formel B – vores Michelin restaurant i København

På Vesterbrogade, blot få kilometer fra Københavns Rådhusplads og byens pulserende liv, ligger vores Michelin restaurant i København, formel B. Her bydes du indenfor i uformelle rammer, hvor de hvide duge er udskiftet med rå træborde, og den formelle betjening erstattet med en uhøjtidelig og levende aften. Vores dygtige og kompetente team skaber, sammen med vores gæster, grundlaget for en aften i afslappede omgivelser, hvor den enkelte, ærlige og uhøjtidelige madoplevelse har et altoverskyggende fokus.

Et besøg på vores Michelin restaurant i København er derfor ikke som alle andre. Her får du ingen dogmer, regler eller tvungne menuer trukket over hovedet. I stedet bliver du præsenteret for et dynamisk menukort, der løbende udskiftes i takt med, at vores dygtige kokke skaber nye sammensætninger i køkkenet, tilpasset sæsonen.

 

En stjerne i Michelin guiden

Vores Michelin restaurant i København, formel B slog dørene op i 2003. Efter et års benhårdt arbejde fik vi i 2004 vores højtærede Michelinstjerne. Et målrettet fokus, konstant udvikling og endnu mere benhårdt arbejde har medført, at vi i dag fortsat har en stjerne i Michelinguiden. En stjerne vi er yderst stolte over at have, men ikke blændede af. Vi tror nemlig på, at det er den uhøjtidelige madoplevelse, hvor kvaliteten i hver enkelt råvarer er i fokus, der er vejen til at skabe de unikke oplevelser for vores gæster. Dé oplevelser, der i sidste ende er kernen i vores forretning, og dét der driver os alle på vores Michelin restaurant i København, formel B.

 

Michelin Restaurant

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Lørdag

17:30 – 00:00

Søndag

Lukket

ADRESSE

Vesterbrogade 182

1800 Frederiksberg C

Telefon

+45 33 25 10 66

Michelin Guide

Et håndværk i særklasse

På vores Michelin restaurant i København er menuen alsidig og udskiftelig. Vi har et stort fokus på nøje at udvælge og samarbejde med lokale leverandører, der arbejder med respekt for naturen og bæredygtighed. Derfor leveres vores råvarer primært af danske småproducenter, der ligesom os, gør en dyd ud af at levere kvalitet. I alt hvad vi gør på vores Michelin restaurant i København, har vi stort fokus på håndværk, tilsmagning og gode råvarer, fordi vi mener, at dette er nøglen til at skabe uforglemmelige madoplevelser for vores gæster. 

Vi er samtidig af den overbevisning, at alle skal have mulighed for at komme i nærheden af en madoplevelse på vores Michelin restaurant i København. For 995 DKK får du således en fuldkommen formel B menu, hvor du præsenteres for gastronomiske smagsoplevelser af allerhøjeste kaliber. Du kan desuden også bestille enkelte retter fra vores À la carte eller gå på opdagelse i vores 4-retters klassiske menu. Retterne kan suppleres med vores vinmenu, der er sammensat og baseret på baggrund af vores store kærlighed til – og viden om vin.

 

 

Folkene bag det hele

Bag vores Michelin restaurant i København står Kristian Arpe-Møller & Rune Amgild Jochumsen, der siden 2003 har drevet restauranten. Sammen har makkerparret også søsterrestauranten Uformel på Vesterbro, Restaurant Sletten i Humlebæk samt Restaurant Palægade, der ligger i hjertet af København. Selvom menukortene varierer i både udtryk og stil fra restaurant til restaurant er fokus altid på, at alt vi serverer skal være af bedste kvalitet. Derfor er du også sikret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, når du besøger vores Michelin restaurant i København, formel B.  

 

Michelinstjerne ret