Bryllup & Fester

Lad os skabe nye minder sammen. Uanset om I skal fejre jeres bryllup og den store kærlighed, den runde fødselsdag, konfirmationen, barnedåben, studenterfesten eller firmafesten – står Restaurant Uformel klar til at gøre mærkedagen mindeværdig.

***

Vores toptrænede og erfarne kokke og tjenere sørger for at skabe de ultimative gastronomiske og vinøse rammer for jeres fest – så I kan nyde det gode værtskab, hinanden, jeres venner, familie eller kollegaer.

***

Den gastronomiske oplevelse

***

Vores menuer er altid baseret på årstidens friske råvarer – og skifter derfor i takt med sæsonerne. Vi skaber altid den endelige menu efter jeres særlige ønsker. Menuerne, der kan vælges herunder, er derfor tænkt som inspiration, til hvordan en menu kunne se ud i den valgte sæson.

***

For den fulde oplevelse anbefaler vi altid at tilkøbe vores tjenere til servering og bordafrydning, så I blot skal tænke på at hygge om jeres gæster.

***

Vores personale ankommer ca. 1 time før jeres gæster og kører først igen, når sidste ret er serveret og køkkenet er gjort rent.

***

Vi kommer med alt hvad maden bliver serveret på. Du skal blot sørge for: Glas, kaffekopper og service til dine gæster, borde og stole, ikke-alkoholiske drikkevarer samt evt. bordpynt og duge, musik og stemning – samt selvfølgelig gæsterne.

***

Prøvemiddag

Inden I beslutter jer, vil vi gerne tilbyde en prøvemiddag for to personer på Restaurant Uformel, hvor I kan få en forsmag på den gastronomiske oplevelse, der venter jer og jeres gæster. Hvis I efter prøvemiddagen vælger os som leverandør af mad & vin til jeres bryllup eller fest, er prøvemiddagen på husets regning.

***

HVAD KOSTER dit selskab?

Nedenfor har vi gjort det let for jer at udregne prisen på mad & vin til jeres kommende selskab og få et uforpligtende tilbud indenfor 2 hverdage. Vi går som udgangspunkt ud fra, at I selv har styr på lokation for jeres bryllup eller fest – alternativt kan vi foreslå unikke lokationer hos vores samarbejdspartnere.

***

Ved forespørgsler på selskaber over 150 personer, kontakt venligst restaurant på:

mail: info@uformel.dk eller tlf. +45 70 999 111

 ***

Vælg Dato

Forrige
Næste

Gæster

Vælg Menu

Vælg Tilkøb

Snacks

2 udvalgte snacks, der skyder jeres middag i gang – f.eks. toast med kalvebrisler, sesamchips med Karl-Johan creme eller tærte med citroncreme og fjordrejer.

Vinmenu

Uformels vinmenu kan inkludere både velkomstbobler, rosé, hvidvin, rødvin og dessertvin – alt udvalgt af Uformels sommelier. Der er rigeligt med vin til alle gæster.

Vinmenu+

Uformels eksklusive vinmenu kan inkludere både velkomstbobler, rosé, hvidvin, rødvin og dessertvin – alt udvalgt af Uformels sommelier. Der er rigeligt med vin til alle gæster.

Ostebord

Uformels udvalgte oste med sødt og sprødt, serveret med Uformels hjemmebagte brød.

Kaffe/te & sødt

Kenya stempelkaffe og/eller te, inkl. lidt til den søde tand.

Natmad

Natmad er f.eks. Restaurant Uformels Gazpacho med hjemmebagt brød, som er en skøn kold tomatsuppe vi stiller klar, så du nemt kan servere det for gæsterne.

Cocktailbar - Bland selv

Uformels Cocktailbar er et must-have til enhver fest. Vi stiller alle ingredienser frem til jeres cocktailbar og vedlægger instruktioner til de 3 udvalgte cocktails, så I selv kan mixe jeres drinks. De tre cocktails kan f.eks. være Passion Pitcher (hvid rom, passionsfrugt, lime), Paloma (tequila, lime, pink grape) og Espresso Martini (kaffe, vodka, kaffelikør).

Tjenere

Tjenere

For den fulde oplevelse anbefaler vi altid at tilkøbe vores tjenere til servering og bordafrydning, så I blot skal tænke på at hygge om jeres gæster.

Medmindre andet er aftalt slutter tjenernes arbejde når kokkene er færdige i køkkenet og kaffen er serveret.

Efter kl. 00.00 påregnes ekstra tillæg pr. tjener på 499,- pr. påbegyndt time.

Dine oplysninger

Vælg Dato
Gæster
Pris Alle priser er inkl. moms
Min. beløb
Min. beløb ikke opnået
Please accept terms
Vis forespørgsel Pris:

Praktisk Info

Når vi indtager jeres køkken, har vi brug for et par småting, så aftenen kan forløbe helt perfekt.

*

Vi har brug for

4 hylder i køleskabet

2 skuffe i fryseren

4 blus og en varmluftsovn

En del bordplads til anretning. Det kan næsten altid lade sig gøre at finde pladsen, selv i de mindste køkkener.

*

Vi medbringer

Alle tallerkener til maden.

Gryder, potter, pander osv.

Tjener:
Vi anbefaler altid en tjener for den fulde oplevelses skyld. Så skal I nemlig ikke tænke på andet end at hygge om jeres gæster.
I skal forvente selv at tage af bordet mellem retterne og servere maden, hvis ikke I tilvælger en tjener.

Vores personale ankommer ca. 1 time før jeres gæster og kører igen, når sidste ret er serveret og køkkenet er gjort rent.

Kørselgebyr: 450 DKK for København og Sjælland, resten af landet aftales individuelt.

GaLLERI