INTIMKONCERT PÅ CHAMBRE

Torsdag d. 6. juni inviterer vi dig til en ganske særlig begivenhed: en intimkoncert på Chambre.

Dyk ned i en aften fyldt med fantastisk mad og nøje udvalgte vine fra Chambre’s skatkammer, akkompagneret af den talentfulde artist Josephine Philips‘ karakteristiske og hjertevarme stemme.

Glæd dig til at opleve Josephine udføre et udvalg af de nye sange fra hendes album og blå ballader, der vil få dig til at føle dig fortabt i musikkens magi.

Til denne helt særlige aften på Chambre har Josephine sammensat et unikt sæt i samarbejde med guitarist Silas Tinglef og violinist Maria Jagd, der vil tage dig med på en uforglemmelig musikalsk rejse.

Josephine Philip

Sanger og komponist Josephine Philip har længe været en vigtig del af den danske musikscene bl.a. med samarbejder som Darkness Falls, Trentemøller og JaConfetti. I maj 2022 udgav hun solodebutalbummet We Get Lost And Found, som fik en forrygende start i både ind og udland bl.a med 5 stjerner i Gaffa og ligeledes har alle singler fra albummet været i tung rotation på P6 Beat.

Hun er inspireret af et væld af kunstneriske udtryk; korværker, samtidskunst og performance, jazzstandarder, eksperimentel musik, film, litteratur og klassisk musik, referencer som hun trækker på i sine poetiske fortællinger. Musikken bevæger sig fra det intime akustiske og minimalistiske rum til mere omfangsrigt orkestrerede produktioner, alt bundet sammen af Philips nærværende stemme der med historiefortællingen som omdrejningspunkt indfanger lytteren.

Til aftenen på Chambre har hun skabt et helt særligt sæt sammen med guitaristen Silas Tinglef og violinisten Maria Jagd. Her kan du opleve Josephines karakteristiske og nærværende stemme når hun synger et udvalg af de nye sange fra hendes album og blå ballader.

Menu ink. vinmenu

Champagne og snacks

*

Ceviche af sandart med friskost, kombu tang og stikkelsbær.

*

Kalix Löjrom med nye danske kartofler, 36 mdr. Comté og fermenteret valle.

*

Iberico gris med stegt artiskok, spæde ramsløg og pebersauce.

*

Danske rabarber med hvid chokolade, bitter kakao og kefir iscreme.

***

Vinmenu sammensat af vores sommelier perfekt afstemt til jeres menu.

Inkl. Vand, Kaffe og the samt Petit four.

Det siger vores gæster

 • Monica Mørk - Københavns VVS- og Blikkenslagerlaug ⭐⭐⭐⭐⭐

  Et unikt sted i hjertet af København med sans for detaljer og åbenhed for justeringer i forhold til selskabets egne traditioner og ønsker. Lige fra velkomstdrink m/snack blev vi hele vejen igennem aften mødt af spændende veltilberedt mad og vine i verdensklasse, der ikke bare smagte fantastisk, men også var en fryd for øjet! Stedet indbyder til de kræsne, som ønsker value for money på hele paletten.
 • Jesper Andersen - Private dining ⭐⭐⭐⭐⭐

  Chambre får vores absolut største anbefaling. Fantastisk smagsoplevelse. Smukt tilberedt og anrettet gourmetmad af en dygtig kok i eget hjem. Har man ikke prøvet private dining, så gør det. Konceptet med at kunne sidde hjemme og nyde så fantastisk en oplevelse er genialt. Som vært skal man blot fokusere på et smukt dækket bord og ellers bare nyde aftenen.
 • Mogens Nørgaard Mogensen - CEO, PwC ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi har gentagne gange haft fornøjelsen at have Chambre ude til private dining. De leverer altid en sublim oplevelse med både mad og service, som går op i en højere enhed. Det er ikke sidste gang vi benytter os af dem.
 • Skau Reipurth & Partnere ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi havde i Skau Reipurth fornøjelsen af at besøge Chambre til vores seneste julefrokost. Her blev vi serviceret i form af en udsøgt middag og god og serviceminded betjening i flotte omgivelser. Tak for en rigtig god oplevelse.
 • Nicolai Kühl- Managing Partner, Basico ⭐⭐⭐⭐⭐

  Fantastisk oplevelse Vi havde et virksomhedsarrangement med middag for 20 personer i lokalerne på Jernbanegade. Alt forløb super godt og planmæssigt. Maden var fremragende og betjeningen super god. Vi benyttede os af muligheden for på forhånd at tilvælge nogle vine fra søsterrestauranten Uformel på "den anden side af gaden" - meget fleksibelt. Alt i alt en fantastisk aften - vi kommer helt sikkert igen.
 • Birgit Krogh Johansen - KMD vinklub ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vores vinklub i firmaet holdt vores årlige gourmet aften i lokalerne hos Chambre. Vi fik en utrolig god behandling under hele forløbet, og der var en super sød og kompetent betjening, ligeså vel som både køkkenchefen og sommelier’en havde gjort et fantastisk arbejde med at afstemme mad og vin. Der var dækket fint op med hvide duge og smukke vinglas og alt forløb til stor tilfredshed for os alle. Vi fik fine små snacks til champagnen da vi kom – og derefter en 5 retters menu med perfekt udvalgte vine til. Og der var plads til refill for de tørstige.
 • Sanne - Private dining ⭐⭐⭐⭐⭐

  TUSIND tak for en helt igennem forrygende og uforglemmelig oplevelse i lørdags. Vi kunne simpelthen ikke drømme om mere! Alt var bare perfekt - fra jeres ankomst og gode service, til den umådelig velsmagende og smukke mad, gode betjening, smukke tallerkner - til et helt rent køkken. Simpelthen fantastisk
 • Peter Sand - ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi var i trygge hænder fra planlægning til udførelse af vores bryllup den 10 juni 2023. En fantastisk oplevelse. Opdækning, mad og vin var i top klasse. betjeningen funkerede perfekt.