Aften i Restaurant Glassalen
Når Tivoli tændes af tusindvis af lys, transformeres Restaurant Glassalen til en aftenrestaurant, hvor historie, design og gastronomi går op i en højere enhed. Med inspiration fra det klassiske køkken og fokus på sæsonens bedste råvarer skaber vi en unik ramme for aftensmåltidet i hjertet af Tivoli.
Aftensmad, der hylder smagen og kvaliteten
Hos os serverer vi mad, som vi selv elsker at nyde. Vores menu er en hyldest til genkendelige smage, præsenteret med moderne teknik og kreativitet. Vi tager det klassiske og forfiner det, altid med fokus på kvaliteten og den gode smagsoplevelse.
Afslappet atmosfære og gastronomisk håndværk
Aftensoplevelsen i Restaurant Glassalen er skabt til at være afslappet, men med et kompromisløst fokus på detaljerne. Hver ret er nøje udformet med respekt for råvarerne og håndværket. Det er madlavning med sjæl og ambition, der leverer en oplevelse, hvor gæsterne føler sig i centrum.
Glassalen: Hvor historie og modernitet smelter sammen
I Restaurant Glassalen mødes tradition og fornyelse. Vi hylder både Tivolis historiske arv og vores egen passion for gastronomi ved at kombinere klassiske dyder med moderne kreativitet. Her kan du nyde en aften, hvor smagen står i centrum, og atmosfæren forfører. Velkommen til en aften i særklasse i hjertet af Tivoli.

Restaurant Glassalen Menu
Snacks – Østers – Croquette – Crudites
Hiramasa – Grøn Rabarber – Korianderfrø
Tatar – Grillet Salat – Peber – Grøn Tomat
Vibygaard Lam – Tomat – Artiskok – Croustillant
Pandekager – Appelsin – Pistacie – Soft Ice
*
Lunt Surdejsbrød – Saltet Smør
895,-
Teater Menu
Hvide Asparges – Brunet Smør – Sennepskorn
Peberbøf – Rapsskud – Sort Hvidløg
Serveres med:
Nye kartofler – Ramsløg – Brunet Smør
Lunt Surdejsbrød – Saltet Smør
495,-
Vegetar menu
Løgtærte – Mørdej – Vallesauce
Spidskål – Citrus – Blanquette
Spanskrør – Rabarber – Hibiscus – Timut – Soft Ice
Lunt Surdejsbrød – Saltet Smør
495,-
Snacks & mindre retter
Snacks
95,- pr. person
Østers – Croquette – Crudite
**
Mindre Retter
195,- pr. stk
Hiramasa – Grøn Rabarber – Korianderfrø
Tatar – Grillet Salat – Peber – Grøn Tomat
Løgtærte – Mørdej – Vallesauce
Hvide Asparges – Brunet Smør – Sennepskorn
Spidskål – Citrus – Blanquette
Større retter
Større Retter
Spidskål – Citrus – Blanquette
225,-
Helstegt Søtunge – Musling – Vadouvan – Spinat
295,-
Vibygaard Lam – Tomat – Artiskok – Croustillant
345,-
Peberbøf – Rapsskud – Sort Hvidløg
Serveres med:
Nye kartofler – Ramsløg – Brunet Smør
395,-
**
Børn
150,- pr. stk
Fiskefilet – Pommes Frites – Remoulade
Friteret Kylling – Pommes frites
Ost og sødt
Råmælksoste
50,- Pr. Stk.
Fougerus – Gruyère – Ovalie – Epoisses – Roquefort
**
Søde Retter
150,- pr. stk
Pandekager – Appelsin – Pistacie – Soft Ice
Spanskrør – Rabarber – Hibiscus – Timut – Soft Ice
Chokoladesoufflé – Trøffel – Soft Ice
Børne Soft Ice – Chokoladesauce | 95,-
Mark Hermann Flødebolle | 55,- pr. Stk
Mark Hermann Fyldte Chokolader | 35,- pr. Stk
Informér gerne personalet om eventuelle allergier
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt