Maden på formel B
Visionen i køkkenet på formel B har altid centreret sig om kvaliteten af den enkelte råvare, drevet af en søgen efter at opnå det optimale på baggrund af det enkle.
Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen.
Menukortet er dynamisk og består af 11-13 retter som løbende bliver udskiftet i takt med sæsonens råvarer og humøret i køkkenet. Du som gæst sammensætter selv din menu efter eget ønske.
*Selskaber på syv gæster eller derover, sammensættes menuen af køkkenchefen.
formel B menukort
Sammensæt din egen 5 retters menu, ud fra vores a la carte kort
(Ved selskaber over syv personer sammensættes menuen af køkkenchefen)
Gold Selection caviar med blomkål, friske hasselnødder og østersskum
*
Saltet hiramasa med citrusfrugter, jungleagurker og aromatisk sne
*
Dansk sort hummer med fermenteret græskar, grøn chili og havesyre
*
Norsk hånddykket kammusling med rosenkål, kumquats, X.O. og vallesauce
*
Grillet jomfruhummer med spæde grøntsager og sauce nage
*
Svampetærte med sprøde jordskokker, æble og kelp
*
Dehydreret hvidkål fra Kiselgården med trøffel og sauce blanquette
*
Tatar af dansk økologisk oksehøjreb med rehydrerede rødbeder, svenske blåbær og laurbærblade
*
Vesterhavs pighvar stegt på brød med persille-hvidløgssauce
*
Stegt gråand med små spidskål, æble, shiso og timutpeber
*
Udvalg af franske råmælksoste med Palægades smørristede rugbrød
*
Danske æbler med olivenoliesorbet, safran og churro
*
Havtorn en surprise
Menu 5 retter 1250 DKK
Ekstra retter 200 DKK
Vinmenu 5 glas 1000 DKK
Alkoholfri drikkemenu 5 glas 500 DKK
Oplys venligst personalet om evt. allergener
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket fremgår af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.