mineralvand & kaffe/te -

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & puffede vilde ris 160DKK

Rørt tatar af okse med ærter, syltet granskud og sprød kartoffel 160DKK

Hummerbisque med abrikos, spinat & grillet porre 160DKK

Dampede hvide asparges med hollandaise, valnødder & fjordrejer 195DKK

Dampet filet af rødspætte med løvstikke, X.O & muslingesauce 170DKK

Confiteret kylling med pistacie, grillet salat, hindbær & blanquette sauce 175DKK

Sommerbuk med kantareller, grøn asparges, kirsebær & sort peber 225DKK

Ost & dessert  

Udvalg af oste med sødt & sprødt 160DKK

Danske jordbær med hybenrose, mazarin & mynte 150DKK

Luftig citronfromage med saltet karamel is & havesyregranulat 150DKK

**

Alle retter serveres i forretstørrelse

Vi anbefaler 2-3 retter til frokost


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.