Frokost menukort på restaurant Sletten
Frokostmenu
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & puffede vilde ris
Stegt Iberico gris med glaseret rødbede, æble & fermenteret hvidløg
Vilde Svenske blåbær med saltet karamel, jernurt & citronsorbet
*
525,- pr. gæst
- For de ovenstående 3 retter + mineralvand & kaffe/te -
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & puffede vilde ris 160DKK
Tatar af okse med østerscreme, peberrod & sprød jordskok 160DKK
Muslingesuppe med vadouvan, persille & syltet grøn tomat 160DKK
Dampet filet af rødspætte med spidskål, løvstikke & hummersauce 170DKK
Stegt Iberico gris med glaseret rødbede, æble & fermenteret hvidløg 180DKK
Ost & dessert
Udvalg af oste med sødt & sprødt 160DKK
Vilde Svenske blåbær med saltet karamel, jernurt & citronsorbet 150DKK
Tærte med syltede blommer, ristet kokos & iscreme med ”Vieille Prune” 150DKK
**
Alle retter serveres i forretstørrelse
Vi anbefaler 2-3 retter til frokost
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.