Maden på formel B

Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.

Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.

Menukortet er dynamisk og består af 11-13 retter som løbende bliver udskiftet i takt med sæsonens råvarer og humøret i køkkenet. Du som gæst sammensætter selv din menu efter eget ønske.

 

 

*Selskaber på syv gæster eller derover, sammensættes menuen af køkkenchefen.

formel B menukort

Sammensæt din egen 5 retters menu, ud fra vores a la carte kort

(Ved selskaber over syv personer sammensættes menuen af køkkenchefen)

 

Saltet hiramasa med citrusfrugter, glaskål og wasabi

*

Linefanget blæksprutte med fermenteret græskar, grøn chili og havesyre

*

Gold Selection caviar med terrine på ristet selleri og kelp

*

Stegt jomfruhummer med syltet græskar, appelsin og vadouvan

*

Stegt havtaske med kartoffelskum, spinat og hummersauce

*

Dehydreret hvidkål fra Kiselgården med trøffel og sauce blanquette

*

Tatar af dansk dådyr med rødbede, ristet enebær, ramsløg og kefir

*

Stegt dådyrryg med jordskok, dukkah og vildtsauce med ingefær

*

Udvalg af franske råmælksoste med Palægades smørristede rugbrød 

*

Danske æbler med olivenoliesorbet, safran og churro

*

Havtorn en surprise

 

 

Menu 5 retter 1250 DKK

Ekstra retter 200 DKK

Vinmenu 5 glas 1000 DKK

Alkoholfri drikkemenu 5 glas 500 DKK

 

Oplys venligst personalet om evt. allergener

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.