Aften menukort på Restaurant Sletten

Sletten Menu

Alle retterne serveres i forretsstørrelse

*

Saltet sandart med finger-lime, pære, macadamianødder & koriander

Ristet dansk blæksprutte med græskar, vadouvan & muslingesauce

Stegt krondyr med farseret morkel, tørret rødbede & trøffelsauce

Susannes kvæder med vaniljeis, tonkabønne, jordskok & shiso

*

Menu 700DKK

Vinmenu 500DKK

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK

Saltet sandart med finger-lime, pære, macadamianødder & koriander 170DKK

Tatar af okse med syltede kantareller, ramsløg & sprød malt 155DKK

Hummerbisque med letrøget selleri & løvstikke 155DKK

Stegt torsk med karotter, ventreche & sauce nage 170DKK

Ristet dansk blæksprutte med græskar, vadouvan & muslingesauce 195DKK

Svampetoast ”a la creme” med spejlet vagtelæg & gravad andebryst 160DKK

Ribeye af dansk kalv med padrons, pommes Anna & sauce bearnaise 185DKK

Stegt krondyr med farseret morkel, tørret rødbede & trøffelsauce 220DKK

Ost og dessert

Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK

Susannes kvæder med vaniljeis, tonkabønne, jordskok & shiso 150DKK

Tærte med mørk chokolade, hasselnødder & blodappelsin 150DKK

Havtorn en Surprise 165DKK

*

Alle retter serveres i forretstørrelse.

Vi anbefaler 3-5 retter til aften.


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.