Aften menukort på Restaurant Sletten
Sletten Menu
Alle retterne serveres i forretsstørrelse
*
Saltet sandart med finger-lime, pære, macadamianødder & koriander
Ristet dansk blæksprutte med græskar, vadouvan & muslingesauce
Rosastegt andebryst med pigsvamp, hybenrose, røget marv & pebersauce
Slettens æbledessert med ristet havre, yuzu & hasselnødde iscreme
*
Menu 700DKK
Vinmenu 500DKK
A la Carte
”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK
Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK
Saltet sandart med finger-lime, pære, macadamianødder & koriander 170DKK
Tatar af okse med syltede kantareller, ramsløg, rødbede & sprød malt 155DKK
Hummerbisque med letrøget selleri & løvstikke 155DKK
Stegt torsk med æggeblommekartoffel, ventreche & hollandaise 170DKK
Ristet dansk blæksprutte med græskar, vadouvan & muslingesauce 195DKK
Svampetoast ”a la creme” med spejlet vagtelæg & syltet hyldeblomst 160DKK
Stegt okseterrine med syltede perleløg, porre & sauce med dukkah 170DKK
Rosastegt andebryst med pigsvamp, hybenrose, røget marv & pebersauce 220DKK
Ost og dessert
Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK
Slettens æbledessert med ristet havre, yuzu & hasselnødde iscreme 150DKK
Tærte med vilde svenske blåbær, bagt marcipan & hybenrose sorbet 150DKK
Havtorn en Surprise 165DKK
*
Alle retter serveres i forretstørrelse.
Vi anbefaler 3-5 retter til aften.
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.