Langbordsmiddag - Uformel Pop-Up

Uformel, Michelin-restauranten formel B’s mere uhøjtidelige lillebror, åbner nyt Pop-Up koncept i Chambres lokaler, tæt på Rådhuspladsen.

Her skal barren hæves for det afslappede langbordsmåltid, hvor vinen vil flyde frit til en varierende 4-retters menu.

Maden tager udgangspunkt i Uformels forståelse af enkle, velsmagende retter, hvor smagene står dybt og rent uden for meget pynt og krummelurer. Og hvor de nordiske råvarer ofte får modspil af og inspiration fra både det asiatiske samt det franske køkkens grundsmage og tilberedninger.

Maden vil blive ledsaget af en vinmenu udvalgt af Uformel’s sommelier Martin Bek, og der kommer ikke til at mangle vin i glassene under middagen. Vinmenuen er kyndigt sammensat til de enkelte retter og ligger helt i tråd med vinstilen man kender fra Uformel – det vil også være muligt at få alkoholfri saftalternativer produceret af vores gode venner fra Rebæl.

Billetter til Uformels Pop-Up langbordsmiddage sættes til salg for en måned ad gangen og kan købes på her på siden.

Arrangementet afholdes udvalgte onsdag, torsdag, fredag og lørdage, prisen er 795,- onsdag og torsdag og 895,- på fredage og lørdage.

Alle drikkevarer er inkluderet samt kaffe eller te efter middagen. Fredag og lørdag er der ydermere en velkomstcocktail med i prisen.

Marts Menu

Norske Kammuslinger med friskost, fermenteret asparges og sprængt agurk.

*

Tatar af Dansk okse med karl johan creme, syltet sennepskorn og blomsterkarse

*

Imperial due med rødbede, lang peber og syltet kirsebær.

*

Passionsfrugt sorbet med vanilje, bitter kakao og hvid chokolade.

 

 

Om det nye koncept siger medejer af Uformel og formel B Kristian Arpe Møller: 

“Vi har længe gerne villet skabe et uhøjtideligt langbordskoncept, der forener vores idéer om høj kvalitet i mad og vin med den afslappede stemning, der opstår, når forskellige grupper sidder sammen og spiser. Gæsterne skal føle, de får masser for pengene, samtidig med, at vi står inde for de gode råvarer og vine, som vi sammensætter ugentligt. Det er sådan vi bedst selv kan lide at gå ud at spise. Visionen bag det nye koncept er at bringe folk sammen og give dem en overkommelig gourmetoplevelse uden alt det stive og lidt firkantede, man ofte oplever på byens bedre restauranter.”