Aften menukort på Restaurant Sletten
Sletten Menu
Alle retterne serveres i forretsstørrelse
*
Saltet rå kammusling med peberrod, sprød kartoffel & letrøget muslingecreme
Smørdampet hel søtunge med estragon, hasselnødder, yuzu & sauce nage
Grillet okse med syltede stikkelsbær, pigsvampe, Pommes Anna & sauce Choron
Vilde blåbær med saltet karamel, yoghurtsorbet & sprød malt
*
Menu 700DKK
Vinmenu 500DKK
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK
Saltet rå kammusling med peberrod, sprød kartoffel & letrøget muslingecreme 170DKK
Tatar af okse med grillet kål, drueagurk & østersemulsion 150DKK
Hummerbisque med XO, grillet dansk blæksprutte & ponzu 150DKK
Stegt torsk med spæde spidskål, oliven & sauce Vierge 160DKK
Smørdampet hel søtunge med estragon, hasselnødder, yuzu & sauce nage 195DKK
Svampe “a la crème”, på toast med saltet andebryst & syltet grønt 150DKK
Braiseret okseterrine med karamelliserede løg, kvæde & syltede kantareller 155DKK
Rosastegt andebryst med jordskokker, kumquats & sauce med peber 165DKK
Grillet okse med syltede stikkelsbær, pigsvampe, Pommes Anna & sauce Choron 225DKK
Ost og dessert
Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK
Vilde blåbær med saltet karamel, yoghurtsorbet & sprød malt 150DKK
Slettens chokoladedessert med syltet pære, hasselnødder & mokka ganache 150DKK
Havtorn en Surprise – En klassiker fra formel B 165DKK
*
Alle retter serveres i forretstørrelse.
Vi anbefaler 3-5 retter til aften.
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.