Aften menukort på Restaurant Sletten

Sletten Menu

Alle retterne serveres i forretsstørrelse

*

Saltet rå kammusling med peberrod, sprød kartoffel & letrøget muslingecreme

Smørdampet hel søtunge med estragon, hasselnødder, yuzu & sauce nage

Grillet okse med syltede stikkelsbær, pigsvampe, Pommes Anna & sauce Choron

Vilde blåbær med saltet karamel, yoghurtsorbet & sprød malt

*

Menu 700DKK

Vinmenu 500DKK

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK

Saltet rå kammusling med peberrod, sprød kartoffel & letrøget muslingecreme 170DKK

Tatar af okse med grillet kål, drueagurk & østersemulsion 150DKK

Hummerbisque med XO, grillet dansk blæksprutte & ponzu 150DKK

Stegt torsk med spæde spidskål, oliven & sauce Vierge 160DKK

Smørdampet hel søtunge med estragon, hasselnødder, yuzu & sauce nage 195DKK

Svampe “a la crème”, på toast med saltet andebryst & syltet grønt 150DKK

Braiseret okseterrine med karamelliserede løg, kvæde & syltede kantareller 155DKK

Rosastegt andebryst med jordskokker, kumquats & sauce med peber 165DKK

Grillet okse med syltede stikkelsbær, pigsvampe, Pommes Anna & sauce Choron 225DKK

Ost og dessert

Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK

Vilde blåbær med saltet karamel, yoghurtsorbet & sprød malt 150DKK

Slettens chokoladedessert med syltet pære, hasselnødder & mokka ganache 150DKK

Havtorn en Surprise – En klassiker fra formel B 165DKK

*

Alle retter serveres i forretstørrelse.

Vi anbefaler 3-5 retter til aften.


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.