Aften

Sletten Menu

Alle retterne serveres i forretsstørrelse

*

Saltet kammusling, letrøgede nye kartofler, ribs & løvstikke

Pighvar stegt på brød, løgsoubise, spinat, syltede grønne jordbær & estragon

Rosastegt duebryst & confiteret lår, knoldselleri, kirsebær & sauce med røget marv

Vilde svenske blåbær med "Biskelia" chokolade, brioche & citrontimian

*

Menu 700DKK

Vinmenu 485DKK

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 150DKK

Saltet kammusling, letrøgede nye kartofler, ribs & løvstikke 160DKK

Råmarineret helleflynder, grillet citron, syltet ingefær & havesyre 150DKK

Dansk ørred med syltede asier, hasselnødder, dild & peberrodsfløde 150DKK

Tatar af okse, pebercreme, tomat, brændt porre & Vesterhavsost 150DKK

Bisque af hummer & muslinger med citrongræs & fermenteret chili 150DKK

Pighvar stegt på brød, løgsoubise, spinat, syltede grønne jordbær & estragon 190DKK

Stegt torsk, spæde porre, XO, Hokkaido græskar & muslingesauce 150DKK

Braiseret oksespidsbryst med syltede svampe, grillet kål & Szechuan peber 150DKK

Rosastegt duebryst & confiteret lår, knoldselleri, kirsebær & sauce med røget marv 225DKK

Ost og dessert

Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK

Vilde svenske blåbær med "Biskelia" chokolade, brioche & citrontimian 150DKK

Stikkelsbær, pistacie-iscreme, olivenolie & hvid chokolade 150DKK

Havtorn en Surprise – En klassiker fra formel B 160DKK

*

Alle retter serveres i forretstørrelse.

Vi anbefaler 3-5 retter til aften.


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.