INFORMATION VED SELSKABER
Velkomst og snacks
Der er mulighed for at starte på terrassen. I årets varme måneder er det en ideel måde at starte jeres arrangement på.
Antal gæster
Ønsker man at have et privat lokale, er der blandt andet nedenstående muligheder.
Førstesalen – Fra 30 til ca. 80 gæster
Krostuen – Fra 16 til ca. 30 gæster
Hele stueetagen – Op til 100 gæster – Kræver dog minimumsforbrug på 100.000,- DKK
Nattillæg
Ved timer efter kl. 01 er der et tillæg på 400,- pr. påbegyndt time, pr. tjener.
Musik
Der er mulighed for både DJ og livemusik ved selskaber på førstesalen. Vi bor i en gammel bygning og har mange tætliggende naboer – Høj musik skal derfor slutte kl. 02. (Søndag til torsdag kl. 24.00)
Der kan fortsat afspilles musik på Slettens anlæg eller DJ – dog med nedsat volumen.
Servering
Alle serveringer anrettes på tallerken og bliver serveret én gang.
Antal
Endeligt antal skal være os i hænde senest 7 dage før arrangementet.
Sluttidspunkt
Frokostarrangement: Senest kl. 17.00 / Aftenarrangement: I henhold til aftale.
Betaling med kreditkort
Ved betaling med kreditkort pålægges gebyr i henhold til kreditkortselskabet.
Bryllupskage
I er velkomne til at medbringe bryllupskagen selv, og vi hjælper også gerne med at finde den rigtige leverandør. Medbragt bryllupskage har en serveringsafgift på 25,- pr. couv.
Blomster
I sæsonens farver
Klassisk udgave med ca. tre små vaser pr. bord. 25,- pr. couvert
Borddekoration 450,- pr. bord
Natmad
Eksempelvis Hotdogs 95,- / Charcuteri 115,-
Couvertmenukort
20.- pr. couv.
Proppenge
for medbragt vin 350,- pr. skænket flaske (75 cl.)