Aften i Restaurant Glassalen

Når Tivoli tændes af tusindvis af lys, transformeres Restaurant Glassalen til en aftenrestaurant, hvor historie, design og gastronomi går op i en højere enhed. Med inspiration fra det klassiske køkken og fokus på sæsonens bedste råvarer skaber vi en unik ramme for aftensmåltidet i hjertet af Tivoli.

Aftensmad, der hylder smagen og kvaliteten

Hos os serverer vi mad, som vi selv elsker at nyde. Vores menu er en hyldest til genkendelige smage, præsenteret med moderne teknik og kreativitet. Vi tager det klassiske og forfiner det, altid med fokus på kvaliteten og den gode smagsoplevelse.

Afslappet atmosfære og gastronomisk håndværk

Aftensoplevelsen i Restaurant Glassalen er skabt til at være afslappet, men med et kompromisløst fokus på detaljerne. Hver ret er nøje udformet med respekt for råvarerne og håndværket. Det er madlavning med sjæl og ambition, der leverer en oplevelse, hvor gæsterne føler sig i centrum.

Glassalen: Hvor historie og modernitet smelter sammen

I Restaurant Glassalen mødes tradition og fornyelse. Vi hylder både Tivolis historiske arv og vores egen passion for gastronomi ved at kombinere klassiske dyder med moderne kreativitet. Her kan du nyde en aften, hvor smagen står i centrum, og atmosfæren forfører. Velkommen til en aften i særklasse i hjertet af Tivoli.


Restaurant Glassalen Menu

Snacks – Østers – Croquette – Crudites

Hiramasa – Grøn Rabarber – Korianderfrø

Tatar – Grillet Salat – Peber – Grøn Tomat

Vibygaard Lam – Tomat – Artiskok – Croustillant

Pandekager – Appelsin – Pistacie – Soft Ice

*

Lunt Surdejsbrød – Saltet Smør

895,-

Teater Menu

Hvide Asparges – Brunet Smør – Sennepskorn

Peberbøf – Rapsskud – Sort Hvidløg

Serveres med:

Nye kartofler – Ramsløg – Brunet Smør

Lunt Surdejsbrød – Saltet Smør

495,-

Vegetar menu

Løgtærte – Mørdej – Vallesauce

Spidskål – Citrus – Blanquette

Spanskrør – Rabarber – Hibiscus – Timut – Soft Ice

Lunt Surdejsbrød – Saltet Smør

495,-


Snacks & mindre retter

Snacks

95,- pr. person

Østers – Croquette – Crudite

**

Mindre Retter

195,- pr. stk

Hiramasa – Grøn Rabarber – Korianderfrø

Tatar – Grillet Salat – Peber – Grøn Tomat

Løgtærte – Mørdej – Vallesauce

Hvide Asparges – Brunet Smør – Sennepskorn

Spidskål – Citrus – Blanquette

Større retter

Større Retter

Spidskål – Citrus – Blanquette

225,-

Helstegt Søtunge – Musling – Vadouvan – Spinat

295,-

Vibygaard Lam – Tomat – Artiskok – Croustillant

345,-

Peberbøf – Rapsskud – Sort Hvidløg

Serveres med:

Nye kartofler – Ramsløg – Brunet Smør

395,-

**


Børn

150,- pr. stk

Fiskefilet – Pommes Frites – Remoulade

Friteret Kylling – Pommes frites

Ost og sødt

Råmælksoste

 50,- Pr. Stk.

Fougerus – Gruyère – Ovalie – Epoisses – Roquefort

** 

Søde Retter

150,- pr. stk

Pandekager – Appelsin – Pistacie – Soft Ice

Spanskrør – Rabarber – Hibiscus – Timut – Soft Ice

Chokoladesoufflé – Trøffel – Soft Ice

Børne Soft Ice – Chokoladesauce | 95,-

Mark Hermann Flødebolle | 55,- pr. Stk

Mark Hermann Fyldte Chokolader  | 35,- pr. Stk

Informér gerne personalet om eventuelle allergier

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt