Aften

Sletten Menu

Alle retterne serveres i forretsstørrelse

*

Saltet kammusling, letrøgede nye kartofler, hvide ribs & løvstikke

Stegt havtaske, spæde spidskål, hindbær, ramsløgskapers & morkelsauce

Stegt Iberico gris, nye løg, ærter, friteret brissel & sommertrøffel

Jordbær, sablé breton, hyldeblomst sorbet & ”Dulcey” chokolade

*

Menu 700DKK

Vinmenu 500DKK

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 150DKK

Rå kammusling, letrøgede nye kartofler, hvide ribs & løvstikke 160DKK

Saltet makrel, fermenteret tomat, peberrod & ponzu 150DKK

Råmarineret helleflynder, grillet citron, syltet ingefær & havesyre 150DKK

Tatar af okse, pebercreme, tomat, brændt porre & Vesterhavsost 150DKK

Slettens Fiskesuppe kogt på hummer med basilikum, blegselleri & ristet blæksprutte 150DKK

Ristet havtaske, spæde spidskål, hindbær, ramsløgskapers & morkelsauce 190DKK

Stegt torsk, spæde porre, XO, Hokkaido græskar & muslingesauce 150DKK

Farseret perlehønebryst, kantareller, spæde majs & blanquette sauce 150DKK

Stegt Iberico gris, nye løg, ærter, friteret brissel & sommertrøffel 225DKK

Ost og dessert

Udvalg af oste med sødt & sprødt 145DKK

Jordbær, sablé breton, mynte, kakao & hyldeblomst-sorbet 145DKK

Grønne stikkelsbær, pistacie-iscreme, olivenolie & hvid chokolade 145DKK

Havtorn en Surprise – En klassiker fra formel B 160DKK

*

Alle retter serveres i forretstørrelse.

Vi anbefaler 3-5 retter til aften.


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.