Aften menukort på Restaurant Sletten

Sletten Menu

Alle retterne serveres i forretsstørrelse

*

Dansk Hiramasa tun med nye ærter, yuzu, syltede løg & Szechuan peber

Stegt havtaske med nye kartofler, karotter, løvstikke & rygeost

Grillet sommerbuk med grønne jordbær, kantareller, ramsløg & pebersauce

Danske jordbær med hyldeblomst, lakrids & friskost iscreme med vanilje

*

Menu 700DKK

Vinmenu 500DKK

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK

Dansk Hiramasa tun med nye ærter, yuzu, syltede løg & Szechuan peber 170DKK

Rørt tatar af okse med tørret tomat, kimchi & friteret perlebyg 150DKK

Slettens hummerbisque med mynte, ærter & syltet puntarelle 155DKK

Dampet rødspætte med blomkål, hvidløg, macadamianødder & brunet smør 160DKK

Stegt havtaske med nye kartofler, karotter, løvstikke & rygeost 195DKK

Dampede hvide asparges med saltede valnødder, druer & hollandaise 160DKK

Stegt & braiseret lam med grønne asparges, aubergine & sauce med dukkah 175DKK

Grillet sommerbuk med grønne jordbær, kantareller, ramsløg & pebersauce 225DKK

Ost og dessert

Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK

Danske jordbær med hyldeblomst, lakrids & friskost iscreme med vanilje 150DKK

Chokoladetærte med appelsin, sort sesam & olivenolie sorbet 150DKK

Havtorn en Surprise 165DKK

*

Alle retter serveres i forretstørrelse.

Vi anbefaler 3-5 retter til aften.


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.