Aften menukort på Restaurant Sletten
Sletten Menu
Alle retterne serveres i forretsstørrelse
*
Dansk Hiramasa tun med nye ærter, yuzu, syltede løg & Szechuan peber
Stegt havtaske med nye kartofler, karotter, løvstikke & rygeost
Grillet oksehøjreb med glaseret rødbede, nobilis gran & trøffelsauce
Rabarber med luftig mascarpone, pistacienødder & marengs
*
Menu 700DKK
Vinmenu 500DKK
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK
Dansk Hiramasa tun med nye ærter, yuzu, syltede løg & Szechuan peber 170DKK
Tatar af okse med grønne tomater, jordskokker & lun æggeblomme 150DKK
Slettens hummerbisque med hvide asparges, syltede kantareller & estragon 155DKK
Ristet torsk med porrer, XO, hybenrose & muslingesauce 160DKK
Stegt havtaske med nye kartofler, karotter, løvstikke & rygeost 195DKK
Dampede hvide asparges med saltede valnødder, druer & hollandaise 160DKK
Stegt & braiseret lam med grønne asparges, aubergine & sauce med dukkah 175DKK
Grillet oksehøjreb med glaseret rødbede, nobilis gran & trøffelsauce 225DKK
Ost og dessert
Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK
Rabarber med luftig mascarpone, pistacienødder & marengs 150DKK
Chokoladetærte med appelsin, sort sesam & olivenolie sorbet 150DKK
Havtorn en Surprise 165DKK
*
Alle retter serveres i forretstørrelse.
Vi anbefaler 3-5 retter til aften.
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.