Maden på formel B

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af 11-13 retter som løbende bliver udskiftet i takt med sæsonens råvarer og humøret i køkkenet. Du som gæst sammensætter selv din menu efter eget ønske.

 

 

*Selskaber på syv gæster eller derover, sammensættes menuen af køkkenchefen.

formel B menukort

Sammensæt din egen 5 retters menu, ud fra vores a la carte kort

(Ved selskaber over syv personer sammensættes menuen af køkkenchefen)

 

Saltet hiramasa med citrusfrugter, glaskål og wasabi

*

Gold Selection caviar med terrine på ristet selleri og kelp

*

Rå norske rejer med aromatiske urter, piment og persillesauce med limeblade

*

Stegt jomfruhummer med syltet græskar, appelsin og vadouvan

*

Stegt kartoffel med grillede løg fra Kiselgården, spæde ramsløg og sauce hollandaise

*

Glaseret artiskokhjerte med morkler, creme på Comté og svampebouillon

*

Stegt havtaske og sprød kyllingevinge med sort hvidløg, surkål og løgbouillon

*

Tatar af dansk okseinderlår med palmekål, syltede ribs, sprød surdej og sauce på oliven

*

Lammeryg fra Vibygård med jordskok, dukkah og lammesauce med ingefær

*

Udvalg af franske råmælksoste med Palægades smørristede rugbrød 

*

Blodappelsin med pistacie og cremefraiche sorbet med timut peber

*

Havtorn en surprise

 

 

Menu 5 retter 1250 DKK

Ekstra retter 200 DKK

Vinmenu 5 glas 1000 DKK

Alkoholfri drikkemenu 5 glas 500 DKK

 

Oplys venligst personalet om evt. allergener

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.