Aften menukort på Restaurant Sletten

Sletten menu

Alle retterne serveres i forretsstørrelse

*

Saltet sandart med finger-lime, pære, macadamianødder & koriander

Dampede hvide asparges med hollandaise, valnødder & stenbiderrogn

Rosastegt lam med grøn asparges, piment, violet artiskok & lammeskysauce

Rabarber med hyldeblomst, lakrids & hvid chokolade

*

Menu 700DKK

Vinmenu 500DKK

*

A la Carte

”Gillardeau” østers fra Marennes-Oléron serveret i tre variationer 165DKK

Råmarineret helleflynder med citronvinaigrette, ingefær & havesyre 155DKK

Saltet sandart med finger-lime, pære, macadamianødder & koriander 170DKK

Rørt tatar af okse med grillet sølvbede, syltet grønt & Cognac 155DKK

Hummerbisque med abrikos, spinat & grillet porre 155DKK

Dampede hvide asparges med hollandaise, valnødder & stenbiderrogn 185DKK

Ristet torsk med karotter, ventreche, dild & sauce nage 170DKK

Stegt vagtelbryst & confiteret lår med stikkelsbær, oliven & ramsløg 180DKK

Rosastegt lam med grøn asparges, piment, violet artiskok & lammeskysauce 195DKK

Ost og dessert

Udvalg af oste med sødt & sprødt 150DKK

Rabarber med hyldeblomst, lakrids & hvid chokolade 150DKK

Tærte med mørk chokolade, hasselnødder & blodappelsin 150DKK

Havtorn en Surprise 165DKK

*

Alle retter serveres i forretstørrelse.

Vi anbefaler 3-5 retter til aften.


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.