Aften menukort på Restaurant Sletten

Sletten menu

Alle retterne serveres i forretsstørrelse

*

Dansk Hamachi med ærter, østerscreme, ristet sesam & rød grape

Dampede hvide asparges med hollandaise, valnødder & stenbiderrogn

Rosastegt lam med grøn asparges, piment, violet artiskok & lammeskysauce

Rabarber med hyldeblomst, lakrids & hvid chokolade

*

Menu 700DKK

Vinmenu 500DKK

*

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & puffede vilde ris 155DKK

Dansk Hamachi med ærter, østerscreme, ristet sesam & rød grape 180DKK

Rørt tatar af okse med grillet sølvbede, syltet grønt & Cognac 155DKK

Hummerbisque med abrikos, spinat & grillet porre 155DKK

Dampede hvide asparges med hollandaise, valnødder & stenbiderrogn 190DKK

Ristet torsk med spæde kål, ventreche, dild & sauce nage 170DKK

Stegt vagtelbryst & confiteret lår med stikkelsbær, oliven & ramsløg 180DKK

Rosastegt lam med grøn asparges, piment, violet artiskok & lammeskysauce 195DKK

Ost og dessert

Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK

Rabarber med hyldeblomst, lakrids & hvid chokolade 150DKK

Luftig citronfromage med saltet karamel is & havesyregranulat 150DKK

Havtorn en Surprise 165DKK

*

Alle retter serveres i forretstørrelse.

Vi anbefaler 3-5 retter til aften.


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.