Maden på formel B

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af 11-13 retter som løbende bliver udskiftet i takt med sæsonens råvarer og humøret i køkkenet. Du som gæst sammensætter selv din menu efter eget ønske.

 

 

*Selskaber på seks gæster eller derover, sammensættes menuen af køkkenchefen.

formel B menukort

Sammensæt din egen 5 retters menu, ud fra vores a la carte kort

(Ved selskaber over fem personer sammensættes menuen af køkkenchefen)

 

Gold Selection caviar med dehydreret tomat, olivenoliesorbet og figenblade

*

Saltet makrel med koji og tomat, syltet hybenrose og sauce på stikkelsbær

*

Grillet dansk jomfruhummer med spæde grøntsager og sauce nage

*

Kartoffelskum med Comté, confiteret æggeblomme og melanosporum trøffel

*

Kantareltærte med spæde kålskud og sauce på miso og fermenteret kål

*

Tatar af dansk oksefilet med courgetteblomst, Timutpeber og fermenteret græskar

*

Vesterhavs pighvar stegt på brød med braiserede oksehaler og persille-hvidløgssauce

*

Stegt due med bagte rødbeder og shiso, sprøde æbler og druesauce

*

Udvalg af franske råmælksoste med Palægades smørristede rugbrød

*

Danske hindbær med is på ristet søl, friskost og olie på solbærblade

*

Havtorn en surprise

 

Menu 5 retter 1250 DKK

Ekstra retter 200 DKK

Vinmenu 5 glas 1200 DKK

Alkoholfri drikkemenu 5 glas 600 DKK

 

Oplys venligst personalet om evt. allergener

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.