Frokost menukort på restaurant Sletten

JUL PÅ SLETTEN

I perioden 26. november til 21. december serverer vi vores bud på en julefrokost.

Menuen er fast og skal bestilles af minimum 2 personer ved bordet

**

Marineret sild med luftig crème fraiche & rabarber

Saltet laks med rævesauce, sprød malt & dild

Friteret rødspætte med remoulade & grillet citron

*

Stegt Iberico gris med syltet artiskok & sherry

Confiteret and med selleri & røget marv

Medister fra Troldgården med kartoffelpuré & skysauce

*

Udvalg af oste med sødt & sprødt

eller

Risalamande med Tahiti vanilje, hvid chokolade & kirsebær

**

Alt ovenstående serveret ad tre omgange. 595,- pr. person

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK

Tatar af okse med syltede kantareller, ramsløg, rødbede & sprød malt 155DKK

Hummerbisque med letrøget selleri & løvstikke 150DKK

Ristet torsk med æggeblommekartoffel, ventreche & hollandaise 170DKK

Svampetoast ”a la creme” med spejlet vagtelæg & syltet hyldeblomst 160DKK

Stegt okseterrine med syltede perleløg, porre & sauce med dukkah 170DKK

Ost & dessert  

Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK

Slettens æbledessert med ristet havre, yuzu & hasselnødde iscreme 150DKK

Tærte med vilde svenske blåbær, bagt marcipan & hybenrose sorbet 150DKK

**

Alle retter serveres i forretstørrelse

Vi anbefaler 2-3 retter til frokost


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.