Aften menukort på Restaurant Sletten
Sletten menu
Alle retterne serveres i forretsstørrelse
*
Saltet sandart med finger-lime, pære, macadamianødder & koriander
Dampede hvide asparges med hollandaise, valnødder & stenbiderrogn
Rosastegt lam med grøn asparges, piment, violet artiskok & lammeskysauce
Rabarber med hyldeblomst, lakrids & hvid chokolade
*
Menu 700DKK
Vinmenu 500DKK
*
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK
Saltet sandart med finger-lime, pære, macadamianødder & koriander 170DKK
Rørt tatar af okse med grillet sølvbede, syltet grønt & Cognac 155DKK
Hummerbisque med abrikos, spinat & grillet porre 155DKK
Dampede hvide asparges med hollandaise, valnødder & stenbiderrogn 185DKK
Ristet torsk med karotter, ventreche, dild & sauce nage 170DKK
Stegt vagtelbryst & confiteret lår med stikkelsbær, oliven & ramsløg 180DKK
Rosastegt lam med grøn asparges, piment, violet artiskok & lammeskysauce 195DKK
Ost og dessert
Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK
Rabarber med hyldeblomst, lakrids & hvid chokolade 150DKK
Tærte med mørk chokolade, hasselnødder & blodappelsin 150DKK
Havtorn en Surprise 165DKK
*
Alle retter serveres i forretstørrelse.
Vi anbefaler 3-5 retter til aften.
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.