Uformel Havefest

Lad os hjælpe jer med at fejre livets store begivenheder og mærkedage i jeres egen have. Uanset om I skal fejre rund fødselsdag, bryllupsdag, konfirmationsfest, studenterfest, firmafest eller gensynet med venner og familie, leverer vi den gastronomiske oplevelse, som dine gæster vil tale om i årevis. Nyd det gode værtskab – og overlad mad, vin og drikkevarer til os.

***

En Uformel havefest er perfekt til den uformelle og familiære oplevelse, med mad tilberedt på grill af vores dygtige kokke, serveret “family style” på store fade til dine gæster. Velkomstbobler og vin serveres i store champagnebowler til høflig selvbetjening.

***

Praktiske Informationer

Vores trænede køkken- & tjenerhold kommer en time før dine gæster og gør klar til din havefest. Vi medbringer alt fra mad, drikkevarer, grill, kølebokse, serveringsfade, anretterbord, køkkenknive, serveringsfade, pavillion/parasol til kokkene og det gode humør.

***

Du skal blot sørge for: Glas, kaffekopper og service til dine gæster, borde og stole, ikke-alkoholiske drikkevarer samt evt. bordpynt og duge, telt/pavillion til selskabet, havefakler, musik og stemning – samt selvfølgelig gæsterne.

***

Vælg din havefest

Nedenfor kan du se de to forskellige menuer (Havefest & Havefest Premium), som du kan vælge afhængig af ambition og pengepung.

***

Havefest

Surdejsboller med saltet smør

Ceviche af helleflynder, glaskål & peberrod

Salat med sæsons grønt

Røget færøsk laks med dildmayo og karse

Grillet hjertesalat med artiskokker

Unghane med kartoffel kompot og vesterhavsost

Salsa verde dressing

To små desserter

***

Pris pr. pers. 595 DKK inkl. kok

Havefest Premium

Surdejsboller med saltet smør

Gillardeau Østers

Grillet brød & nourriture en boîte

Ceviche af helleflynder, glaskål & peberrod

Tartar med peber og tomat 

 Grillet dansk jomfruhummer

Grillede norske kammuslinger 

Grillet Iberico gris

Salsa verde dressing

To små desserter

***

Pris pr. pers. 1250 DKK inkl. kok 

Hvad koster en havefest?

Nedenfor har vi gjort det let for dig at udregne prisen på din kommende havefest og få et uforpligtende tilbud indenfor 2 hverdage.

Vælg Dato

Forrige
Næste

Gæster

Vælg Menu

Vælg Tilkøb

Snacks

2 udvalgte snacks, der skyder jeres middag i gang – f.eks. toast med kalvebrisler, sesamchips med Karl-Johan creme eller tærte med citroncreme og fjordrejer.

Natmad

Natmad er f.eks. Restaurant Uformels Gazpacho med hjemmebagt brød, som er en skøn kold tomatsuppe vi stiller klar, så du nemt kan servere det for gæsterne.

Ostebord

Uformels udvalgte oste med sødt og sprødt, serveret med Uformels hjemmebagte brød.

Vinmenu

Uformels vinmenu inkluderer både velkomstbobler, rosé, hvidvin og rødvin – alt udvalgt af Uformels sommelier. Der er rigeligt med vin til alle gæster. Vinene præsenteres isafkølet i champagnebowler/kar til høflig selvbetjening. Vi genopfylder bowlerne med vinflasker i løbet af aftenen efter behov.

Vinmenu+

Uformels eksklusive vinmenu inkluderer både velkomstbobler, rosé, hvidvin og rødvin – alt udvalgt af Uformels sommelier. Der er rigeligt med vin til alle gæster. Vinene præsenteres isafkølet i champagnebowler/kar til høflig selvbetjening. Vi genopfylder bowlerne med vinflasker i løbet af aftenen efter behov.

Cocktailbar - Bland selv

Uformels Cocktailbar er et must-have til enhver fest. Vi stiller alle ingredienser frem til jeres cocktailbar og vedlægger instruktioner til de 3 udvalgte cocktails, så I selv kan mixe jeres drinks. De tre cocktails kan f.eks. være Passion Pitcher (hvid rom, passionsfrugt, lime), Paloma (tequila, lime, pink grape) og Espresso Martini (kaffe, vodka, kaffelikør).

Tjenere

Tjenere

For den fulde oplevelse anbefaler vi altid at tilkøbe vores tjenere til servering og bordafrydning, så I blot skal tænke på at hygge om jeres gæster.

Medmindre andet er aftalt slutter tjenernes arbejde når kokkene er færdige i køkkenet og kaffen er serveret.

Efter kl. 00.00 påregnes ekstra tillæg pr. tjener på 499,- pr. påbegyndt time.

Dine oplysninger

Vælg Dato
Gæster
Pris Alle priser er inkl. moms
Min. beløb
Min. beløb ikke opnået
Please accept terms
Vis forespørgsel Pris:

Galleri