Aften menukort på Restaurant Sletten

Sletten Menu

Alle retterne serveres i forretsstørrelse

*

Dansk Hiramasa tun med nye ærter, yuzu, syltede løg & Szechuan peber

Stegt havtaske med nye kartofler, karotter, løvstikke & rygeost

Grillet oksehøjreb med glaseret rødbede, nobilis gran & trøffelsauce

Rabarber med luftig mascarpone, pistacienødder & marengs

*

Menu 700DKK

Vinmenu 500DKK

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK

Dansk Hiramasa tun med nye ærter, yuzu, syltede løg & Szechuan peber 170DKK

Tatar af okse med grønne tomater, jordskokker & lun æggeblomme 150DKK

Slettens hummerbisque med hvide asparges, syltede kantareller & estragon 155DKK

Ristet torsk med porrer, XO, hybenrose & muslingesauce 160DKK

Stegt havtaske med nye kartofler, karotter, løvstikke & rygeost 195DKK

Dampede hvide asparges med saltede valnødder, druer & hollandaise 160DKK

Stegt & braiseret lam med grønne asparges, aubergine & sauce med dukkah 175DKK

Grillet oksehøjreb med glaseret rødbede, nobilis gran & trøffelsauce 225DKK

Ost og dessert

Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK

Rabarber med luftig mascarpone, pistacienødder & marengs 150DKK

Chokoladetærte med appelsin, sort sesam & olivenolie sorbet 150DKK

Havtorn en Surprise 165DKK

*

Alle retter serveres i forretstørrelse.

Vi anbefaler 3-5 retter til aften.


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.