Maden på formel B
Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.
Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.
Menukortet er dynamisk og består af 11-13 retter som løbende bliver udskiftet i takt med sæsonens råvarer og humøret i køkkenet. Du som gæst sammensætter selv din menu efter eget ønske.
*Selskaber på seks gæster eller derover, sammensættes menuen af køkkenchefen.

formel B menukort
Sammensæt din egen 5 retters menu, ud fra vores a la carte kort
(Ved selskaber over fem personer sammensættes menuen af køkkenchefen)
Ossetra Classic caviar med aspargesflan, agurkejus og solbærblade
*
Saltet makrel med koji og tomat, syltet hybenrose og sauce på stikkelsbær
*
Grillet dansk jomfruhummer med spæde grøntsager og sauce nage
*
Nye kartofler med løvstikke og gran, Comté og vallesauce
*
Grillet og fermenteret spidskål med jordbær, ramsløgskapers og melanosporum trøffel
*
Tatar af dansk oksefilet med courgetteblomst, syltede grønne jordbær og fermenteret græskar
*
Vesterhavs pighvar stegt på brød med braiserede oksehaler og persille-hvidløgssauce
*
Stegt sommerbuk med grillede ærter, mynte, og blanquette sauce med misotamari
*
Udvalg af franske råmælksoste med Palægades smørristede rugbrød
*
Danske rabarber og jordbær med fermenteret honning, mascarpone og jasmin te
*
Havtorn en surprise
Menu 5 retter 1250 DKK
Ekstra retter 200 DKK
Vinmenu 5 glas 1100 DKK
Alkoholfri drikkemenu 5 glas 500 DKK
Oplys venligst personalet om evt. allergener


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.