Maden på formel B
Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.
Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.
Menukortet er dynamisk og består af 11-13 retter som løbende bliver udskiftet i takt med sæsonens råvarer og humøret i køkkenet. Du som gæst sammensætter selv din menu efter eget ønske.
*Selskaber på seks gæster eller derover, sammensættes menuen af køkkenchefen.

formel B menukort
Sammensæt din egen 5 retters menu, ud fra vores a la carte kort
(Ved selskaber over fem personer sammensættes menuen af køkkenchefen)
Gold Selection caviar med dehydreret tomat, olivenoliesorbet og figenblade
*
Rå norske rejer med fermenteret jordbær, friske hasselnødder og citrongræsolie
*
Grillet dansk jomfruhummer med spæde grøntsager og sauce nage
*
Kantareltærte med spæde kålskud og sauce på miso og fermenteret kål
*
Tatar af dansk oksefilet med fermenteret piment, Halkidiki oliven og brøndkarse
*
Nye selleri fra Kiselgården med parmesan, løgbouillon og ristet kelp
*
Vesterhavs pighvar stegt på brød med braiserede oksehaler og persille-hvidløgssauce
*
Stegt due med bagte rødbeder og shiso, sprøde æbler og druesauce
*
Udvalg af franske råmælksoste med Palægades smørristede rugbrød
*
Danske hindbær med is på ristet søl, friskost og olie på solbærblade
*
Havtorn en surprise
Menu 5 retter 1250 DKK
Ekstra retter 200 DKK
Vinmenu 5 glas 1200 DKK
Alkoholfri drikkemenu 5 glas 600 DKK
Oplys venligst personalet om evt. allergener


Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.