Aften menukort på Restaurant Sletten

Sletten Menu

Alle retterne serveres i forretsstørrelse

*

Saltet sandart med finger-lime, pære, macadamianødder & koriander

Ristet dansk blæksprutte med græskar, vadouvan & muslingesauce

Rosastegt andebryst med pigsvamp, hybenrose, røget marv & pebersauce

Slettens æbledessert med ristet havre, yuzu & hasselnødde iscreme

*

Menu 700DKK

Vinmenu 500DKK

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK

Saltet sandart med finger-lime, pære, macadamianødder & koriander 170DKK

Tatar af okse med syltede kantareller, ramsløg, rødbede & sprød malt 155DKK

Hummerbisque med letrøget selleri & løvstikke 155DKK

Stegt torsk med æggeblommekartoffel, ventreche & hollandaise 170DKK

Ristet dansk blæksprutte med græskar, vadouvan & muslingesauce 195DKK

Svampetoast ”a la creme” med spejlet vagtelæg & syltet hyldeblomst 160DKK

Stegt okseterrine med syltede perleløg, porre & sauce med dukkah 170DKK

Rosastegt andebryst med pigsvamp, hybenrose, røget marv & pebersauce 220DKK

Ost og dessert

Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK

Slettens æbledessert med ristet havre, yuzu & hasselnødde iscreme 150DKK

Tærte med vilde svenske blåbær, bagt marcipan & hybenrose sorbet 150DKK

Havtorn en Surprise 165DKK

*

Alle retter serveres i forretstørrelse.

Vi anbefaler 3-5 retter til aften.


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.